Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kitfox2010

kitfox2010 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    Си го сакам Игор Цамбазов, бидејќи знае да направи атмосфера во секоја ситуација, а од македонскиве пеачи не сум доволно задоволна бидејќи не знаат да произведат музика. :worried:hock: Ми се допаѓа и Бени Шакири иако е Албанец. :!: :talk:

2. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Хелена Роза никако не можам да ја сватам ни јас ...

најомиленн ми е деф. ТОШЕЕ !!

3. dlikedevil

dlikedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    55
    Значи Софија Каракаева, Слаѓана Цветковска, Маријана од лотоно - една реклама од 2 минути ја снимаат по 2 саати, не знае 2 реченици да ги каже поврзано, па и она лотоно можда претходно снимаат за уплатата и слично пошто "толку долг текст" да го каже наеднаш тешко... таа Симона од фаци - не знам жената шо бара на тв.. Дани ми беше ок но веќе нее, претерано се исфура а и песните веќе не ми се свиѓаат, Слаткат - тотален аут, Хелена Коза и таа ..... се живо од македонскава сцена не вреди ни 50 дени . "Јавни фаци"

4. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    A знае ли некој дали е точно дека имало некој нов македонски филм со Тони Зен и Слаткар зашто ако е точно :x :x :x

5. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    На Divinebutterfly и Victorya им се допаѓа ова.
  6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Се свршила нашата мисица.

[​IMG] :lol:

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Vlado Janevski bez mislenje :)

8. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Аааа многу згоден дечково... хахаха.
    Погодете кој е милионерот на сликава
    (бај демотивација :) )

На sadangel, maca99 и Smilly им се допаѓа ова.
  9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Мис на Македонија се сврши со бизнисмен од Србија

Актуелната Мис на Македонија Стефани Борсова се сврши со нејзиниот дечко Александар Стојановиќ. Нашата мис открива дека е среќно вљубена, и не сака ниту еден ден да се раздели од свршеникот, за кој дознаваме дека е сопственик на приватна фирма во Србија.
    Стефани и Александар минатата недела се вратија од одморот во Бугарија, и велат дека уживале во денските и вечерни забави. На крајот од летото, тие ќе заминат на уште еден помирен одмор, на некој од Грчките острови. Борсова, која по професија е балерина, студира модерен и џез балет во Пловдив, Бугарија. Со Александар сега живеат на релација: Македонија- Бугарија- Србија, во зависност од тоа кој каде има обврски.
    "Со Александар се запознаввме во Белград, јас таму имав ангажман, и сосема случајно не спои една моја пријателка. Заедно сме пет месеци и тој е мојата втора половина за која секогаш сум мечтаела. Кога тој не е до мене јас не сум јас. Моментално живееме заедно, и патуваме заедно во зависност од тоа кој каде има обврски. Важно е дека ниту еден ден не се разделуваме. Во октомври ќе направиме свршувачка за пријателите и семејството", ни рече Стефани и не сакаше да ја открие професијата на свршеникот.
    " За тоа што работи Александар најдобро е да остане дел од мојата интима, да не биде погрено сфатено. Некои луѓе немаат за егзистенција, и не треба да се докажуваме и да се расфрламе со пари. Среќата не е во парите", ни раскажа Стефани.
    Атрактивната манекенка оваа година е вклучена во организацијата на Мис на Македонија за 2011 година. Конкурсот за пријавување на девојките е отворен на официјалната веб страница на Мис на Македонија за Мис на светот. Финалето, според Стефани е закажано за септември во некој од скопските хотели. (М.Џ.)

