Хахахаха поздрав Словенијаааа, поздрав судии (упс грешка), поздрав педери!!! 5тиии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Браво момциииии!!!!!!! Победивме и судии и се по ред Браво и за Лазаров, успеа да го надмине рекордот, и наше момче Македонче да биде најдобар стрелец и на европско и на светско првенство Ѕверче бе
ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!! АХХХХХХХ ГОСПОДЕ, ГОЛЕМ СИ!!!! БРАВО БЕ МОМЦИ И ПОКРАЈ СЕ УСПЕАВТЕ АКО СРЦЕВО ДО СЕГА ОД НЕРВОЗА ЌЕ МИ ИЗЛЕЗЕШЕ, СЕГА ЌЕ МИ ПУКНЕ ОД СРЕЌА!!!
Треба дефинитивно за шоумени да ги прогласат нашиве ракометари, ваква неизвесност и пресврти да ти застане срце само они можат да створат Јеееееееееееееееееее
Браво Македончиња . Горда,среќна,задоволна .Петто местооооо На Словенците џабе им и помош од судии и се кога се тапа .
Ај објаснете ми зашто Хрватска ги предупредува Хрватите да не одат во Србија за натпреварот ? не ми е јасно
Леле псуев се по список сега! Ма какви неправди луѓе на првенствово , што мислат они ние сме мали па ќе не потценуваат??! Е им докажавме кој е голем и способен! Ма и словенциве германска раса што се прават ни сами не знаат уствари што се, игра беше тоа?? ... диви!Ма и нашиве требаше да тепаат Него колку има Кире сега вкупно голови? Побрлавив
Честита победа момци, БРАВО ! Иако заслужвате многу поќе, сепак и ова е успех, супер е. 5 Место, Супер :up: МАКЕДОНИЈАААААА
jeeeeeeeeeeeeeeeeE јабадабадуууууууу квалитет имавме но официјално и среќаааааааааааааааааааа да не види бладам готово
Јас плачам од среќа, плачам. Петто место, олимпијада бравооо момци. Ах колку ми е мака што не сме во полуфинале бидејќи заслуживме, ама ако конечно светот слушна и за нас. Ние ги имаме Кошаркарите и Ракометарите Ова е земја на Шампиони!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=HHlrc2zmqZU
Заради тоа што два пати во историјата војувале и затоа што има усвитени,националистички глави. Четници и Усташи...Тоа е у кратки црти. Сеуште се закрвени. Јас сум без зборови,браво јас мислам дека е доволно! БРАВО!