Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. antonelala

antonelala Популарен член

Сакаш да ми кажеш дека и Кејт е при крај со парите? Па зарем не испра доволно преку хуманитарната и организација? На што побогу во Мк поѕтрошила толку пари?!

Rama and Antebellum like this.
  2. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

На белиот спорт:lol:...па станот плус со која пара реновирен...одмори Куба...живот на висока нога е тоа,а пари сг ги имаш сг ги немаш.
    Т најдобро знае,со мев до зуби на ладното за џабе ли пееше на ново.год. дочек на општина Центар или од град Ск.2015та/16ли беше:?:.

Last edited: Jan 9, 2018
    blackwave, Victorian, Rama and 2 others like this.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Антиќ уште на времето се пушташе на малолетнички по Привилиџ.:?:

blackwave, Selest and Aquamarine93 like this.
  4. antonelala

antonelala Популарен член

Мислев станот од дечко и е, нејзиниот не е на два спрата...или ако преправила се внатре како што викаш. Ај, кај и да е ќе оди да слика нешто сега па ќе земе пари

Rama, Antebellum and Asistentkа like this.
  5. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

За Антиќот, се сеќавам дека многу одамна кружеше слика по нашиве “портали“, од некоја американка, како на градите со црн фломастер си напишала Pero Antic :l:. Ова као демек колку е познат нашиот кошаркар. Уште тогаш ми беше нешто сумљиво.
    Ех сега, можеби додека не бил толку популарен тој бркал. Со парите, договорите и растот на социјален статус сами си идат. :D За да се подзаборави тоа, по некој месец или како и да беше интервју со Ружица. Стабилен брак, љубов, прекинала конекции со некои луѓе.
    Џабе глумењето. :(

6. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Не ги разбирам луѓево, ако е точно дека ја варал, зашто се уште заедно? Заради децата, заради пари... Или што ќе кажат луѓето е работава?!

7. winter flower

winter flower Истакнат член

Антиќ и останатите како и припадниците на РК Вардар, секоја победа ја прославуваат во некои од ноќните клубови, придружувани од тазе запознаени фуфи кои им служат и за афтер парти,без разлика на нивниот статус ( сопруг,дечко,татко....)! На утакмица и пред камерите се едно,а позадината е сосема различна!

8. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

До Ивона Јованович, што се натпреварува на Звезде Гранда: Изми коса!

Сабајлево закачив емисија со Ивона Јованович и Јелена Спенџарска и тој водител другиот не знам кој е. Мислам дека и на ментално заостанати луѓе би им била глупа оваа емисија. И имав убаво мислење за Ивона Јованович, и факт е дека има глас, ама понашање нула. Нонстоп чепкање по коса, лигавење, сама си се фалеше и експонираше...не знам. А плус тоа што здраво за готово си ја зема тежината...

9. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Кога сме веќе кај спортистиве , Борко Ристовски се оженил. Убава ми е девојката ама ме изиритира насловов на некој портал беше "Жена му на Борко е бомба , а сестра и е ангел" значи шо ме занима сестра и , него нема што да се пишува па дај шта даш .

Инаку за емисијава ма канал5 со Ивона , Јелена и вика на Ивона , ајде ти пеј , а Ване ќе ја отвара само устата и кога заврши девојчево со пеење Јелена му вика на Ване , леле Ване колку убаво испеа.(facepalm)

Skorpija25, blackwave, eli25 and 5 others like this.
  10. Bridget

Bridget Форумски идол

Леле со чизми на бел тепих, Божеее, недомаќинлук.

11. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Ама што му ја мислиш ти за белиот тепих? Има пари-има. Има кој да плати да и ги исчистат-има.
    Па она намерно со чизма на бело стои да има на фемина за што да и завидуев:rofl:.

12. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Ете Лила, за инат на сите што коментираме за колачињата што ги слика по два месеци, купила нови-чоколадни па нив ги насликала.
    И крена стандард до тоа каишите брендиани, гледам и Елена Ристевска го има истиот. се почнува со каиш пошто е најеввтино а највпечатливо.

Дали сте го приметиле инста профилот на Марјана Станојковска, рекламира некои детски профили, па и наградни игри споделува, ужас. што се не прават за пари. Исто почнала и Иванна хаџиевска, рекламираат некои безвезни профили. добо колку ги плаќаат за тоа? Дајте кажете, сигурно пола тука сте маркетари :)

Troi, blackwave, eli25 and 3 others like this.
  13. Babyby

Babyby Популарен член

Колишева има ли другарки во животов? Ми делува како да е само со маж и и децата, заедно живеејќи во луксузот, изолирани од останатиот народ... или се лажам?

Дали ја забележавте Лила колкава ја направила муцкана... на што личи човече, секој ден се по одвратна ми станува.. ко да тера накај мели/елена живот со стил али ај, нека си мисли дека е најубава :rock:

14. joy1

joy1 Форумски идол

на фб често ставаше слики со другарки во провод

15. Antebellum

Antebellum Популарен член

Да не е темава ќе ја заборавам Лила дека ја има уште на ТВ. Аман нека сфати дека е стара за онакво бламирање. Демек живеела луксузно... Лило да не ви беа спонзорите со Миа уште ќе одевте небањати остајте ја Мели вие Мели. Мели си има мајка со ист стил и тука е ако затреба пари да потфрли од пензијата иако Мели секад имала најјачи спонзори!!! Марија Бинго не може да припари кај спонзорите на Мели е толку се јаки нејзините спонзори.

blackwave, stevemila, galapce and 2 others like this.
  16. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Е какви се тие спонзори :D

Antebellum likes this.
  17. Antebellum

Antebellum Популарен член

Млади и тазе збогатени.

Rama likes this.
  18. smooch

smooch Популарен член

1515516730270-01.jpeg Колку валкано изгледа!? Убава беше Лила порано, природна колку толку, силиконите според мене воопшто не и одговараат на ситната градба и ја прават да изгледа крупна во горниот дел од телото, а нозете и се слаби (нормални). Усните и се катастрофа, веѓите лом, па на инста рекламира цртање веѓи- антиреклама прави одма.
    Однесувањето на инста не и одговара на годините воопшто, танцување, врткање, трткање ја прави да изгледа очајно. Да престане со тоа може од неа да биде "инфлуенсер". Квизот знае понекогаш да го направи интересен но и да навреди некој, да тропне некоја глупост па и сама да се засрами (по фаца, глас и се осеќа).
    Инаку за неа и јас сум чула дека се "дружи"со некои ликови, и дека се среќаваа во некој хотел во Центар не знам точно кој беше, но бил место за такви дружби на нашите инфлуенсерки и нивните пријатели.

19. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Ќути си боље ќе те напнат овдека ќе ти влезат у приватност ко да е многу битно за сељачанава и ку*варлоците да се знае.
    Сеа подобро те разбирам за Боки зашто очигледно знаеш подлабоки работи...

20. Miss G

Miss G Истакнат член

:D:D[QUOTE="smooch, post: 3750031,
    Инаку за неа и јас сум чула дека се "дружи"со некои ликови, и дека се среќаваа во некој хотел во Центар не знам точно кој беше, но бил место за такви дружби на нашите инфлуенсерки и нивните пријатели.
    [/QUOTE]

Jas imam slusnato deka za "druzba" so nea se plakalo po 500 evra i deka bila brend. Ne go razbiram toj mentalen sklop na mazite...koj brend, koj gluposti :D:D:D

Rama and *Amethyst* like this.
Thread Status:
Not open for further replies.