Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Личи на Северина. Помлада верзија од Северина.

На Skorpija25 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  2. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Malecka e Mamacita, sredno e uste. Vo Jaha Kemal uci, ona turskoto skolo. Taka da od skolo imaat takvi kursevi, a za modniot dizajn i bilo zelba da se razviva vo taa nasoka. Licno mislam deka ima smisla da se oblece, i se toa mnogu fino izgleda ...poglednete i go samo instagram, top kombinacii ima. Mene mi e mnogu ubavka, iako da ja vidis vo zivo e kako detule...a vaka na slika izgleda ko da ima 30 godini. ps. Uste edna rabota Eva vo zivo nema poveke od 40kg, znaci kolku slab treba da bides za da na slika izgledas ok slabo..

Tuku drugo sakav da kazam, apropo muabetot za koj ima stil i nosi bredirana obleka. Ne e javna faca ( iako licno mislam deka e najmnogu od site ovie spomnati ovde) ama e trendseterka pa ke ja spomnam ovde. Tanja Antik, gazdaricata na Fashion group poglednete i go nejziniot instagram profil i zivotot koj go zivee. Zenata ima mnogu dobar stil, i se toa odgovara na nacinot na zivot koj go zivee... a toa e luksuz, luksuz i pak luksuz :rofl::rofl::rofl: E ovaa ima stil i so sigurnost nosi brendirana obleka, a ne sitnata boranija sto ja komentirame ovde na temava.

Последна измена од модератор: 19 јануари 2018
    На celineparis, Bankarkata, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Извинете на израз ама веќе не можам да следам
    кој кого е*е!!!
    овде? Кој Чифлиганец со која иде? Стариот нели во црква го имаше со жената и деците??? :lol:

Од кога отвара шалтер да уплатам која прва ќе заличи на Мели Пластика?
    @Miss G не е она стара со 35 години, он е мал. Јас на 38 се укотвив аман не ми набивај комплекси.

Последна измена: 19 јануари 2018
    На Selest, Rama, dunika и 5 други им се допаѓа ова.
  4. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Не го мешај Чифлиганец со Змејков, иако сите се од Радовиш. И збогатени во матно време.
    Синот на Чифлиганец иде со внуката на премиерот, Заева

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Кој е Змејков? Со која иде? Јас со Мели и Миа сум преокупирана, со пластиката и со лошиот фотошоп секој ден ново лице имаат. :D

На Rama, Aquamarine93, Masnickaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Покрај сликите на Чифлиганец, и бизнисменот Ристо Гуштеров има свои слики во храмот Света Тројца во родниот Радовиш.

Грешка во кораци. Се извинувам. Сега прогуглав. Сум смешала презимиња.

Еве линк
    http://fokus.mk/tselo-semejstvo-chifliganets-na-zidot-na-duhoven-hram-biznismeni-pomegu-svettsite/

Не ми е јасно зошто си ги унакажуваат лицата со ботокси и филери.
    Сите изгледаат ужасно, ко од исти калап извадени.
    Покрај Мели можеш и други на листата да си ги додаеш. Пластични куклички

На Rama, galapce, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.096
    А кој, што е тој Чифлиганец? :^) Позната фамилија некоја?
    Пред некој ден на фб за врската нивна ми се појави, првпат слушнав за него.

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Сум ги грешила презимињата.
    Ристо Гуштеров пред десетина години изгради црква во Радовиш со негови слики/фрески.
    Сега читам дека и Чифлиганец направил црква во Скопје, Аеродром, и тој си ставил негови слики џоа светец.

Ванчо Чифлиганец ти е човек, еден од многуте кој се збогати за време на транзицијата.
    Сега го има Адора Инжинеринг, градат згради, валда летале тендери и со бившата власт, за додавање милиони на милионите од транзицијата.

http://www.fondacijacifliganec.org.mk/za-vanco-cifliganec

И сега дечињата, со милионите на татичко (не само неговите, сите од елитава) го живеат америчкиот сон во мкд.
    Фаци се на инста, скапи коли, часовници од по 30 000 евра, накит, станови, одмори во Дубаи и сите елитни дестинации.

На Gosh, oblace1, Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.527
    Градежната фирма Адора е негова :)

10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.632
    Допаѓања:
    13.333
    Покрај тоа што гради згради, во слободно време е преварант невиден.

На Selest, Gosh и Antebellum им се допаѓа ова.
  11. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Hahaaaaa, maliot cifli odi so Eva, i izvini ne mislev nisto loso za godinite samo sakav da kazam deka e postara od nego :D

Samo Cifli e od Radovis, Zmejkov ne.

Da, da i covekot napravi eden ton pari...da se cudis kako uspeva da pliva so site mozni politicki garnituri i so site da e ok i vo kjar.

