Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Златко? :^)

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Може и да сум кажала на форумов и претходно не се сеќавам, ама излезе дека една пријателка на мајка ми од Богданци му е сестра на Ѓоко Танески :lol: Сериозно ова кога иделе на времето татко му и мајка му на Ѓоко, мајка му останала бремена, но татко му во војска отишол и оваа го дала детето на посвојување дека тогаш по многу време се останувало во војска па мислела дека нема да останат заедно. После одреден период тие двајца сепак се венчале но детето не го побарале и си имале свои други деца кои не ни знаеле дека имаат сестра. Е сега пред умирање татко му на Ѓоко му рекол дека имаат сестра и да си ја побараат :|
    Точни се информациите и дошол Ѓоко се виделе се запознале се. Мислам дека кажаа во 1Е магазинот ќе имало за ова, ама гледам по трафиките уште стариот го има тој што е најновиот го нема барем тука :?:

3. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.448
    Допаѓања:
    22.913
    Ова вчера го имаше и во Ексклузив. Самиот Ѓоко го кажа. Неверојатна приказна.

4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Како го нема, па тој број е од минатата среда... утре треба друг да излезе...Инаку јас го држам баш сега тој број во рака... Го имам којзнае од кога и никако немам време да го разгледам...

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Незнам дали само мене не ми се допадна тоа што од оваа семејна драма се направи скандал на неделата. Лично ако јас некогаш преживеам вакво нешто најмалку би сакала да му гостувам на Жаре со таа тематика. Ај да кажува информации како успеал да ја најде, па тоа да им е од корист на други вакви изгубени души кои си ги баараат своите, ама вака мене ова ми личи на барање простор по медиуми. :^) Сорри Ѓоко ама :|

6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    И мене не ми се допадна воопшто. Ај да имаме некоја емисија или водител во стилот на Опра па да разберам да отидеше таму...али кај Жаре??? Смешно, приказната изгуби од својот карактер...

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ѓоко самиот кажа дека не сакал за ова да дознае јавноста. Но го убедиле од 1Е дека приказната е интересна и убава да ја раскаже па затоа... Ѓоко е скромен пејач и не верувам дека би го направил тоа за популарност. И што ако е кај Жаре? :^)

8. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Да, даа го убедиле :D . Демек станува збор за да го убедат дали да носи бела или црна јакна.Лично мене ми е сеедно дали ќе го направи тоа кај Жаре или 1Е или берброт и сл. Секој си има право на избор, и секој од јавните личности си бира што и колку ќе раскаже од својот приватен живот. Само после нека не ни продаваат приказни..јас мојата интима сакам да си ја зачувам за себе, кога ќе ги прашат нешто што не им одговара. ;) И ова општо го мислам за целава наша естрада, не само за него.

9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Денеска случајно налетав на видеово. Искрено, јас не сум некој си голем обожавател на Елена Ристеска, но морам да признаам дека во видеово ме воодушеви. Што си е убава- убава си е. :)
    И некако, дури и ова мејкинг оф ми е многу професионално изработено, а јас се радувам кога ќе видам дека она што се работи е квалитетно.
    Погледнете го видеово ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=etHlrdk_21o

На ElenaRisteska му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Го имаше назад видеово. Баш коментиравме како профиесионално си го одработила. Сите во јакни, таа на бикини. Се гледа дека е ладно, и нема сонце. А преубаво изгледа, ама на сликите многу фотошоп и удриле. Повеќе од одлична е вака, а ја тенчеле до невозможна точка
    Мене видеово ми е светско. Браво за Еленчето, сакал или не мора да признаам :D

На ElenaRisteska му/ѝ се допаѓа ова.
  11. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Златко Андоновски(ако мислиш на црниот со плави очи)

12. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100
    јас за единствен шоумен во Македонија го признавам само Игор Џамбазов.Нема проект на кој тој работел а да не биде успешен и гледан.Истотака ми се допаѓа и Тони Михајловски кој е скроз откачен и нема влакна на јазикот.Го почитувам Владо Јаневски како квалитетен вокал и скромен човек,без непотребно кревање прашина за простор во медиумите.
    Е сега,да се прашувам јас,да бидам некој важен човек на советот за радиодифузија,со закон би ги забранила драган вучиќ,жаре берберот,латас и весна бејби петрушевска :puke: :puke: :puke:
    Мислам дека од помладава генерација има повеќе фолиранти на естрадава како на пример тамара тодевска,роберт билбилов,врчак,адриан гаџа...
    А за ѕвезди не говорам.Имаме само една ѕвезда а тоа е нашиот Тоше Проески !!!

13. chocolate-girl2

chocolate-girl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    14
    Освен Игор Џамбазов и Влатко Илиевски друг не признавам .. :)

14. chocolate-girl2

chocolate-girl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    14
    Кој ви е идол од макк. естрада?

Мислам дека нема ваква тема, па ајде да отворам јас :$ ...Кој ви е идол од македонската естрада ;) ...Не мислам за оние од Macedonian Idol него онаака од сите јавни фаци низ земјава?

Мене искрено идоли ми се Игор Џамбазов и Влатко Илиевски... :rock:

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.420
    Немаше потреба од нова тема за идол од Македонија,да бидеме искрени не ни имаме голем избор,ниту угледни луѓе.Се што имате да кажете околу македонските јавни фаци,можете тоа да го направите на темава.

16. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Па и немам некој идол од мк фациве, а и гледам некој што би можел да ми биде...ИДОЛ сите ми се просечни

17. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Што и е на Живкица бее брат ?
    Ја следам веќе некое време на алфа тв во најслабата алка
    како се однесува со гостите, со тие квизаџиите де, катастрофа
    многу е препотентна, арогантна,недолично однесување на една водителка на квиз
    всушност на било каква и емисија да води.
    Ги навредува, им вика катастрофа сте, на еден постар господин му рече, цитирам, а па вие добро слушате
    за годините, ама за работа само лежите а ? Вашите дома немаат никаква корист од вас :x
    на еден дечко му вика, вие немате девојка нели, се приметува одма кој би бил со вас :|
    И уште мал милион други навреди...
    Живкица ! Ти си блага кататстрофа ! :fubar:

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Таков е принципот не водење на квизов. Не сум го гледала нашиов, ама имам гледано на други земји и секаде е така. По лиценца им е тоа :) секаде така навредуваат, се понесуваат арогантно и како да никој ништо незнае, ги омаложуваат. Не е до водителката, така се бара ;)

19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    ^ И мене почна да ме нервира Живкица иако порано ја обожавав...
    Инаку концептот на квизот јес да е таков но не до претеризам :fubar:
    Ми текнува еднаш еден постар човек,од некое наше мали градче беше,пр.Кратово и оваа му вика-А сте мрднале некаде подалеку од Кратово или освен Кратово ништо не сте виделе :o :fubar:
    Е ми го пукна филмот :punch:
    Човекот кога почна да кажува каде све не бил-во времето на бивша Југославија кажа уште каде не прошетал.Оваа ништо не рече....Нејзиното веќе преминува во вреѓање и искрено кога ја гледам на тв мењам канал ,иако квизот ми е интересен.
    Башка госпожата е Каленикова сега,па нормално е ;)

На mima83 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Мораат така да навредуваат, Живкица наша не е ништо во споредба со таа од хрватскиот, не знам дали уште го даваат. :D Таа се им кажуваше и кучки и мачки, и смотани и глупави... :x

Само не знам што е поентата во сето тоа вреѓање, беспотребно според мене. Па штом тие луѓе дошле до таму, може не се генијалци, ама некое општо познавање сигурно имаат.

А можеби луѓето кои го прават квизот си се искрени, овие им ги земаат парите, па и така и така ќе ги пцујат во себе, вака јавно. :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.