А можевме повеќе да имаме сега ... и понатаму ... Ама здравје! Важно докажавме како се игра и како се навива А ако спортов продолжи со вакви местења и калкулации од "големине" мислам дека веќе си ја губи правата смисла што значи спорт и што значи фер плеј!
АЛЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! Дечкиве ни се злато бре жими све!!
Србите не попуштаат, реков ќе биде тешко, што ме изненадува одма израмнуваат резултат, за разлика од Данцине, Гарманцине и другите странци.Судииве од Норвешка биле :geek: ај да видиме какви ќе бидат. Ајде, мора да победиме!
Ете полека пуштаат ... но и нашиве добри се нема што. Јас сакам Кире да си го оствари својот сон, да биде дел од триото најдобри стрелци со рекорден број голови во историјата на првенствата. Едит .... Што им е на нашиве?? Толку, изгубија мотивација ли или што??
Македонија од 7 метри бие, Го повикуваат мајсторот Кире. Ништо не може Србиве да ги спаси, Македонија и навивачите ќе ги згаси. Борко наш има да брани, егото наше да го рани. Наумче нека не изгуби топка, за да не треба да им направиме сопка. Миркуловски да ти е мерак да го гледаш од убајна преку телевизор ми иде да го бацнам, еднаш. Стојанче дете наше, душата ја даде Сеуште неизвесно е, ајде.. Поддршка им даваме ние и од форум, кој сака нека ни се придружи бујрум. МАКЕДОНИЈА
Не ни попуштаат и нема ни потреба, ако сме доволно добри ќе победиме. Филип Лазарот и нашиот тренер се најслабата карика во тимот. Не ми е јасно како го фураат братчево на Кире, не знае да организира напад. ТЕЛЕ!
Џули, нашиве чуваат сила за на крај :geek: и тоа е тактика, на почеток попуштаат, а на крај не :geek: знам.Само да не брзаат кога играат, без брзање
Абе апла приметно е дека и нашите и нивните играат без волја. Вака не е интересно за гледање. И нашите не се замараат многу, србите па ич. Не верувам дека Србија ќе ни ги земе бодовите, знаејќи дека ни требаат за 5 то место, а на нив не им требаат за ништо. Туку дај да не зборам многу немој обратно да излезе на крај
Ептен без војла играт и нашиве и србите ама па и преморени се. Ајде да се надеваме на победа, само да успееме да за задржиме водство макар и еден бод
Некој нешто спомна, не знам ни колку е точно, демек Кире рекол ако брат ми не го земеме и играме и тој не играл (не со истиве зборови али таа смисла). Ахахаха ова можи мижитатара е па играм-не играм-скарана!
А што е со навивачките? Сите што ги дадоа само си стоат, ни да навииваат ни ништо, за што се таму? Ајде, за 5 место ќе се бореме, ни 5 не е лошо.
Ај објаснете ми за кое место ќе играме ние ако победиме со Србија? Читам некаде за 5? Нели оние што ќе бидат трети во група играат за 5 место? Ние мислам дека ќе бидеме четврти во група, така да би требало за 7мо место да играме, или грешам?
Не знам за вас ама јас ич ме осеќам некоја возбуда, не знам исто како обичен натрпревар ми е...Повеќе се возбудив кога играа прее Полска-Германија и мн се радував отколку сега, не знам што е работава или па до играчивее не ми даваат нешто возбудливоо