Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    И јас сакам да прочитам за Натали! баш ме интересира! Би била мн благодарна ако ми ја испратите пораката! Поззззз :*

2. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    А ви текнува на фациве :lol:

[​IMG] ма да не знам дал е машко или женско :P
    [​IMG] :tmi:

Сега за сега овие само, во идните постови идните наши прекрасни македонски фаци :D :D

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    ^ Ме потсети... Се сеќавате на Фифи??? :o

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    И тоа како. :rofl:

5. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    ја обожавам женава :)

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Хахаха и мајка ми истото се мислеше преска :lol: Вика за помалку пари со некоја помлада може да легне, а не 1000 евра за неа, а не е ништо посебно? :rofl:

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Хахаха па така е, ама може стварно многуууу ја бива и ептен си е по занаетот :D

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Игор Џамбазов, Владо Јаневски, Калиопи, Каролина Гочева, Есма, Влатко Стефановски, Жан Митрев, К-15 екипата :)
    :y: :y: :y: :bow: :bow: :bow:

А за Игор Џамбазов пошо сите се согласивме дека е најголем талент, треба да направиме Фемина статуетка и да му ја доделиме за Најобожавана јавна личност :)

9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    [​IMG] A, али се сеќавате на овие суштества, доколку гледавте Велики брат :rofl: :rofl: :rofl:

10. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    СУШТЕСТВА???????? :o :o :lol:

11. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    а да се навратевме на оние за кои шо вреди да се збора :)

12. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Суштества :rofl: Па се сеќавам,како не.Кога ќе ги видев овие две умни главчиња на тв ми се повраќаше и се срамев што сме од иста земја.Брука,пак уште тоа што го правеа им беше као демек сосем нормално и светско.Ај онаа Кики се воздржуваше колку-толку.Ама пак затоа Вики уште да земеше да му го ис*уши на тој токмакот нејзин пфт |(

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.689
    Овие ми беа премногу антипатични. Немаа никаква култура. Како да се на улица најдени. Срам беа за Македонија.

14. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    а да ги тргневме малку на срана тие шо не вреди да се збора за нив како вики, кики, натали, хелена роза(бај да веј не знам дали ја слушнав јас на тв или некој ми кажа рекла дека има керка која гледала се подобро да ја воспита хах ме пресмеа тоа не знам дали со такво однесување се воспитува керка) и да се навратиме на тие шо вреди да се збора како ете игор џамбазов и тони михајловски е арен донекаде и од екплузив иванна и ненад ми се супер како и жаре од еден на еден, а овие од бекстејџ ми се за нигде и зоки и симона исто за нигде и ме насмеа еднаш професорката по македонски ко рече за симона леле каква е па онаја само некој неприродни движења изведва и расчекорена стално ко ... и за то имаше :y: професорката од мене :lol:

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.689
    И мене ме нервира Симона од Фаци. Моја другарка ја запознала на роденден и ми рече дека била многу дигната. Инаку, Симона му е девојка на Димитар од Тротоар.

16. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па така и изгледа мислам дека не е ни потеребно да ја запознаеш за да забележиш каква е се гледа дека си ја зголемва цената и дека се занесва

17. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Од нашиве јавни фаци мислам дека вреди да се спомне Трендо. Секогаш е тип топ скоцкан и тоа што го зборува му е на место. Максимално е подготвен за секој јавен настап :clap: Џамбазов е природно талентиран, го бива човекот, макар што не ми се свиѓа кога во емисија ќе вике 17-18 годишни девојчиња и зјапа во нив или дава недолични коментари. :puke: Ивана од ексклузив ми е пријатна за гледање и Жаре од еден на еден. :)

18. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    И мене ми е некако тешко сварлива!!! ;) :!:
    А дека оди со Димитар од Тротоар, па тоа се подразбира!!!Ретки се слчаевите кога некој од нашата сцена е во врска со некој од нас смртниците!!! :?: :|

19. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    хахахахахахахх даа, потполно се сложувам со вас :D :D

20. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Koj беше незнам толку паметен овие да ги одбере за во Велики Брат...Ни ја избрукаа нацијата...Еднава уште првата вечер легна со тој Карло, се лиж...ше и фа...ше со него, другава кога влезе и таа љубовџика опасна :lol: ..Страшно!!! Исто така, не покажаа грам култура, што е одраз на нивното домашно воспитување.Нивното понашање во шоуто беше уличарско... :tmi: Па, уште еднава кога ја чув еднаш на тие србите им вика-јас и кики сме ѕвезди во Македонија :o :rofl: ...Тоа демек учествувале во спот на Адриан Гаџа :lol: А, другава вика идела со него, а јас колку сум информирана Адриан им го има на двете начук...но... и ги има шутнато...Тој какви риби шета , со нив ќе иде :lol: Е, од такви се нервирам многу.. :tmi: А за тоа како изгледаат , боље да си ќутам ...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.