Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.659
    Филер е хијалуронска киселина која се инјектира за пополнување усни и за брчки се користи.

На buba4e89, forumce, Skorpija25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Да ти кажам искрено поантипатично суштество од неа нема ! Изиграва дека е све нај нај , со нејзините брчки изиграва девојчица а има 35/6 години како успех и е што се омажила за 3/4 години помлад муж (а тој што е едно лигле ) бивши на Лила ..
    Едноставно грда ми е и лигава ,а е влезена во филм дека е нај нај !

На Avokado, Antebellum, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Папучи,на сред зима?
    Може па не им е ладно.

На buba4e89, Antebellum, Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  4. blackwave

blackwave Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2014
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    1.819
    Сè за "лепота" :D

На Antebellum и Rama им се допаѓа ова.
  5. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    На никого не стојат папучине бе луѓе, не зезајте... :D
    Стварно hilarious тренд, ко да си заборавила обувки да облечеш пред да излезеш некаде. :worried: Уште нешто слично на бањарка да лансираат како трендовско парче и топ ќе биде. :rofl:
    Карлеуша... нејзе Кардашијанс ѝ се пример, она па на нашиве инстаграм ѕвезди и така... Тоа е тој синџир на институции во кичот. :bandit: :D

На calliope, glosipgirl, butterfly6223 и 21 други им се допаѓа ова.
  6. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.494
    Допаѓања:
    183.900
    Јес да за стилови не се дискутира ама ЈК ми е еднакво што и проектот Скопје ‘14.. дефиниција за кичерај. А и јк и проектот потврдија, ако го платиш скапо не значи дека си топ, туку може да си само обична петарда.
    Кога велам кичерај, исто нејзиното однесување е типично заостанато балканско, да не речам српско.
    Толку има очајна потреба да се самоистакнува што само ја прави уште помизерна.

Ќе се сложам со Мишела, Лила може е нашата уана би тинејџерица, ама далеку по-прибрана е од другава.

Ја такви пантофли си носев уште во забавиште. Карирани зелени. :makeup: Абе увек сум била пред времето.
    Лузерс (n)
    :D

На calliope, butterfly6223, Nausicaa и 19 други им се допаѓа ова.
  7. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    2.000
    Допаѓања:
    4.227
    Na ova intervju Sanja Ristik mi e mnogu poubava vaka prirodna i glasot ne i e tolku los :D

На buba4e89 и Lilianna им се допаѓа ова.
  8. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.442
    Допаѓања:
    90.832
    Искрено кажано,убава е да,многу,но има страшно ненегувано лице,дехидрирано ко крема за лице да не видело,а не нешто друго, од сликава јасно се гледа,има многу жени кои не се убави како неа но имаат негуван тен .Софи Марсо ,глумицата и е врсничка но има далеку поубав тен.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.581
    Допаѓања:
    3.391
    И јас ги гледав славејчињата кај Жаре и оваа Сања не ми се виде толку лигава ко што ја зборите тука.
    Кој и да и е маж, Жаре го спомна уствари прв, таа не дека затрча да се пофали. Чадорче ми беше пример, поуфилмана, мене така ми се виде.
    Најпријатна и за гледање, слушање и пеење ми беше наставничката, последна знам пееше. Многу мила фаца, некако се гледа дека е фина особа, ми остави баш супер впечаток.

На L.i.n.a.a, glosipgirl, kukla21 и 9 други им се допаѓа ова.
  10. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ај бе овие нека почнат по пижами да излегуваат, нека го донесат тој тренд, да можам на раат до продавница да си излезам :wasntme:

