А што е работата со Шведска,Полска и Германија? Некако не сум у тек Вечер има да победиме па шо сака нека биде
Тренерот на Данцине е ко Квиско Спојлер ајдее Шведска не бидете пед*ри да го е**м !!! аман коментаторов - во во во... за за за... и и и... ги вежба ли сврзнициве
Ги сакам Пољаците бе,многу! И најмногу се радувам затоа што швабите си одат дома,па,па,ауфидерсен! Иначе ова ми се чини наместено и тоа како наместено,мислам што е со Швеѓаните губат 3 пати по ред топка на глупав начин...глупости.
Да бе,па и Ел Класико се погоди во овој ден. Во Брза помош ќе го гледам Ел Класикото приклучена на апарати .
Ех Боа!Тешко нас... Јас ова од пред 3 дена го зборувам,дека до Ел Класико живи ќе се изедеме. Абе јас кажав само ние да одиме у полуфинале.. Швеѓани..не ги здробивте Швабите,ама (ако треба Реал ќе ја тепа Барса ) ама има да платат Данците со камата!
Им го збирам на Данска, еј, Хансен не можам да го гледам Кога ќе му го слушнам името се нервирам. Мора среќата да е на наша страна, македонските навивачи почнаа да викаат УУУУУ на Данска, па тоа само ние го можеме. Ајде бе Швеѓани, Ајде... Цела Македонија е со вас..
Леелелел овај со косите од Данска колку е гнасен цццц сите тој му ги кладе А иначе да ви кажам Феминки шо научив Голманот на Србија шо брани секоја уткамица (најдобар голман) нема да брани вечерва рекол дека несака...имаме среќа
СЕ МИСЛАМ КАКО ДА Е МЕСТЕН НАТПРЕВАРОТ ВО КОРИСТ НА ДАНСКАА НО АЈДЕЕ ДА СЕ НАДЕВАМЕ ШВЕДАСКААААА МОРА ДА ТЕПААА
Ццццццццццццццц Хансенннннннннн те мразам човекууууууууу Едит: Гледам и се чудам како не ги победивме Шветска :facepalm: Бог да пува..