Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kitfox2010

kitfox2010 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    Си го сакам Игор Цамбазов, бидејќи знае да направи атмосфера во секоја ситуација, а од македонскиве пеачи не сум доволно задоволна бидејќи не знаат да произведат музика. :worried:hock: Ми се допаѓа и Бени Шакири иако е Албанец. :!: :talk:

2. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Хелена Роза никако не можам да ја сватам ни јас ...

најомиленн ми е деф. ТОШЕЕ !!

3. dlikedevil

dlikedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    55
    Значи Софија Каракаева, Слаѓана Цветковска, Маријана од лотоно - една реклама од 2 минути ја снимаат по 2 саати, не знае 2 реченици да ги каже поврзано, па и она лотоно можда претходно снимаат за уплатата и слично пошто "толку долг текст" да го каже наеднаш тешко... таа Симона од фаци - не знам жената шо бара на тв.. Дани ми беше ок но веќе нее, претерано се исфура а и песните веќе не ми се свиѓаат, Слаткат - тотален аут, Хелена Коза и таа ..... се живо од македонскава сцена не вреди ни 50 дени . "Јавни фаци"

4. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    101
    A знае ли некој дали е точно дека имало некој нов македонски филм со Тони Зен и Слаткар зашто ако е точно :x :x :x

5. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    На Divinebutterfly и Victorya им се допаѓа ова.
  6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Се свршила нашата мисица.

[​IMG] :lol:

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Vlado Janevski bez mislenje :)

8. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Аааа многу згоден дечково... хахаха.
    Погодете кој е милионерот на сликава
    (бај демотивација :) )

На sadangel, maca99 и Smilly им се допаѓа ова.
  9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Мис на Македонија се сврши со бизнисмен од Србија

Актуелната Мис на Македонија Стефани Борсова се сврши со нејзиниот дечко Александар Стојановиќ. Нашата мис открива дека е среќно вљубена, и не сака ниту еден ден да се раздели од свршеникот, за кој дознаваме дека е сопственик на приватна фирма во Србија.
    Стефани и Александар минатата недела се вратија од одморот во Бугарија, и велат дека уживале во денските и вечерни забави. На крајот од летото, тие ќе заминат на уште еден помирен одмор, на некој од Грчките острови. Борсова, која по професија е балерина, студира модерен и џез балет во Пловдив, Бугарија. Со Александар сега живеат на релација: Македонија- Бугарија- Србија, во зависност од тоа кој каде има обврски.
    "Со Александар се запознаввме во Белград, јас таму имав ангажман, и сосема случајно не спои една моја пријателка. Заедно сме пет месеци и тој е мојата втора половина за која секогаш сум мечтаела. Кога тој не е до мене јас не сум јас. Моментално живееме заедно, и патуваме заедно во зависност од тоа кој каде има обврски. Важно е дека ниту еден ден не се разделуваме. Во октомври ќе направиме свршувачка за пријателите и семејството", ни рече Стефани и не сакаше да ја открие професијата на свршеникот.
    " За тоа што работи Александар најдобро е да остане дел од мојата интима, да не биде погрено сфатено. Некои луѓе немаат за егзистенција, и не треба да се докажуваме и да се расфрламе со пари. Среќата не е во парите", ни раскажа Стефани.
    Атрактивната манекенка оваа година е вклучена во организацијата на Мис на Македонија за 2011 година. Конкурсот за пријавување на девојките е отворен на официјалната веб страница на Мис на Македонија за Мис на светот. Финалето, според Стефани е закажано за септември во некој од скопските хотели. (М.Џ.)