На Sunnybun, theowndemon, glosipgirl и 35 други им се допаѓа ова.
  11. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.602
    Па и Жаре знае (т.е е) да биде лигуш и да се додворува. Значи на секое и се вртеше на сања да ја прашува. Ми беа како друштво на мали тинекџерки и едната секогаш е главна.
    Жаре ми е толку несмешен и неприроден, а симпатија ми беше на времето. Сега шегини му се скокотни ме да се насмеам. А тој сака да биде нешто фраер, нешто мил... Па и маркетинг агенцијата кога ја отвори, леле леле, му вика на девојчето дали ја монетизирале објавата на јутуб. Исто ко да прашаш а плата ти даваат? Или ти платија за настапот?
    Ама па, каков е таков е, само тој е, и глупин водителки што Елена живот со стил и Бојана ул македонија. Нема друго ток шоу.
    Таа Тодевска на телма ли беше как беше, правеше убсви емисии како 'никој да не знае' и правеше содржаен муабет, со спремање со се.

На Gosh, Victorian, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.609
    Нели чадорче во филм мислиш Селин Дион е, :wasntme:
    лигуш невиден

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Ako treba da plukame nekoj deka ne cini samo za da go plukame vo red, ako zboruvame argumentirano togas ne e taka! JK e institucija, i ne mi e jasno vo sto gledas kic kaj nea??! Mozes da definiras sto podrazbiras pod kic i vo koj kontekst ovde go koristis? Znaci ne zboruvam za pred 20 god. koga pocnuvala i koga ne mozela da si dozvoli vakvi parcinja kakvi sto nosi denes, zboruvam za denes koga e izgradena kako licnost i znae sto i kako da oblece. Ne samo sto ima stil tuku ima i pari za takov zivot i nacin na oblekuvanje. Na JK garderobata i e 95% brendirana (i toa ne go velam jas tuku site relevantni srpski dizajneri i stilisti go potvrduvaat toa pa duri i onie posiroko. Taa znae kako da se oblece za na scena i na tv a kako koga e privatno. Drugarkite od temava ovde ne mozes da gi sporeduvas so nea vo nikoj slucaj, bidejki dodeka Lila ima edna tasna i edni patiki Louis Vuitton (za koi e diskutabilno dali se navistina original) JK ima 100...plus skoro se od negovite kolekcii. Da ne gi spomnuvame ostanatite brendovi koi gi poseduva....Taka sto ne mozes da gi sporeduvas drugarkite od temava (lila, sofija karakaeva, kumanovkata zivot i stil koja kupuva vo mona i site drugi...) i JK, ne se vo ista liga. Toa e isto ko da sporeduvas fiko so mercedes. Jk mozes da ja sporeduvas so nekoj od nejzinata liga koj poseduva garderoba vo rangot na nejzinata. E sega, legitimno e i da ne ti se dopaga haute couture- visoka moda ( i mene licno ne se mi se dopaga iako e brendirano) no da reces deka e kic - e vo najmala raka smesno.

Последна измена од модератор: 18 јануари 2018
    На Gosh, Glasna, buba4e89 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.609
    Најпознат факт е дека облеката не го прави човекот.
    Порано и јас пишував овде убави работи за неа ја мислев за бренд, ама од кога ја гледам по овие звезде гранда шоуа како вреѓа, се глупира не знае два реда муабет да врзи, скока како мајмун препотентна како она да е нај јаката во цела Европа и пошироко. Е па не знам дно дна. Проста жена е тоа за мене, башка од кај згодна кога се здебели и како свинче е.
    На пример онаа Александра Радовиќ што беше во жирито на Твое лице звучи познато, е тоа е жена, не ја знаев јас додека не ја видов сега во тоа шоу. Ама впечаток ми остави на прво гледање.
    Културна. збори на место убава и убаво облечена згодна. Тоа е тоа а не мајмуни како Шерифовиќ и ЈК да ми скокаат.

