Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Ааа значи Роџер Пијано е на таткото на Роџер Брадарс. Изгледа им помина на дечките меракот за популарност и престанаа со бламирање. Ама најмалото им беше срцка коа се појавуваше на крај на песната.

2. Troi

Troi Истакнат член

Мала дигресија од темава ама читам многу збунки и нејаснотии па малку се мешаат поими.

Значи: Христијанството и Исламот се религии, Будизмот е филозофија, но се смета како религија, Хинду е религија. Соодветно, Харе Кришна е секта на Хиндуизмот, Евангелистичка Црква е секта на христијансвото и земено од објаснувањата на официјалната страна на Кајшаров, Кајшаров е исто така секта на христијанството, цитирам:

"Големата посетеност на семинарите, обуките, програмите за тренинг и школите водени од пастор Константин Кајшаров и неговиот тим, ја покажува не само неговата револуционерна мисија со реформаторска иницијатива, туку и жедта на луѓето да научат да живеат натприродно христијанство во заедништво со Господ Исус Христос."​

Дефиниција за секта: A sect is a subgroup of a religious, political, or philosophical belief system, usually an offshoot of a larger group. Although the term was originally a classification for religious separated groups, it can now refer to any organization that breaks away from a larger one to follow a different set of rules and principles.

Значи секташи не се само луѓе облечени во црно кои се убиваат, туку можат да бидат и чисти и убави како Софија и сопругот :).

Bitter-Sweet and antonelala like this.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

^
    Дaли тoa знaчи декa и @Црна Ружа мoже дa е чист и убaв кaкo Сoфијa? :|

Victorian, ivi1987, Priroden and 13 others like this.
  4. Troi

Troi Истакнат член

Не знам, не познавам никој од таа секта.

Antebellum likes this.
  5. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Татко им пропадна, ги искоцка сите пари и веќе не им остана ништо за курч, затоа мистериозно ги снема.

6. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Eпа кога многу уметноста ќе те удри во глава.
    А му остана тоа куќата спроти Дом на Арм?
    Нешто моазици правеше,лепеше-долепуваше,реновираше,
    најавуваше чуда.:rofl:

BabyStyle, Antebellum and Rebecca_R like this.
  7. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Стан има дуплекс таму ама веќе не. И Роџер Пијано веќе не е негово, други луѓе го поседуваат одамна веќе, он само го "менаџираше" ама ни тоа веќе не го прави, валда виде новиот газда дека нема ќар од куќата на стравот па го продава објектот...

8. Miss G

Miss G Истакнат член

Koj e Kajsarov??? @Ginger^

Barav sega no ne mozam nisto da najdam za toj Kajsarov. Vo sekoj slucaj toa sto go vidov postirano ovde e bas strav da te fati. Prvpat slusam i gledam za ovoj Kajsarov. Iako sega koga ke podrazmislam eden kolega od fakultet, duri i asistent e na faks mislam deka izleze video kad ucestvuva vo vakvi seansi kade lugeto pagaat.
    A sto e poentata so paganjeto??? Demek sto?? ps. Izvini, loso sum prebaruvala...boze gospode pa toj i crkva baral da registrira.

Last edited by a moderator: Jan 23, 2018
  9. Bridget

Bridget Форумски идол

Ваљда ја има усовршено техниката на хипнотизирање, има видеа по јутуб како за брзо се хипнотизираат луѓе, сега колку е веродостојно не знам. Пробав мм да го хипнотизирам ама не ми успеа. Почетник. Може па пред сеанса вари чај за сите од тревки кои успиваат или дијазепамче половинка става, шогознаеш. Добра приказна која продава, начитаност околу тематиката, самодоверба, харизма и што треба повеќе? Ама треба да те бива.

10. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Треба ли многу за да успееш да заведеш луѓе?:D

Espadrila, Rama and Antebellum like this.
  11. antonelala

antonelala Популарен член

Јас знам!!! Дечкото се прскаше од смеење кога ми раскажуваше, ми вика тинејџерски глупости, каква секта! се замишљавме сатанисти хахахаха кај мене на поткровје се собираа и цртаа пентаграми

Victorian, Troi, buba4e89 and 2 others like this.
  12. Miss G

Miss G Истакнат член

Pa neli bioenergeticar, so kinezoterapija se bavi. Sto se pletka vo crkvi. Pa i vozrasni luge na videata, so sto gi zavel, sto im zboruva?? Jas pak imam vrodena odbivnost koga nekoj ke pocne da me napnuva so raboti koi ne sakam da gi slusam?? Sto li im zboruva covekov?

PaLaVa likes this.
  13. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Кој е овој?И како станал тоа што е?Плис,хелп.Дечки се изгубив.Кои се фациве?Од кога сектите се „ин“?Како сектава е мкд јавна фаца? :whew:

Emy867 and Skorpija25 like this.
  14. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Типот беше пеач. Имаше спот лека еротика во кревет со песна "бакнувај ме иако сите ти викат немој..." (facepalm)

15. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Малку ги измешавте брзините со Кајшаров.
    Се бавел порано со биоенергии, чакри и чуда, пеел со бугарки итн меѓутоа тоа завршило.
    Добил богојавление ( зборов е чуден :D ) и прекинал со се тоа и се посветил на читање библија и молитва кон Господ.
    Станал пастор и сега имаат и црква регистрирано. Имаат служби, семинари и се е базирано на библија.
    За оние што веруваат дека постои Господ ова им е прифатливо, на другите не. Тоа е тоа.

blackwave likes this.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Од мене не знам дали некој повеќе верува во Господ,но далеку од тоа дека со самото тоа што сум верник,ќе верувам во Кајшаров и неговата "црква" не ми се вклопува дури ни зборов да го речам црква во овај случај :D

dunika, Rose96, Victorian and 6 others like this.
  17. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Во кратки црти, пере мозоци. :D

Skorpija25, Rose96, SV1911 and 16 others like this.
  18. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Сакав да кажам нема да ти биде чудно тоа што се молат, проповедаат а не да веруваш во Кајшаров, патем тоа и не е поентата ти во него да веруваш туку во Господ. Има еден куп цркви низ македонијава од овој тип не е само таа.
    Инаку на фб видов дека станале дел од Црква Божја а тоа е најстарата црква во светот така што и не е баш дека пере мозоци на луѓе.

19. Avery

Avery Популарен член

Да надополнам, жена му (која патем ми има некоја јебозовна фаца) отвори екстра луксузен салон за убавина. Скромните, понизни и просветлени Кајшарови вложиле доста пари ( појма неам од каде ;) :?: ) Едниот бизнис им цвета, сигурно и со овој ќе им тргне.

20. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Извинете што ке прашам но каков е тој јебозовен изглед или фаца јебозовна ? Се мислам цело време а тука многу го употребувате :?:

Victorian likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.