Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Кога ќе слушнам дека Зоран од фаци бил супер лик ми се креваат влакненцата на рачињава кои ќе го изругаат сега преку тастатурче.
    Како прво личи на ванземањец, како неидентификуван објект му е тоа ќељаицата што свети на сонце и секаков вид на светлина.
    Чудно но, кај нас успеваат оние гејачите. Боки дури просперира и северно од нас. Немам предрасуди кон нив(големи) но не ги одобрувам. Не му ги можам покретите негови бре. Не му ги можам.
    И тоа неинтелегентниот хумор му е за 2 динара све комплет. Многу ми е јаден и антипатичен.

2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    А јас поодвратни фаци од Боки 13 и Жаре бербер на светов не познавам! :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  4. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    :tmi: :tmi:
    Баба ми е и помлада и поубава од оваа. :)
    Грда е ко трета смена за Нова година :)
    Во суратот ми личи на Фифи :^) :^)

А подоле, прочитајте го насловот на интервјуто со Кристијан од План Б :!:

5. hallookitty

hallookitty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Респект за Бени и Нонстоп..дечките стварно знаат да направат добра атмосфера :D

6. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Последно нешто што прочитав и слатко си се изнасмеав
    Дотичниот господин или госпоѓа јбг Боки 13 е уапсен на Скопскиот аеродром
    Причината е заради непојавување на суд и неплаќање на казни при приватни тужби
    Одземен му е пасошот и сега кутриот ќе се изеде зашто нема да присуствува на роденденот на ЈК
    Па мислам човеков се испокара и се испоплука со пола македонска естрада.
    Мислам дека Тони Зен и Кристијан Стефановски од План Б продукција се само дел од многуте
    Што ќе се случува понатаму останува да видиме :)

7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Ваква брука ретко кога се гледа на телевизија...Боки го избркаа и навредија од емисија...
    Секоја чест за водителов на Политико :rock:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_CGRYlg ... r_embedded

:D

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Koлку и да не го сакам Боки,сепак речникот негов,цврстите сигурни зборови-е никој не може да ги побие!Никој неможел против него.Ептен е јак на зборови,нема тука што...

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Сакам да кажам...

Овој Саше или како и да се вика, имал интересна замисла, ама дали од неписменост или од некултура, мене лично глупав во ситуацијава ми испаднал.

На senza.parole и eli25 им се допаѓа ова.
  10. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Овој Саше сите ги пердаши во емисија (тоа и му е поентата на емисиите)...
    И со Латас се закачи пред неколку емисии и беше жустро

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Можеби и убаво е да има и такви водители, ама многу помоќно би звучел кога би имал малку побогат речник, да е малку со стил, а не баш како од улица дојден.

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ниту го сакам, ниту го мразам овој Боки, ама стварно водителов и мене ми изгеда поглупав според видеово. Како да го фати некој јак инает, па ќе го навредувам дури можам, секако луѓево не го сакаат, ќе ме возишуваат мене, и ќе ме мислат интересен.
    А овој Боки го гледам знае да се снајде во секоја ситуација, што има речник има. Јас мислев дека водителов го избркал од сред емисија, ама тој сам си заминал, што не го прави водителов интересен воопшто.

Абе... аман

На senza.parole, Devojche и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  13. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36
    Овој Сашо се обидува да излезе паметен,начитан..али некако тешко..ептен ми е антипатичен..ама ептееен :)

14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Е вака земав да читам една постара КРЕМА и гледам интервју со нејзиното џетсетерско величество
    Софија Каракаева и се чудам уште какви гупости нема да се треснат.Еве две прашања од споменатото интервју,жал ми е само што не е кај мене списанието па не можам убаво да ви го доловам дебилизмот.Нешто во стил...
    КРЕМА:На Фејсбук веќе имаш 3000 фанови а според гласањето на Фејсбук си една од трите најубави Македонки.
    С.К. Драго ми е поради тоа а многу ми е и драго што гласале и луѓе кои јас не ги познавам.
    КРЕМА:Сум зборувал со многу луѓе и сите се чудат кога ќе им одговориш на порака на фејсбук.
    С.К. Па зошто да не им одговорам јас сум сосема обична личност.Не знам зошто луѓето се плашат од
    убави жени
    .
    Имаше уште некои глупости на квадрат но не се сеќавам убаво.

