Причини за празна сала: Прво ,денес во Србија е прогласена вонредна состојба поради невреме. Второ, денес се оддржуваат дветте полуфиналиња картите се разграбани од останатите репрезентации(особено нели Србите),зошто картата важи за цел ден т.е. сите утакмици. Плус Аренава собира 20 000 ,нашиве може ги сега има околу 1000-2000,ама се губат у салава,дека е многу голема. АЈМО НАШИ!!!!!
Трчав од школо да стигнам дома. Ајде супер ни оди 5:2 за нас, само да продолжиме така!! Ако треба на 2 да ги оставиме
Убаво се држат момците, Стоилов се жали на повреда, срце. Многу си го сакам. Мене ми се чини или нема толку атмосфера во салата. Празна ми се гледа. Се изморија нашите навивачи и навивачки, од дома си гледаат. Сега видов, леле страшно! Ц ц ц...
Ќе победиме лоалалала браво момци Слаби се Словенциве колкава разлика како од тука до Америка Ајде,можеме ние, уште малку и победуваме
Горде не се радувај уште од сега пошто знаеш и самата дека ништо не се знае до последна минута. Со данците водевме цели 6 гола па што испадна... Но сепак ке победиме!!!
Да се знае која е МАКЕДОНИЈА ! Прво полувреме скоро секогаш водиме, ама второто некако зафркнуваат работа.
Ами се радувам, зш да не, па нормално дека Данците победија со помош на судиите, мислам ако се лажат себе си за таа нивна победа, нека се лажат а и размислувам во позитивна насока, мора иначе ич нема да тргне работава.