Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.161
    Допаѓања:
    137.259
    Ааа значи Роџер Пијано е на таткото на Роџер Брадарс. Изгледа им помина на дечките меракот за популарност и престанаа со бламирање. Ама најмалото им беше срцка коа се појавуваше на крај на песната.

На Antebellum, blackwave, Mishela и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Troi

Troi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2014
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    765
    Мала дигресија од темава ама читам многу збунки и нејаснотии па малку се мешаат поими.

Значи: Христијанството и Исламот се религии, Будизмот е филозофија, но се смета како религија, Хинду е религија. Соодветно, Харе Кришна е секта на Хиндуизмот, Евангелистичка Црква е секта на христијансвото и земено од објаснувањата на официјалната страна на Кајшаров, Кајшаров е исто така секта на христијанството, цитирам:

"Големата посетеност на семинарите, обуките, програмите за тренинг и школите водени од пастор Константин Кајшаров и неговиот тим, ја покажува не само неговата револуционерна мисија со реформаторска иницијатива, туку и жедта на луѓето да научат да живеат натприродно христијанство во заедништво со Господ Исус Христос."​

Дефиниција за секта: A sect is a subgroup of a religious, political, or philosophical belief system, usually an offshoot of a larger group. Although the term was originally a classification for religious separated groups, it can now refer to any organization that breaks away from a larger one to follow a different set of rules and principles.

Значи секташи не се само луѓе облечени во црно кои се убиваат, туку можат да бидат и чисти и убави како Софија и сопругот :).

На Bitter-Sweet и antonelala им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974
    ^
    Дaли тoa знaчи декa и @Црна Ружа мoже дa е чист и убaв кaкo Сoфијa? :|

На Victorian, ivi1987, Priroden и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Troi

Troi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2014
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    765
    Не знам, не познавам никој од таа секта.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Татко им пропадна, ги искоцка сите пари и веќе не им остана ништо за курч, затоа мистериозно ги снема.

На celineparis, sorbet, Antebellum и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2017
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    4.541
    Eпа кога многу уметноста ќе те удри во глава.
    А му остана тоа куќата спроти Дом на Арм?
    Нешто моазици правеше,лепеше-долепуваше,реновираше,
    најавуваше чуда.:rofl:

На BabyStyle, Antebellum и Rebecca_R им се допаѓа ова.
  7. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Стан има дуплекс таму ама веќе не. И Роџер Пијано веќе не е негово, други луѓе го поседуваат одамна веќе, он само го "менаџираше" ама ни тоа веќе не го прави, валда виде новиот газда дека нема ќар од куќата на стравот па го продава објектот...

На Antebellum, blackwave, Rebecca_R и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Koj e Kajsarov??? @Ginger^

Barav sega no ne mozam nisto da najdam za toj Kajsarov. Vo sekoj slucaj toa sto go vidov postirano ovde e bas strav da te fati. Prvpat slusam i gledam za ovoj Kajsarov. Iako sega koga ke podrazmislam eden kolega od fakultet, duri i asistent e na faks mislam deka izleze video kad ucestvuva vo vakvi seansi kade lugeto pagaat.
    A sto e poentata so paganjeto??? Demek sto?? ps. Izvini, loso sum prebaruvala...boze gospode pa toj i crkva baral da registrira.

Последна измена од модератор: 23 јануари 2018
  9. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974
    Ваљда ја има усовршено техниката на хипнотизирање, има видеа по јутуб како за брзо се хипнотизираат луѓе, сега колку е веродостојно не знам. Пробав мм да го хипнотизирам ама не ми успеа. Почетник. Може па пред сеанса вари чај за сите од тревки кои успиваат или дијазепамче половинка става, шогознаеш. Добра приказна која продава, начитаност околу тематиката, самодоверба, харизма и што треба повеќе? Ама треба да те бива.

На CameliaMiller, dunika, Victorian и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Треба ли многу за да успееш да заведеш луѓе?:D

На Espadrila, Rama и Antebellum им се допаѓа ова.
  11. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Јас знам!!! Дечкото се прскаше од смеење кога ми раскажуваше, ми вика тинејџерски глупости, каква секта! се замишљавме сатанисти хахахаха кај мене на поткровје се собираа и цртаа пентаграми

На Victorian, Troi, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Pa neli bioenergeticar, so kinezoterapija se bavi. Sto se pletka vo crkvi. Pa i vozrasni luge na videata, so sto gi zavel, sto im zboruva?? Jas pak imam vrodena odbivnost koga nekoj ke pocne da me napnuva so raboti koi ne sakam da gi slusam?? Sto li im zboruva covekov?

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    27.397
    Кој е овој?И како станал тоа што е?Плис,хелп.Дечки се изгубив.Кои се фациве?Од кога сектите се „ин“?Како сектава е мкд јавна фаца? :whew:

На Emy867 и Skorpija25 им се допаѓа ова.
  14. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Типот беше пеач. Имаше спот лека еротика во кревет со песна "бакнувај ме иако сите ти викат немој..." (facepalm)

На CameliaMiller, BabyStyle, Sesil и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2015
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    4.488
    Малку ги измешавте брзините со Кајшаров.
    Се бавел порано со биоенергии, чакри и чуда, пеел со бугарки итн меѓутоа тоа завршило.
    Добил богојавление ( зборов е чуден :D ) и прекинал со се тоа и се посветил на читање библија и молитва кон Господ.
    Станал пастор и сега имаат и црква регистрирано. Имаат служби, семинари и се е базирано на библија.
    За оние што веруваат дека постои Господ ова им е прифатливо, на другите не. Тоа е тоа.

На blackwave му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Од мене не знам дали некој повеќе верува во Господ,но далеку од тоа дека со самото тоа што сум верник,ќе верувам во Кајшаров и неговата "црква" не ми се вклопува дури ни зборов да го речам црква во овај случај :D

На dunika, Rose96, Victorian и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.756
    Во кратки црти, пере мозоци. :D

На Skorpija25, Rose96, SV1911 и 16 други им се допаѓа ова.
  18. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2015
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    4.488
    Сакав да кажам нема да ти биде чудно тоа што се молат, проповедаат а не да веруваш во Кајшаров, патем тоа и не е поентата ти во него да веруваш туку во Господ. Има еден куп цркви низ македонијава од овој тип не е само таа.
    Инаку на фб видов дека станале дел од Црква Божја а тоа е најстарата црква во светот така што и не е баш дека пере мозоци на луѓе.

19. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.783
    Допаѓања:
    14.609
    Да надополнам, жена му (која патем ми има некоја јебозовна фаца) отвори екстра луксузен салон за убавина. Скромните, понизни и просветлени Кајшарови вложиле доста пари ( појма неам од каде ;) :?: ) Едниот бизнис им цвета, сигурно и со овој ќе им тргне.

На Victorian, BabyStyle, Antebellum и 3 други им се допаѓа ова.
  20. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    3.078
    Извинете што ке прашам но каков е тој јебозовен изглед или фаца јебозовна ? Се мислам цело време а тука многу го употребувате :?:

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.