Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.414
    Ламбе ми е ко француски монах со новава фризура.
    Или ко да му правеле лоботомија,па сега си носи перика,што е боље варијанта,влева надеж.
    У секој случај,гадно се лаже дека му стои фЛизурата на таа издолжена фаца со таа ретка коса.

На WinnieThePooh, baguf4e, Phyramide и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Имам прашање - кој е Марјан Стојановски и шо напраил у животов? :wasntme:
    Зошто Ламбе има онаква фризура?! :o
    Чија беше идејава за Елко, елко?! Песнава...е благо речено, катастрофална :worried:

И едина фаца која вреди у етеров моментално ми е Кили. Отсекогаш сум си го почитувала уште од млади години, ради икс причини и ситуации кои не би да ги разглабам ептен тука, но некако - никогаш не ме шокирал.
    Можеби е вулгарен, можеби нема влакна на јазикот, и можеби е наркоман, сеедно. Капацитет е и почитувам што некој знае интелигентно да спука онака како што на некои луѓе им прилега, па сеа - цитати од википедии и вујаклии и изразување by the book со што повеќе странски зборови, не се знак на интелигенција, а искрено треба и да знаеш со кого како да зборуваш - ете затоа го почитувам. Затоа што има став и му држи вода, па бил кажан вака или онака а и тоа што ќе го каже не е шупливо макар било убер-вулгарно.
    Мислам, да речеш дека не сакаш цури кои се прават дека имаат му*а а немаат ни клиторис
    е ептен голема вистина, да не се лажеме :D
    (ова чисто онака затоа што на нетов најдов и реакции од луѓе дека е вулгарен, па крстење, па леле мајко, море ајт)

На faye, tanja6 и Srekicka им се допаѓа ова.
  3. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Леееле ама цицка држи оваа со Елена во спотот. Машала машала. Уште не можам да се одлучам дали е интересно спотчево или глупаво. Само сум сигурна дека поглуп микс од македонски „ѕвезди“ не можеле да направат. Жаре Бербер, абе ајде. Си стојам на тоа дека единствено голем рејтинг (ако може да постои такво нешто на нашата естрада) ќе има или веќе има видеово, заради цицките на онаа.
    За оваа нова година сакам цицки како од девојчево.

Се извинувам за форсирање на цицките, ама кој не ги забележал е слеп

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Родендееееееен, ах како го фаќам тоа „еееее“ само да знаете. :!:
    Абе Марјан бе :D
    Не дека светов ради твојата врска ќе пропадне, ама стварно бе бате who cares за твоЈте гајтан веѓи. :(

5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Огнен Јанески стана дел од 24-ка

Тимот на Телевизија 24, која неодамна ја одбележа својата прва годишнина, не престанува да се збогатува. Имено, единствената специјализирана телевизија во Македонија воведува нов водител во утринската програма "За животот", се работи за Огнен Јанески, некогашниот презентер и водител на Телевизија Сител. Утринската програма се емитува од 9.00 до 10.00 часот.

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Многу ме нервира овај Огнен, антипатичен ми е. :puke:

На antilla му/ѝ се допаѓа ова.
  7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    мене ми е еден од омилените новинари и тв презентери.. ми се допаѓа начинот на кој се израсува, а и мислам дека е културен и ок тип :)

На Rozich и Offspring им се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мене ми е баш срцка Огнен, и ми се совпаѓа во телевизијата, башка што е симпатичен и има убав глас... Конечно и некоја добра телевизија никна кај нас, скоро редовно ми е уклучена, пратам вести, документарци и интервјуа. Вчера беше Стојанче Ангеловски ( :inlove: ) а пред некој ден Фрчко :)

На velesanka и Rozich им се допаѓа ова.
  9. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    8.583
    Абе зашто не коментирате за Миа Костова и нејзината бременост? Или ја каснам со веста...
    Гледав бекстејџ вчера, изјави дека е бремена и е во добар однос со таткото и Маја ја подржувала, неможам да најдам статија. Не планирала да се мажи.
    Ја колку шо знам со оваа Маја е во врска, ама и мрдала опашката :D

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    a која е Маја?

11. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Не ја сакам Елко елко пошто таа другата изглеа поубаво од Елена во спотов, а Елена е лепотица према ова просечново изгубено. Неќум. Жаре и Ламбе но комент. :drunk:

12. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    ОД каде таа информација дека Даниел е исфорсиран? Ако има некој што не е исфорсиран тоа е Даниел.. пее веќе 5-6 години и пак ништо не успеа, оваа Викторија Лоба за една година и помалце ја направија МАДОНА! Почна сегде да се појавува дури станаа досадни..
    И да го форсираа баш ке ми беше мило, има глас, убав е, поседува се што е потребно....
    И да го форсираа ке работеше со копров, џеј џеј, ОНИ туркаат...

ЦЦЦ што нема да се изнаслушаш :fubar:

Неговиот спот на покрив од една зграда Створен да те Сакам се даваше по 10 пати точно само на Џангл Тв а знаеш зошто? заради тоа што он е ексклузивец т.е беше ексклузивец на Горила, а Горила буквално ја држат Џангл тв, а на другите телевизии не можат зошто немаат толку врски, порано кога постоеше А1 добро ама сега нема...И нормално дека за еден почетник како него мора да ги прифаќа сите понуди за емисии и сл. е не ке се прави звезда и нема да иде??
    И смешно е ова што го пишуваш, ке те цитирам?

А факт е исто така дека 4-5 години го има тука негде, живурка, ама не се експонира.

Па како тогаш е исфорсиран ама не се експонира, и како тоа го има секаде а не е експониран. изгледа ги мешаш малце термините..
    И ова е смешно

Нека се бутне у некоја појака продукција, или Масевски нека го бутне поише.

За тоа и правевме муабет дека не е исфорсиран.. а ти викаш Масевски нека го бутне повише :lol: смешки

П.с видов дека си го избришала мислењето ама ете пак ке си го кажам моето..

13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    А од кај излезе сега па татково? Нели ќе се венчаа со Маја во странство? :^)

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ти треба да се преиспиташ пред да ме цитираш. Го избришав мислењето, но ова цитираното никогаш не сум го напишала, од каде ти изникна ова јас не знам веројатно сама си го напишала за да ме ставиш во небрано. Знам што сум напишала, ти не знаеш затоа си додаваш од тебе работи што не постојат. Те молам не коментирај за моето избришано мислење, зашто се’ што пишуваш нема врска ;)

15. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Девојки незнам за вас, ама јас онаа Андријана Алачки не можам да ја поднесам.
    Штом ја видам на ТВ ваква реакција ми ствара :puke: , толку е извештачена, а толку очајно посакува да биде дама и госпожа.
    Пред некој ден ја фатив со ќеркичка и Граци, аууу, па и таа едно припичавање удри, и на крај и син и, дебил невиден.
    Глумат некои манири, а на Грациела од суратот и се познава дека е сељанка, башка од обична шталска кобила не излегува коњ за трки, не, не, така и овие две не биваат дами.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Од каде ваква приказна ?!?! Миа и Маја се во врска веќе подолго време. И јас слушнав дека ќе се венчале во странство. |(

Ма што сакаат нека прават,одвратни ми се и двете ММ , не знам ни јас што глумат, во лош филм се влезени.

17. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Е добро де, не значи дека спиела со маж па сега е трудна. Има и донатори :)

18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Добра замисла на Пелистерка, сакам Новогодишни песни испеани од наши пеачи, ама изборот на пеачи за оваа песна не ми се допаѓа, спотот солиден, кореографијата очајна, ма катастрофа, децата од Златно Славејче сто пати подобри кореографии имаат, а овој Жаре незнам како мисли дека се вклопува во овој тим, вишок е.

И да навистина Ламбе има очајна фризура не го препознав.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Кој бе? Миа Костова е во врска со таа Маја? :o :lol: Глупаво прашање, ама јас па врска немав за ова. Ниту знаев дека е бремена. :rofl: :rofl:

20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Старбакс јас го напишав тоа, ама го избришав. ;)
    И девојка во црвено, не знам што ти толку лично засегната и повредена си за мојот став околу дечкото, дали ти е другар, симпатија, познаник сеедно, не ме интересира.
    ФОРСИРАН е од телвизиите.
    НЕ СЕ ЕКСПОНИРА тој самиот!
    Јасно е дека сигурно од дома нема некој да го земе, и да го запознава светот со неговата исконска појава, како што ти го опишуваш.

Да, ги разбирам поимите многу добро.
    Нема потреба од глумење паметноќа.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.