Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Мене спотов ми личи на сцена од „Долина на волците„ :puke:
    Папири, кеш, пиштоли, пукање а у мафиозо, сепариња, јаки цури :rofl:
    А Лоба не ја обичам од причина што под тоа невино фациче се крие опасно ... ај да не кажам што :lol:

На opal и EVA19 им се допаѓа ова.
  2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Дами и господа (смајлиштосенакашлува) Ви го претставувам второто продолжение од македонската Ким Кардашиан - едната и единствена поп-певачица Мартинаа Димовскаааааа...Еден аплауз ќе Ве молам... :clap: :clap: :clap:

На оваа слика е со нејзиниот сексапилен дечко....Ваљда... :^)

Еееех мои дами и господо..Немојте после да кажете дека во Македонија нема вистински ѕвезди и џет-сетери... :puke:

П.С. Ким Кардашиан таа самата се нарекува, идол и е... :!:

На Divinebutterfly, Victorya и EVA19 им се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мислам дека го видов МОРЖОТ :D :D :D

На shushu, Divinebutterfly, milky-candy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.320
    прв пат ја гледам девојкава ама одма остави впеЧАток, :rofl:

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :D :D еден ден пред да патувам, го видов Xихо во скопјанка на кафе беше!
    леле ама е ружен и дигнат :puke: сигурно со некои менаџери беше, во тежок филм е малиов |(едит-Mилки од кај ги копаш сликиве, дај линк сеир да се пука де :lol:

Прикачени фајлови:

На opal му/ѝ се допаѓа ова.
  6. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    епа вака да не згресам колку смејам да ги издаавам јавните фаци знам мн работи до кој степен можам да писувам за нив ајнека ми казе некој

7. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    СМАЈЛИ ШТО СЕ АКА ОД ЗЕМЈА!

На milky-candy и opal им се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Пишувај што сакаш девојче, никој ништо не ти може :D
    Јаките фаци :D

9. opal

opal Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    до сега читав некои од вашите коментари и морам да признаам дека не сте далеку од вистината...

читајки ги вашите коментари ЗНАЧИ СЕ ЛОГИРАВ ЗА ДА ВИ ПИСАМ видов дека сте ком работи кои се точни ја ке ви писам мн посочни работи кои не се трачеви значи видено со свои очи слуснато со свои уши :

Зоки грдата ФАЦАТА редовно ја фака неговата колешка СИМОНА кај ке стигне преку него она се (прослави)пробува и Софија Каракаева да ја шитка у етер али не ја бива,Иванна е греота нема пари за една пијацка па редовно се упикава и лигави за истата-ДИРЕКНО ОД А1 СИЈКА ПИШТОЛОВА хахаха

Натали Г. би направила се за кеш али попи корпа ради фактот дека е спонзоруша исто ко Маријана (најпаметната)со води бинго лото и сл е она ги помина сите менаџери и парајлии ах пусти пари

Сара леши помина и сито и решето добро со си отиде од мк пошо мн бракови и врски ке пропаднеа но срека никој не дозна

Сања Лефкова за 1000 че им досага (врти по моб) на постари женети мажи ке настрадаше и она и нејзениот соговорник леле да ја видовте жена му ке урлавте :)

Боки 13 се пушта на машки нз дали е геј или би но сака машки читав пораки од моб на другарце боки е дарежлив и подготвен на се

Сања Николич помина 100 али коа би видела се сто сум видела јас би го убила тој нејзин Слаткар значи децкото ебе се со ќе стигне му се нудат ко добро утро он и зенот(Знаци децковое мн али мн смотан недај бозе да е под доза нз со кој зборикакви глупости треска срамота ццц мислев дека е фраер) па и оние нз кој како се вика од токсикологија добро со не заврсиле со сида али кој знае

Фолк-ку.... Сузана Гавазова е таа по кафани со праи леле се триеше од к.... на другарми у скут му седна значи ми се слоши и ми се одјаде :puke:

Били звер леле колку е глуп тоа е чудо 2 реценици незнае да склопи али какви другарки има аууу која од која правеше спотови се соблакаа за џ после тоа доагам у ск глеам наслов најплатени маникенки биле(гробот НАКОВА александра,бубулицата слагана,вона би дј цеце МУВАТА )СВЕ ЗА НОВАЦ хахахах најплатени се да коа се у вц со ...... или коа се соблакаат да дефилираат и после ги бира некој со длабок џеб абе да ти се згади да неможес да се поздрави со никој од страф да не фатис некоја бактерија озбилна сум не е ова трач

