Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.270
    Допаѓања:
    260.750
    Ти велиш не ама не се сите ко тебе и нема правило што е ок однесување. За џабе ни е муабетов, нема "прави" и "криви" у случајов.

На Skorpija25, blackwave, CameliaMiller и 4 други им се допаѓа ова.
  2. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Таков ни е тука менталитетот, за жал. И никогаш нема да се искорени.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    So Melitka kaj ist ucitel po photoshop odat, hahahaaa..obrazot kako pcela da ja kasnal...A pogore na slikite se gleda kakva e zbumbarena, ednata i e slika kakva saka da izgleda ( slika od internet na nekoja zgodna slaba devojka) a vtorata kako izgleda duri i so photoshop-ce ( slikata so citatot na bob marley). Eve i edna no makeup slika, demek prirodna i e ovaa...no filter, no makeup...hahaaaa 20180103_211557.png

На Rama и Antebellum им се допаѓа ова.
  4. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    3.181
    Бре, бре, бре, се испокаравте за некои пластични „дами“ кои не се ни замараат за тоа ШТО вие мислите :)))))

На Babyby, Rama и buba4e89 им се допаѓа ова.
  5. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974
    И гo рaзгледaв прoфилoт нa Кoлишев, кaкoв кич, штo ви е? Убaви слики, квaлитетнa гaрдерoбa, куќa, кoли...се' си е тaмaн :D Дoвoлнo бoгaтa е дa експериментирa сo oблекa, некaде имa утки aмa вoглaвнo oк си е. Фaцaтa сaмo дa не и јa гледaш oти oд нaпумпaни усни, зaтегнaтo лице и oчиштa веќе aмaн пo нетoв, кo зaштитен знaк зa сељaчизaм ми е. Чекaм дa дoјдaт тенки усни вo мoдa пa дa здивнеме мaлку.

На butterfly6223, PaLaVa, Skorpija25 и 21 други им се допаѓа ова.
  6. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    9.374
    :bandit: Мислев дека е Мели... И јас више неможам да постигнам не па Мели. Од прашања кои ме мачат: Која е новава црпка? Заради лошиов фотошоп фан4е ќе и бидам овде на Фемина. :lol:

Мене фустанот на жената (што била породена скоро ваљда имала нешто салон колку што ве разбрав) многу ми свиѓа. Јас не сум породена ама мешето ми е побаачки поголемко. :worried::rofl:

На *Amethyst*, Skorpija25, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Gazdarica e na salonot za ubavina promoitalia, Ole boss kako sto za sebe znae da kaze...demek ona e uspesna delovna zena koja pravi darmar u biznisov...

На Rama и Antebellum им се допаѓа ова.
  8. Antebellum

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    9.374
    У каков умислен дармар филм е??? Па сиве пациенти се исти! :rofl:

На PaLaVa, Rama и Miss G им се допаѓа ова.
  9. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    I mene mi e ok Kolisev. Pristojno se slika, so detevo so maz i ....Uziva izvesen luksuz pa ne gledam nisto loso vo nejzinive sliki...ne e iritantna voopsto...Ocigledno ima nekoj da i pomogne, okolu decata, kukata taka sto ne gledam nisto loso sto moze da se posveti i na sebe i da izgleda ubavo... Od slikite na instagram voopsto ne izgleda kako losa majka, sekoja vtora slika i e so detenceto, e sega sto se doteruva i fino izgleda na slikite toa ne mi e nekakov zlocin...

Najgolem , samo sto go otvori salonot pred nekoja godina odma dobi nagrada za menadzer na godinata od merily agencijata... A pacientkite vo ustite se so nejziniot kalap

Последна измена од модератор: 4 јануари 2018
    На PaLaVa, *Amethyst*, Skorpija25 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Али сум ја заостаната со ова социјалните мрежи? 8-|
    Жими се, да не е темава нема да знам кој е кој.

На PaLaVa, *Amethyst*, ivi1987 и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    20180103_221951.png Eve go kalapot, usta, frizurce, sminka...site drugarki/ pacientki ista imaat...posto ona role model...prosetala videla, haasaa. Poglednete go intervjuto sto kumanovkata od zivot so stil i go pravese...ke vidite kolku e ona puna sebe, kakvo visoko mislenje ima ona za sebe, najubava, najpametna... ona entrepreneur, zena koja bila clen na UO...koj denial, koi lagi...hahaaaaaa

На *Amethyst*, stevemila, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.640
    Допаѓања:
    161.594
    Малку ми е сулудо како е поставена на тапет, во кој стил, а после какви мислења се истакнуваат.

