Јеа, победили смо!!! Вака или така, попуштено или не, местено или не, на победата во заби нема да и гледаме, што рече коментаторон!! Ама добри беа, играа второво полувреме. Борко беше добар, освен оној пропуст со фрлање топка од еден гол на друг. Зошто го прави тоа? Што се замислува во тој момент?? Како и да е, трети сме во група, можда и на олимпијада ќе одиме... „За Макеоднија ќе слушне светот!“ Момци, вие сте нашата гордост!!
Искрено најдосадна утакмица досега се виде редено е , ни нашите ни србите вложија напори.. али битен е моментот што ќе се бориме за 5то место !! МАКЕДОНИЈААА А!!
Наместено ненаместено, мене баш ми е мило што победија. Со оглед на тоа што ни е второ првенство,супер резултат е да се биде меѓу 6=те најдобри. И баш ми е мило за Германците што се зад нас. Браво за Македонските ракометари. ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе
Ухх, добро е, победивме! МАКЕДОНИЈА! Но да бидам искрена, воопшто не играа добро, за разлика од натпреварот со Данска. Многу грешки направија, а и судиите многу ни попуштаа. Сепак победата е наша и треба да се радуваме, но некако не е тоа тоа..
Јеј, победа.. Најдобрите играчи на Србија беа на клупа, додека нивните „најслаби“ кои всушност играат супер ни попуштаа.. Како и да е, сепак нашите играчи се одлични. Браво за момците и секоја чест, можеби не постигнаа онолку колку што постигнаа кошаркарите, но тоа не ми менува ништо. Се гордеам со нив, се гордеам што сум македонка!! Спојлер
yoyo ПОБЕДА! ма што бре, ни попуштиле, ние лавовски си ги заслуживме 3+. иначе ако победиме во петок, ке играме за 3/4 место?
Супер што победивме,без или со попуштање победивме ,ама сите знаеме дека за да ја победиме и Словенија мора да го подигнеме нивото на играта
Честитки за победата, каква е - таква е, наша е Браво за момците, најмногу ми е жал за Миркуловски, го испотепаа човекот Спојлер Инаку, сега и те како ќе ни дојдеше добро да имавме нерешен резултат со Данска, ах колку ми е криво мене, а на ракометарите не можам ни да замислам
Па не би рекла дека е наместена....не ми изгледаше така...не беше како Данска и Шведска..а и да беше шо е важно то...важно е дека победивме
Бравоооооо, горда сум што сум Македонка, горда сум на ваквите амбасадори(спортисти), бравооооо Македонијооооооо!
Значи се докажа дека сме најјаки!!! јас ич не го сакав Борко, ама денес му симвам капа! ептен беше добар!!! Браво и за сите други!
Може не беше местена, али не беше ни нешто активна . Се гледаше оти нема жар ко што треба да има за вакви утакмици, а и што ќе има кога Србиве тие 2 бода ништо не им носеа . Сепак многу пари фрлија нашиве навивачи кај нив овие денови, па да не испотепаат таму, кога станува збор за историска победа на нашиве . Може не ни попуштија, али доста ни олеснаа Србиве . Како и да е, ние одиме на 5то место сега!