Дополнето. :D
    По 5 месечна врска.. |(

10. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    :!:

ахахахахаха ме изнасмеа бре моме! :D секако дека среќата е во парите (барем кај тебе тоа е очигледно) сигурно не си паднала на неговата лепота...
    бај д веј го замислувам интервјуво на англиски :devil: :rofl: :lol:

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  11. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    :rofl: те молам само не го замислувај интервјуто на англиски..
    инаку ОМГ О_О.. ова е повеќе од страшно, она збори дека среќата не е во парите? И после 5 месеци врска, она го нашла совршениот и бла бла.. Иди мори бркај врсници, не туку глуми лудило!
    Инаку од свадбата (ако се случи), колку време им давате заедно во брак?
    Истото прашање и за Елена Ристеска, мислите дека ќе и трае бракот долго или секое чудо за 3 дена? xD

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Елена Ристеска? Брак? Што сум пропуштила? :)

13. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Гледав кратко интервју на тв, не се сеќавам точно на која и самата спомна дека со свршеникот и уште два пара ќе одела на одмор, друго нешто дали кажа и што, не знам. :^)

14. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Да, да.. имаше интервју сега од Прилеп од Пиво фест, таму кажа дека ќе се мажи, а еве ако сте пропуштиле и нашиот сакан Џеј Џеј xD се ожени :D
    http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=140524

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Се оженил :o Ооо сега може конечно да се ’посвете’ на семејството и престане да ’праве’ песни кои ни ги силуваат ушите.

На Victorya, Divinebutterfly, PetiteCherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Се верила, на А1 јас слушав. И на фб и пишувало дека е верена. Па, ајде со среќа нека и е,и посакува многу љубов и незаборавни моменти во бракот . Еве линк за повеќе информации http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=139567 ;)

17. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Зошто на Елвир Мекич му е сплескан носот?
    - Мартина му седнала.

Боже мили. Никој не ни вреди. Едино Игор Џамбазов си го поштувам.

18. BubeFeminka

BubeFeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    70
    ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ МИ Е НАЈДОБАР ГЛУМЕЦ ВО ИСТОРРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА ГО ОБОЖАВААААМ!!!!!
    ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ОД ПЕАЧИТЕ!!!
    ИГОР ЏАМБАЗОВ И ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ОД ВОДИТЕЛИТЕ (И ГЛУМЦИ ВОЕДНО, НО НЕ СУМ БИЛА НА НИВНА ПРЕТСТАВА ЗАТОА ЌЕ КАЖАМ ДЕКА СЕ ДОБРИ ВОДИТЕЛИ)
    ИСТО ЗОКИ ФАЦИИИ МИ Е ЛИКК :D МНОГУ МИ Е КУЛ ДЕЧКОТО
    А ОД ПОЛИТИЧАРИТЕ...ХМММ ВЛАТКО ЃОРЧЕВ МОЖЕ ДА ПОМИНЕ :D :D :D :D :D

19. Chasicka01

Chasicka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    9
    Од Македонскиве јавни фаци го сакам премногу Тоше Проески ( RIP ) :inlove:
    и нормално голем респект за Игор Џамбазов 8)

20. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Денеска од сабајлево како за несреќа фатив summer club на АБ канал со купот ''шмизли'' од водтелки,на чело со Мелитка-не биди плитка(ама за среќа ја немаше),ама :!: за уште поголема среќа интрвјуиран беше уште поплиток од неа-дами и господа Кикичко од Идол :angel: .Јас не ја следам неговата ''кариера'' :D ,а уште помалку неговите изјави,али да ми извинете поглуп не може да биде.Едно 5-6 пати повтори дека тој можеби не е паметен,скромен и дечко со залижано косиче,ама :!: па не сите идоли треба да се паметни,верувале или не драги мои(така вика Кико, не јас :D ).А,таргетна група му се тинејџерки,така да идат уште подобри генерации,живи били па видели :worried:
    На прашањето како се снаоѓа со многуте девојчиња кои го обожаваат,Кико остроумно одговори дека нема никаков проблем ни со девојчиња,а богами ни со мушкарци :o :tmi:
    Наш Кико нескромно одговори дека одлично готви,ама почесто јаде во сендвичарата близу неговиот стан,нема проблем со домашни работи, е сега уште немал дечково пегла,ама не е тоа некој нерешлив проблем :D ,а и мајка му све испеглано му праќала од Прилеп така да и што ќе му е кога ќе размислам? Па ѕвезда у подем е,да се поиздигне малце,ке се најдат пари и за тоа:D

Се на се,како за на почеток на кариера,доста обеќавајуче ми изделува мене сабајлево :wasntme:

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.