На Sannelaa, glosipgirl, Gosh и 23 други им се допаѓа ова.
  15. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Se soglasuvam, da odnesuvanjeto ne im e vo red no pogore zboruvavme dali ima stil ili ne, dali e kic ili ne. Ako ja gledame kako kompletna licnost togas ne se pretstavuva vo najdobro svetlo i ne dava dobar primer. No ovde ne bese toa tema na muabet :)

На LUCI 99, Justicija и Elissa им се допаѓа ова.
  16. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Кoгa јa гледaм сликaнa нa Миa, мене не ми личи нa некoј сo филери вo устa, туку нa некoј нa кoј му е дoсaднo нa рaбoтa, пa си прaви рaндoм селфињa сo мнoгу бјути фејс и испрoбувa чудни фaци. Некoи луѓе, вклучувaјќи и јaвни лицa, oпштo нaши и стрaнски, имaaт пoтребa дa дoкaжaт декa имaaт кoрекции нa лице и oдaт кoлку штo е мoжнo пoдaлеку. Бoтoксoт и филерите мoжaт дa бидaт мнoгу неприметливи, a дa имaaт дoбaр ефект.

Пред некoјa гoдинa нa Fashion TV, имaше еден бренд PPQ кoј имaше бaлетaнки кoи внaтре беa пoлни сo мaтеријaл кo зaвесa, и тoј мaтеријaл штрчеше oд стрaнa, сличнo кo пaпучкиве нa Гучи. Не ми е јaснo кaј им текнувaaт вaкви рaбoти нa дизaјнерите.
    Не ли се лепи крзнoтo зa стaпaлoтo кoгa ќе се зaпoти?:^)

На Dust, Victorian, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.609
    Стилот ми се допаѓа и мене, до пред некоја година беше и многу згодна, јака. Сега стана одбивна.

На Rama и Miss G им се допаѓа ова.
  18. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.402
    Ако ја знаете дефиницијата за ШОУ БИЗНИС,ќе ви биде јасно зошто сите јавни личности(македонски,српски,американски) прават се за да останат запаметени,бидејќи ако не е така бргу ќе ги заборават.
    Не е доволно само онака да се појавуваат колку да ги има,и не е доволен само трудот или талентот.
    Затоа се тука и светските брендови со ненормални креации,не се тие смислени за обични смртници како нас секако,затоа се тука и естетските зафати,затоа се тука и еротските фотографии.
    Конкуренцијата насекаде е огромна,па сите се во некоја трка да бидат позастапени и подобри од другите.
    Иако доволен е и самиот наслов шоу бизнис да се каже,нема потреба од делење и множење.
    И не знам дали знаете дека IQ на Карлеуша е високо,прочачкајте пред да прокоментирате дека е глупа.

Последна измена: 18 јануари 2018
    На realGirl, Gosh, LaBella и 7 други им се допаѓа ова.
  19. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.907
    Допаѓања:
    25.595
    Iskreno , Nikolija mi beshe zgodna na pocetokot , sega posle ovaa operacija ,kje podrazmislam malku . Sto i trebalo zgolemuvanje na usni (facepalm)
    Koga sme kaj facive , navistina se povekje nalikuvaat edna na druga , i vekje ni ne znam koja e koja ( bilo srpska , bilo makedonska javna faca ) , site mi se ko od kalap za starleti izlezeni (facepalm) sekako i bugarskite spagjaat tuka, vprocem , tie i go donesoa toj trend , da bidat site kako kopirani i stampani (facepalm)

На Victorian, buba4e89, LollySky и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Taka de Mamacita, se pravi razlika megu scenska obleka i obleka privatno kako izleguva...i sekogas bila besprekorna... I samo da se nadovrzam vo vrska so kicot koj e definicija za nevkus, i imitacija na necij stil konkretno vo moda. Jk ima izgradeno svoj stil, i se sto ke oblece e original. Znaci i koga ke oblece maicka hard rock caffe so farmerki, maickata e original ne e nekoja kopija shtancana vo prishtina. Za ostanatite parcinja vo koi se pojavuva pa ic muabet da ne pravime deka se original..e sega sekoj spored moznostite. Definicija za kic e koga ke stavis tasna louis vuitton a ona e fake...i milion drugi primeri..

Последна измена: 18 јануари 2018
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.