Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    и јас го гледав интервјуто и не кажа дека е во врска со калиопи :^)

2. CecaRazfan

CecaRazfan Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    И јас го гледав, абе на крајот луѓе скроз последното прашање-и ДА рече Игор дека имало нешто и тоа многу, од неа му биле сите повици ама многу било комплицирано да се објасни, на некој начин си призна и тој Жаре рече...али нема веза шо се замарате-слободни се на крај краева што сакаат нека си прават, никој нема да им суди не изневеруваат никого...а и совршено жири се во идол!!!

3. CecaRazfan

CecaRazfan Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Последното прашање срце пред да ја одјават емисијата беше за Калиопи и рече дека да имало нешто што и сами не знаеле да си објаснат, не знаеле што им се случува, а официјално немаат кажано уште...нема везе нека му е со срека слободни се двајцата :inlove: ...а оваа што се регистрирала Калиопи.Игор оставија опседната/опседнат :sweat: е ...нема везе, али правилно кажа...ај позз :hai:

4. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Аман, веќе со Игор и Калиопи. |( Што сакаат нека прават, мене ич не ме боли тиииииит за нив.

Туку, не знам колку е јавна фаца и не знам колку е македонска, ама се сеќава некоја на детето Боби Андонов, што беше на Детска Евровизија во 2008? Еве го тогаш

http://www.youtube.com/watch?v=S5PpFG5I ... detailpage

А еве го сега на шоуто „Австралија има талент“

http://www.youtube.com/watch?v=0CITYyhY ... detailpage

Што мислите вие за него?

И уште нешто што го најдов за Бокица 13 :rofl:

<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_DSI7FB2tcQ?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_DSI7FB2tcQ?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

5. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Го гледав интервјуто во понеделник, еве и сега репризата и прашањето не беше за Калиопи, туку дали има жена во животот на Игор. Тој му рече на Жаре дека официјално нема, ама ако го отвори неговиот телефон ке види дека има. Во ниту еден момент не беше спомнато името на жената. И нели свативте од толку очигледните шеги на Идол на нивна сметка дека не се во врска?

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Супер е дечково :D

http://www.youtube.com/watch?v=0JJRcA4Nv7w

7. aaaGIRLlove

aaaGIRLlove Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Па се подразбира бе срцка рече се одлично оди со идол и со??? му вика Жаре, очигледно дека е за КАЛИОПИ а и Игор сака, само тоа му е во умот-врската, врската...јас мислам дека тој е мн заљубен во Опи!!! Одете на еденнаеден на фб и прашајте го Жаре ке видите што ке ви одговори...абе нека му е со среќа... ;)
    Ај да смениме тема шо мислите за нашето прасе Боки 13, со онаа новата песна Калигула???Леле колку глупости има во неа, се ужаснав ко ја слушнав... :envy: :envy:

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле бре луѓе ја отупевте со Игор и Калиопи. Па срцки биле, па се сакале, па во врска биле... |( Yeah, right. Остајте ти нека живеат луѓето. Туу што народ ќе бевме, веднаш муабети да се ваделе.
    А Бокица... не е вреден за коментари.

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CecaRazfan

CecaRazfan Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Во право е-со коментарот пред мене па што ако се сакаат, тоа е нормално среќно нека си живеат и готово...нивно право, нивни живот!!! :angel:
    А БОКИ 13 е ѓубре леле ужасно прасе, катастрофично нешто срам за Македонија, идиооооооооооооооот :@ :worried:

На Klaudi му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282

Што мислите за овој пар?

11. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    :o искрено првпат слушам,знам дека надица се разведе,но не и дека со овој била во врска :tmi: -типот ми е многу антипатичен инаку,а надица ми е баш убава-карактерно не ја знам,и незнам кога ќе најде некој асален,бар симпатичен :lol: ама вака гледајќи ги ич не ми се бендисуваат,нити ми одговараат |(

12. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Оваа не е бившата на Сер Геј? :lol:
    Не си одговараат, ми личат на Митхад и Ферхунде. :D

На Tomcia му/ѝ се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.702
    Допаѓања:
    8.778
    Починала Доста Димовска.Колку жално :(

14. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Греота жената на 57 години си умрее :(

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    И јас прв пат слушам за Надица и Иво. Мене па згоден ми е човекот. Има нешто :P :)

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    јас мислам дека иво и надица си одговараат повеке него ли што беа пар со сергеј..надица е права дама и покрај нејзе доликува некој господин,додека сергеј е многу исфеминизиран.не дека имам нешто против сергеј,ама не ми идеа некако со надица..

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Хухухуху Дара со Енрике :rofl: Желбите се едно, можностите друго ;)

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    И јас тоа читнав-слушнав негде, на Енрике многу му се свиѓала Зидови :D па сакал ремикс да прави.
    Колку е точно ова не знам :^) .

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Девојки како се вика тој водителот на Канал 5 на спортската емисија? Еве баш сега го даваа после фудбалот?

20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    колку ми падна жал кога го прочитав на канал 5 на сајтот :(

Не можеше да ги задржи солзите кога зборуваше за нејзината пожртвуваност за партијата. Димовска немаше деца, но семејство и биле сите членови на ВМРО ДПМНЕ.

„Не случајно беше позната како сестра Доста.Таа имаше венчален прстен кој беше ставен на десната рака за идеалот на самостојна Македонија“- изјави Милошоски.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.