Е сега моето прашање е ху да фак ис Софија Каракаева??? |( Гледам многу ја спомнуваа во Фаци и Крема и ја претставуваа како некаква си џетсетерка но од каде изникна таа жена?
    Да е пејачка - не е,да е глумица - не е,да е манекенка - со таква фаца ај донт тинк соу.
    Какви црни џетсетери.Па смешно е кога во Америка ќе се појави некоја ала Парис Хилтон и ќе се шетка наоколу глумејки џетсетерка а не па тука.
    Ајде барем убава да беше да не ми беше криво.А она одозгора јавно признала дека има силикони па и да не признае се гледа од авион во устата е ко да ја уапала пчела а одозгора на се се мисли дека е некаква си риба :lol: .Мисам дека ако ја видам некаде на телевизија ќе го скршам екранот сета среќа па ја укинаа А1 и фамозните ФАЦИ.

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  15. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715

Дефинитивно не му чини на сашо со такво понашање да ги пречекува гостите, али за дегенерик како Боки, таквиот однос е солиден и тоа како...

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Водителот е шутрак, и доколку го види ова што го пишувам ќе се зачлени на форумов за да не пцуе, истиот случај беше и на кајгана, му ја коментираа емисијата и паднал по некој погрден збор, овој се регистрирал и почнал да пцуе како кочијаш.

На неговиот фб профил се изначитав свашта, никакво однесување како јавна личност, си пцуе батката и тоа апла сочни пцовки мака си нема. Искрено, јас му ја пратев емисијата кога ќе ја начекав, паѓаа интересни мислења и муабети, ама после тоа што го прочитав од него како на кајгана така и на фб профилот негов, се запрепастив и реков дека повеќе не му ја гледам емисијата зашто не вреди за едно такво неваспитано суштество да си го трошам времето.

На senza.parole и k.i.m им се допаѓа ова.
  17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Нашиве самопрогласени јавни и познати фаци, не ни знаат што значи терминот ЏЕТ СЕТЕР или можеби знаат па се прават мутави...
    Во една квази и смрдена жута штампа како Крема, може било кој шупак да го прогласат за џет сетер (посебно ако е некој близок на марсовецот Зоки..) Тоа е факт...
    Оваа Каракаева е третоделенка со жалосен IQ - наполнета со силикони, кои и ги платил нејзиниот стар богаташ кој го има за маж и некое парче скупа облека и пластична операција...Ја видов на патарината кај Велес пред 2-3 години со Хелена Роза во кола, со отворен покрив и вриштеше турбо-фолк од колата...
    Пред месец два на корицата на Крема читам наслов - Александар Ружин, македонскиот џет-сетер е сингл... ...Ај тоа што е сингл баш ме брига, туку џет сетер...??? :^) Дека е син на Нано Ружин политичарот или дека и беше дечко на Антонија Шола...??? :^) Дечкото работи со бандаши за коли, другар ми го познава лично и кај него дома бил...Има пари - ДА и луксузно живее, али тоа не е квалификација што некој треба да ја поседува за биде џет-сетер ...Ова на фб го прочитав, некој ја имаше скенирано корицата и го имаше Ружин означено на сликата...

Џет-сетери се децата како Парис и Ники Хилтон на пример, синови и ќерки на мултимилионери и милијардери...Таквите се крајно контроверзни ликови, заштитни лица на светски познати брендови и компании или нивното име се наоѓа на некој парфем или цела козметичка линија...Личности кои околу себе имаат цела екипа од стилисти, PR тимови, обезбедување, масери, козметичари, трењери, готвачи, ликови со свој препознатлив стил на облекување, однесување, возни паркови, јахти од милиони долари на кои прават луди журки...
    Нашиве шупци се далеку од тоа, можат да сањаат само...

На plavi-oci, Victorya и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ех море Милки-Кенди, со твојов реален приказ испаѓа дека кај нас џет-сетери и нема. Добро, Мијалков не се брои, за во Македонија би рекла дека е тој зошто е моќен, не за друго.

19. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Он е политичар и моќени богат е и све...Али џет-сетер е друго...Што знам дали он би припаѓал во таа група...??? :^) Со оглед на тоа што приватниот живот и стилот на живеење му се скриени од јавноста до максимум... :^)

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    За сељаков Зоки,и неговата уште посељачка Крема, џет сетер е секој што се појавил на телевизија. |(
    Читав у претходната Крема, 5 чекори како да станете елитна спонзоруша. Искрено се надевам дека беше вид на сарказам тоа,зошто ако е напишано сериозно,овие луѓе треба да се протераат од земјава.

На De-lovely и Shana им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.