Дополнето. :D
    По 5 месечна врска.. |(

10. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.742
    :!:

ахахахахаха ме изнасмеа бре моме! :D секако дека среќата е во парите (барем кај тебе тоа е очигледно) сигурно не си паднала на неговата лепота...
    бај д веј го замислувам интервјуво на англиски :devil: :rofl: :lol:

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  11. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    :rofl: те молам само не го замислувај интервјуто на англиски..
    инаку ОМГ О_О.. ова е повеќе од страшно, она збори дека среќата не е во парите? И после 5 месеци врска, она го нашла совршениот и бла бла.. Иди мори бркај врсници, не туку глуми лудило!
    Инаку од свадбата (ако се случи), колку време им давате заедно во брак?
    Истото прашање и за Елена Ристеска, мислите дека ќе и трае бракот долго или секое чудо за 3 дена? xD

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Елена Ристеска? Брак? Што сум пропуштила? :)

13. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Гледав кратко интервју на тв, не се сеќавам точно на која и самата спомна дека со свршеникот и уште два пара ќе одела на одмор, друго нешто дали кажа и што, не знам. :^)

14. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Да, да.. имаше интервју сега од Прилеп од Пиво фест, таму кажа дека ќе се мажи, а еве ако сте пропуштиле и нашиот сакан Џеј Џеј xD се ожени :D
    http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=140524

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Се оженил :o Ооо сега може конечно да се ’посвете’ на семејството и престане да ’праве’ песни кои ни ги силуваат ушите.

На Victorya, Divinebutterfly, PetiteCherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Се верила, на А1 јас слушав. И на фб и пишувало дека е верена. Па, ајде со среќа нека и е,и посакува многу љубов и незаборавни моменти во бракот . Еве линк за повеќе информации http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=139567 ;)

17. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Зошто на Елвир Мекич му е сплескан носот?
    - Мартина му седнала.

Боже мили. Никој не ни вреди. Едино Игор Џамбазов си го поштувам.

18. BubeFeminka

BubeFeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    70
    ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ МИ Е НАЈДОБАР ГЛУМЕЦ ВО ИСТОРРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА ГО ОБОЖАВААААМ!!!!!
    ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ОД ПЕАЧИТЕ!!!
    ИГОР ЏАМБАЗОВ И ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ОД ВОДИТЕЛИТЕ (И ГЛУМЦИ ВОЕДНО, НО НЕ СУМ БИЛА НА НИВНА ПРЕТСТАВА ЗАТОА ЌЕ КАЖАМ ДЕКА СЕ ДОБРИ ВОДИТЕЛИ)
    ИСТО ЗОКИ ФАЦИИИ МИ Е ЛИКК :D МНОГУ МИ Е КУЛ ДЕЧКОТО
    А ОД ПОЛИТИЧАРИТЕ...ХМММ ВЛАТКО ЃОРЧЕВ МОЖЕ ДА ПОМИНЕ :D :D :D :D :D

19. Chasicka01

Chasicka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    9
    Од Македонскиве јавни фаци го сакам премногу Тоше Проески ( RIP ) :inlove:
    и нормално голем респект за Игор Џамбазов 8)

20. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Денеска од сабајлево како за несреќа фатив summer club на АБ канал со купот ''шмизли'' од водтелки,на чело со Мелитка-не биди плитка(ама за среќа ја немаше),ама :!: за уште поголема среќа интрвјуиран беше уште поплиток од неа-дами и господа Кикичко од Идол :angel: .Јас не ја следам неговата ''кариера'' :D ,а уште помалку неговите изјави,али да ми извинете поглуп не може да биде.Едно 5-6 пати повтори дека тој можеби не е паметен,скромен и дечко со залижано косиче,ама :!: па не сите идоли треба да се паметни,верувале или не драги мои(така вика Кико, не јас :D ).А,таргетна група му се тинејџерки,така да идат уште подобри генерации,живи били па видели :worried:
    На прашањето како се снаоѓа со многуте девојчиња кои го обожаваат,Кико остроумно одговори дека нема никаков проблем ни со девојчиња,а богами ни со мушкарци :o :tmi:
    Наш Кико нескромно одговори дека одлично готви,ама почесто јаде во сендвичарата близу неговиот стан,нема проблем со домашни работи, е сега уште немал дечково пегла,ама не е тоа некој нерешлив проблем :D ,а и мајка му све испеглано му праќала од Прилеп така да и што ќе му е кога ќе размислам? Па ѕвезда у подем е,да се поиздигне малце,ке се најдат пари и за тоа:D

Се на се,како за на почеток на кариера,доста обеќавајуче ми изделува мене сабајлево :wasntme:

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.