Ај бе не сте нормални.

Отварате горливи теми, па после тепачки, па преоѓа у тема за мајки. За буцкање е или за забава?! Изјаснете се да знаеме.
    Може еднаш да не премине во насока во која идејата не ни била?
    Ова што го гледам не е ни мајка моментот, ни бутур, туку завнисник од внимание. Хаштагот си кажал све.

Извинете, ама верувам дека ниту една од вас која има пари и не е јавна личност како дотичната, не го прави тоа со експонирање за животот со видеото кое го поставила. Ниту една од вас убедена сум дека не слика нокти поред мерцедес знакот на воланот дури и да го вози најновиот модел, демек ноктиве, ама мечево успат. Ниту чувствува притисок штотуку породена да го најавува раѓањето на своето дете. Не верувам дека стопеесилјади пати не ја имате сликано вашата елка, ниту сите ваши луксузни нешта. Верувам дека ниту една од вас нема слика уан вик постпартум зошто сте свесни дека на светот не му е у принцип гајле...

Што е тоа интима? Што е тоа приватност? Непознато е за женава. Храна наречена инстаграм.
    Луѓе реално ја гледаат од забава и љубопитство и треба да го надраснеме моментот дека критика е завист. Не е. Некогаш е фидбек, те почесто.

Женава е кич до крајна мера, заедно со мажулето со... синтисајзерот и белите патичиња.
    За некој ете не е... мене ми е. Нели, вкусови?
    Олга Костовска е некич богаташка. Да се разбереме. Ова е... ужас који хода. Веѓите...

На Elenche87, azelea, PaLaVa и 19 други им се допаѓа ова.
  13. Beauty.Mar

Beauty.Mar Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2017
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    1.159
    Ако од овие личности си стварате комплекси и ги сметате вредни за вашето време поминато во оговарање, шта речи...

На ivi1987, eli25, stevemila и 5 други им се допаѓа ова.
  14. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Што е побогу луенка/леунка...whatever?
    И зошто нагло почнавте да го користите по сите теми?
    Досега не сум го сретнала, ок може сум неука јас.
    Некој нов модерен термин ли е за штотуку породена жена?

Помодарки едни! :D

На la-chicka, realGirl, *Amethyst* и 13 други им се допаѓа ова.
  15. Antebellum

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    9.374
    Која е Олга???

На Troi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.640
    Допаѓања:
    161.594
    На Трифун Констовски ќерка му, генералниот директор на Еуролинк осигурување, бивша жена на Орце Камчев.

17. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Ok, ako trgnes parcijalno da ja gledas Koliseva e kic tocno, ama mene ne mi e iritantna...i go zirnav instagramot ednas koga doznav za nea ovde na forumov i tolku...ona pa i nebitna e...posto ne e ni javna licnost, tuku nekoj koj ima pari...

18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.270
    Допаѓања:
    260.750
    Не си гледала македонски приказни:)

На Elen4e_sonce, Antebellum, ivi1987 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    И јас прв пат го читам зборов. Океј е, али чувај боже од оноа мм.

На ivi1987, YoungandBeautiful, Bella_Stella и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.640
    Допаѓања:
    161.594
    Абе иритантна или не иритантна, не делам ограда со неа за да ми биде едното или другото или не ми е во околина.
    Сеедно ми е.
    Ама кога гледаш со која страст се одржава на инстаграм, имаш став околу тоа и продолжуваш даље никому ништо.
    Не коментирам каква мајка е и дали оставила дете дома. Иако, не знам ете не сум мајка неам право да коментирам. Тукушто родено дете бара присутна мајка дома од разно разни причини, еве мајки сте поголемиот дел од времето па знаете... јас сум немајка...
    Сфаќам зошто на некого тој момент му е горлива тема. Но да се разбереме, што сака нека прави, ама да чувствуваш притисок да ставиш слика со уан вик постпартум мора да сметаш дека си битен ташак за да види свет, макар и за дома. Дали имаш мев или не... мислам ху керс...сериозно?!

Трошела пари од нејзините, нели сите сме трошеле...
    Сме трошеле, ама никаде не пишав дека сум д бос или бизнис жена на работното место на мајка ми или татко ми. Има разлика како си спечалил. Иако во позадината на Африка и Денак има многу незадоволни приказни од оние кои го ваделе лебот таму, но тоа е друг муабет.

На *Amethyst*, mKdevojce, Asistentkа и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.