Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Ива

*Ива Истакнат член

Мене Миа ми е преочајна веќе. Ама онака ептен ептен! :headbang: Се гледа од вселената дека и е мака до дното на душата и незнае како да се испука. Ко криза во средни години да ја фатила, се гледа и по статусине, и по сликите! Мене ми личи дека она уствари е претажна и пренесреќна, а сака да прикаже лажен живот, среќа и убавина на инстаграм и фејсбук!
    Некад и жал ми паѓа од што мисли дека некој ќе и завиди на убавиот живот што го живее...

2. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Оти имаше хахахааа.
    Маја, заедно се сликаа голи у првиот плеј бој што искочи у Мк. Маја глуми некоја ѕверка, пр, а уствари хостеса сместува гости у Прл и слични диска преку лето, у зима незнам што работи. Одбивна ми е многу, мразам такви ликови што сакаат да се истакнат по секоја цена со својата уникатност, ај чил.

Selest, blackwave, Antebellum and 4 others like this.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Имаше девојка Миа, мислам дека во јавност имаше две девојки, ама може и сум грешка. За една сум 100% сигурна.

4. Fauhxy

Fauhxy Популарен член

Оваа Лидија има јаки кам-бекови, сакам да го достигнам тоа ниво на самоувереност. :rofl: Не знам кој е бетер, таа или чичковците што и коментираат маче секци си, топп сии, сакам да ти го забиберам а кога ќе им отвориш профил слики со деца, миленичиња, баш онака фамилијарно. :(

5. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Зошто го фрли? Па се то преубава музика,уметност на стенкањето не и е рамна.:rofl:
    Не треба да се фрлаат такви дела со трајни уметнички вредности.

Last edited: Jan 30, 2018
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Selest, Antebellum, stevemila and 2 others like this.
  7. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

А се разведе Марија од него? Знам по работава со Миа му прости и продолжија со бракот.
    Мислам дека за сестрите Грубовиќ е овој текст исто од позната македонска фаца-астролог Вики Марсол.
    https://www.facebook.com/Astroscopi...N4xTNV-NzMPNimaxogBoUo8vefTIex7ME&pnref=story
    Текстот е на оваа страна и се вика ВЕРА,НАДЕЖ И ЉУБОВ од 17.1.18.

8. lost123

lost123 Форумски идол

Screenshot_2018-01-30-02-55-33.png Како за во училиште мислам дека е премногу нашминкана а сеуште е дете.

9. babygirl77

babygirl77 Истакнат член

Така се носат сите средношколки сега, да не кажам и деца од основно...
    И со гол стомак :| Зошто им се брза да пораснат, не знам..

10. CooperD

CooperD Популарен член

Она немаше мислам прилика јавно да се откажува бидејќи не беа заедно коа почна он да биде ептен политички активен. Мислам дека само еднаш го спомна во некој статус во стил - жал и е во што се претворил.

Инаку пред да дефинираме кој е лошиот пријател, да ја видиме и другата страна. Бетмен е тој кој што направи целосна трансформација на неговиот лик. Од паметен, добар дечко, одличен другар, се претвори во аждаја во политика, друг муабет во него не постоеше, како да беше надвор од разум и од секаква реалност. Така да не е многу тешко да си објаснам како луѓето околку него изгубија секаква почит спрема него. Тој почна сам да си бира нови другари (оние од партија кои што велите го тапкаа по рамо).
    А и тоа што ја фати Миа за девојка доволно зборува за него :D па и слики ставаше со неа по фб како се лапа :D:D:D е од тогаш не му тргна....

Troi, galapce, Someonespecial and 7 others like this.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Знаеш што е другар? Ако другарка ми е у затвор и да е крива јас ќе ја бранам. Ако треба ќе лажам за неа. Ако се смени политички пак ќе ја сакам. Ако се јави среде ноќ ќе се тепам за неа. Ако се дрогира и изгуби бубрег јас мојот ќе го дадам.

Тоа е другарство. А не бегање од другар само оти е осомничен не па обвинет. Ама денеска изгледа луѓето забораваат што е тоа и им е сосема нормално да немаат другари оти на прв проблем ги напуштаат.

А другар и да е крив за мене ќе е прав. Оти ти е дел од животот и ти помагал и аи го сакал. Стварно не знам како луѓево отсакуваат другари оти некој друг рекол дека не чинат.

Бетмен за Лешо колку хо правдаше кога сите го обвинуваа. Ама овој лапа плата сеа па шо е битно шо другар му скапува у затвор.

Troi, CrazyGirl15, ceca-1 and 22 others like this.
  12. stevemila

stevemila Форумски идол

Taka e.Potpolno si vo pravo.Prijatel e i vo dobro i vo loso.A ne stom zagusti,site noz u grb.

Antonia ko spremna za u nekoja kafana tezga da ima.Ne za na skolo.Ova mladive azdisale skroz:worried:

13. Bridget

Bridget Форумски идол

Бетмен во затвор е? Малите рипчиња со амбиции за ајкули, нормално.

14. Cka

Cka Форумски идол

Да, за тероризам.

LiliBoz likes this.
  15. Bridget

Bridget Форумски идол

16. CooperD

CooperD Популарен член

Токму така. Потполно се сложувам со твојата дефиниција за другарство.
    Муабетот ми беше дека нивното другарство не се распадна во моментот кога го затворија Бетмен, туку многу порано. Коа избегаа сите од здрав разум. И дека не се само едната страна лоши другари, и другата се.
    Да беше тоа вистинско другарство за какво ти зборуваш, за политичката определеност немаше ни да станува збор.

Поентата ми беше дека е труло од двете страни, не само една (далеку од тоа дека глупиот Лешо сакав да ги претставам во добро светло, бетер ми е тој). А ниту пак Ката му беше другарка

Жал ми е што бетмен веруваше на погрешни луѓе. Мислев попаметен е

Troi, galapce, LollySky and 1 other person like this.
  17. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Како велат кој високо лета ниско паѓа.
    Овој премногу нагло се извиши и праволиниски бам.
    (Supermen e ama isto ko Bet:devil:)

galapce, JuLleE, Ivan4e04 and 2 others like this.
  18. Dentina

Dentina Форумски идол

Betmen e daleku od naivcina. Neli majka mu i firmata nejzina lapnale 300000 evra tender ili taka nesto. Normalno ke gi brani vemero. A Lesho na celo siktanje protiv vemero zede turisticki vodic da bide vo tortata od vlada

Troi, galapce, blackwave and 6 others like this.
  19. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

И јас знам дека се наполниле кеш, откако Бетмен влезе во партијата.
    Затоа и воопшто не ми падна жал кога дознав за притворот.
    Ма да, сатисфакцијата ќе беше поголема ако се разобличеше и другата страна.

galapce, JuLleE, LollySky and 2 others like this.
  20. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Ајмеее, сеа Бетмен ќе го жалиме, наивен бил, со лажни пријателства, греотка :( Лол... :D
    Точно дека се во прашање луѓе кои факт е оти веќе нашле ќар од другата страна, па бедно е што поради таква политика и корист јавно уште и го плукаат, а му биле порано пријатели. Ама и јас да сум му пријателка, не би го поддржала и бранела во глупостите што ги направи. Она што си дробел (свесно и со корист), тоа сеа си срка.
    Уствари, подеднакво не би ни сакала пријатели ниту како него, ниту како Лешо, Васиљ и останатите негови пандани од другата страна, и да имам – би се разочарала и засрамила од нив. Исти бруки се сите такви „јавни фаци“. Sorry, not sorry...

Last edited: Jan 30, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.