На Rama и Antebellum им се допаѓа ова.
  12. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Ги смешав Змејков и Гуштеров.
    Иста сорта се, влекачи, па затоа :D

На @Verba, Victorian, Miss G и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2017
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    4.541
    Истиот во истото време живееше во Америка и секое доаѓање во Ск.кај Натали-дај му на човекот Бинго.:rofl:
    Се знаеше по толку сексссс Натали дека бегалка о странција мора да оди дури до Србија,Нови Сад ли Ниш ли избега:D.
    @Miss G Па и Благоја Механџиски-Зегин е иста приказна и тој од истокот Берово.
    Тоа источњаците од пелeна се преваранти.
    Ене ја и Еленa Спенџарска од мала што крадела се по бутици сега е лутка са насловне стране.(hollest):rofl:

На Rama, galapce, @Verba и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Kakvi odmori vo Dubai, maliot cifli ziveese tamu imaat stan/ovi. Tamu zavrsi i nekoj prestizen fakultet. I posto mu bese dosadno tuka da glumi direktor vo firmata na tatko mu (ustvari ne mu se sedese vo mk) demek dade otkaz i otvori firma vo dubai za prodazba na zdrava hrana. E sega i toa mu zdosadi pa pak e ovde i pak e gradeznik. Detistevo e rasprdeno do besvest, deka sin i najmal se mu e dadeno. Ne deka drugive se pomalku razgaleni no sepak... Najstarata Evangelina e samohrana majka na edno dete i najmalku ekponirana i zivee vo New York. Nekoja poetesa e. Dragana srednata kerka se omazi pred nekoe vreme i trudna bese no taa nekako e najmnogu posvetena na biznisot i epten go slusa tatko i. Maliot cifli e najrasprden i najmnogu se rafrla, dodusa i najmnogu go gledame po socijalnite mrezi pa ottuka znaeme za luksuzot koj go zivee.

Imam slusnato za Gusterov i Natali no mislev muabeti se deka ona ubava devojka. Bidejki nea so site ja povrzuvaa. Ama ete otide Novi sad pa najde mlad maz, se omazi i dete rodi. Pa i ovaa sestra i grdata Radica (iako site 3 sestri Grubovic imsat ista faca, faca na glusec) se omazi za rusin rakometar. On ubav ona grda, toa e nek ide zivot.

На oblace1, Rama, PaLaVa и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.881
    Допаѓања:
    163.607
    Сакам да бидам распрдена богаташка во Њу Јорк со звање поетеса...
    Животе...
    А што мислат дека ако се стават на фрески демек Господ ќе ги сака и близу него се, постојано у молитва се?
    Какви ликови...

На calliope, Selest, glosipgirl и 15 други им се допаѓа ова.
  16. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701
    Ако претходно се скарале за Мачка а сега заедно си се шеткаат...ова ме тера да мислам дека се скарале за нешто скроз друго. Поише ми личи за пари...ама и двете би требало да се без проблеми на тоа поле

На celineparis, Rama, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    На ферска се става донаторот на црквата, така е уште одамна, стотици години наназад. Барем на истокот. Ама за цела фамилија немам чуено уште.
    Кур им е, двор им е.
    Такви нафатирани на државна копана ич не ми се идоли.
    http://fokus.mk/tselo-semejstvo-chifliganets-na-zidot-na-duhoven-hram-biznismeni-pomegu-svettsite/

Да изградеа народна кујна, барем нешто фајде.
    Ама изгледа близу до Господ сакаат да се

На Rama, Antebellum, Joi и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.881
    Допаѓања:
    163.607
    Па тогаш ставале, прости биле не разбирале, ами овие милиони имаат, на таа простота ли ги заработиле?
    Све ова од дедовците им е наследено, знам јас...

На Antebellum, Bozica1980 и Asistentkа им се допаѓа ова.
  19. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Dragana Cifli se porodila i ima biznacinja....bas se ubavki.. Abe sega ako sme nepristrasni ne se decava krivi sto tatko im uspeal da napravi pari (nema da navleguvame kako uspeal) i sega oni uzivaat vo toj luksuz, ucat vo najdobri skoli i se po red. Vistina deka iritira toa sto nekoj ke se izmaci i lizavce da dobie vo zivotot, nekoj se na posluzvnik ke dobie no takov e zivotot..inaku i cifli sam ima istaknato deka poteknuva od siromasno zemjodelsko semejstvo od Radovis, no zavrsil skoli duri i doktor na nauki e l..dolgi godini bil generalen direktor na rudnikot Bucim vo Radovis. Sobral se sto mozelo da se sobere i so toj kapital si otvoril Screenshot_20180119-141020.png firma vo sk, drugoto e istorija...ps. eve gi sestrite cifli so dedo im vo Radovis

20. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Овој love guru е доказ дека money can’t buy charisma, премногу се фали за да е симпатичен

На naturally, Emy867, kim.k и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.