Не рекол дека не сака и нема да брани, селекторот му рече дека нема да брани, а тој бил среќен поради тоа.
Туку овие Швеѓаните воопшто не се трудат.Се се плашам да не е наместена оти нели Шведска нема што да изгуби. Едит: Мрднаа малку.Ајдеееееее.
Овие намерно не играат...затоа што Швеѓаните нема што да изгубат тие и да победат не одат во полуфинале..и затоа сега ниту бранат ниту игратт... му помагат на Данците да одат во полуфинале не е фер овааа Не е интересно ова да се гледа
Нека биде како ние со Данска. Ајде, верувам во Карма, нека им се врати... Баш исто нека им се врати... Побогу, Шведска што е ова?! Јас сум оптимист.
ништо чудно да им ја препуштат утакмицава. колку ми е мака што изгубивме од Данска. а ја имавме победата во раце.
Не ми се верува дека Швеѓаните се толку глупави. Ќе и дозволат на Данска да победи за да биде меѓу 4 најдобри репрезентации, а тие да останат на 11 или 12 место.
Швеѓаните играат за Данска. Тие секако немаат за што да играат. На О.И. се пласирани мислам, што ќе се масираат да победуваат? За нас? Како и да е, и 5то место не е лошо. Сами сме криви, можевме да ја победиме Данска.. Многу нормално дека ќе им ја дадат утакмицата, како што нас ќе ни ја даде Србија. Комшиска линија..
Да си прашам... Ако Шведска сега не победи, ништо од полуфинале за нас така? Нема врска и Србија да ја тепаме? М?
Работава „Нече карта поштеног човека“ ќе излезе. Од километар се гледа дека е „фер - плеј“. Абе ајде, не очекував дека толку криво ќе ми падне.