ДАНИ е убава но нажалост станала тешка спонзоруша девојката мисли се гратис е се правесе звезда а на крај др се плати си кидна срамота бе резилии

лоба значи дајте и мотори кес и несо за .... се соблака одма е за нејзе се зацудив незнаев али тоа е

тони михајловски мислев дека е шоумен забавен децко али коа го видов прв пат у живо се разоцарав нз како се викаа и каде е :puke:

хелена лезбо роза ,маја гица саздановска битно кој ја е .. маско да е , олгица буре христоовска,деана николовска плати па клати ,елена ристевска на дарко димитровски љубовницата како се држеа за раце онака нежно иакобесе одамна морав да ја спомнам ....
    МИСЛАМ ДЕКА Е ДОСТА абе со информациите со ги имам пола СК ке биде сингл

На dlikedevil и EVA19 им се допаѓа ова.
  10. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/uxLSZF32gmY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

11. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    На opal и Tanny им се допаѓа ова.
  12. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    леле темава се изнасмеав ај да не се повторуваме сите за едни исти писуваат мене лично ме нервира
    јован радњански леле каков лик е знаци не го мозам по лигав тип немало ниту ке има,
    софија манева цурава мисли дека е убава колку е тапа и она и нејзините дебилни песни,
    елвир мекич и неговите нискобуџетни песни и текстови фујј,
    целата екипа на фаци и а1 тв се е точно за нив да не им се спонзорите ке немаат кафе
    да си платат одвратни се и секаде се пикаат, :puke:
    уфилманите спонзоруши од бакстејџ -скопска бижутериа,
    и мн други да не навлегувам у детали малце глупо ми е
    СПОРЕД МЕНЕ САМО ТОШЕ ВРЕДЕСЕ ова др се е кич сите глумат лудило за да бидат видени и сликани у свет,скандал и крема...
    баш се смешни сами си ги прават скандалитезошто нели сите сакаат да бидат фаци :puke:

На SunFlower94 и nikolika им се допаѓа ова.
  13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Дами и господо (смајлиштосенакашлува) Ви претставувам уште македонска естрадна сензација, шлагот на фолкот, уште еден харизматичен лик од градскиот асфалт со шмек на вистински боем и младалачки дух...Еден голем аплауз дами и господо за неповторливиот Гоце Арнаудов и неговите кошули :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Македонија е среќна што поседува вакви таленти, ликови кои треба по црвен тепих да газат! :clap:

На Divinebutterfly, dlikedevil, Saxobeat и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    ^ Хахаха дефинитивни има најлуди кошулчиња, дури си имаат и фан група на Facebook
    http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0 ... ?sk=photos

Инаку во врска со темата...кај нас секој што ќе излезе на телевизија се мисли дека е фаца. Горе-долу се согласувам со претходните коментари. Најголем дел од "фациве " кои се мотаат по телевизија не ги поднесувам, почнувајќи од Зоки фаци и неговата другарка Софија "Џет-сетерката", Мелита, Александар Блажевски, комплет водотелките од Бекстејџ, Влатко Илиевски (уф препотентно суштество), политичариве наши кои во последнава предизборна кампања го достигнаа дното во непрофесионално и невкусно однесување во јавност... Има уште, но овие некако ми се на врвот на листата :)

Deja vu, но ете како една од поомилените јавни фаци можам да го издвојам Тоше..друг некој така што ми оставил посебно добар впечаток нема.. :?:

15. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Леле оваа Мартина Димовска многу ме потсеќа на Боки 13 не знам зашо, како брат и сестра да се :lol:

На Wilde2105 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
  17. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Мислам дека оваа беше дел од 4play!!! :^) :^)
    Ако е таа што претпоставувам, тогаш ми беше симпатична, ама сега некако ми се фолира :)

18. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Еј Милке Гоцета не ми го чепкај пали и жари со тоа неговото "Ќе пијам-ќе лумпувам" a со "егзотичните или ЕКСЦЕНТРИЧНИ" кошули ефектот е поголем :rofl: :lol: :tmi: :rofl:

19. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Мислам дека сите на овој или оној очаен начин ќе ги сфатам, ама Хелена Роза шо точно работи и по кој тоа основ е јавна фаца и што воопшто мисли дека прави, нема никогаш да разберам.

20. kitfox2010

kitfox2010 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    Слаткар и компанија на мене лично ме потсеќаат на годините кога одев во забавиште и имавме приредби на кои што рецитиравме песни. :geek: Е,они се децата кои што ги рецитираат песничките. :sweat: :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.