Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас се извинувам. И јас напишав мислење за Даниел Дан и го избришав, сепак WomanInRed требало да напише за кој се однесува, зашто сите 3 за него пишувавме.
    Извини уште една WomanInRed.

2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Тогаш тоа што го плукаш немој да го лижеш.. тоа беа твои зборови ама зошто ти го избриша мислењето одма послем тоа немам јас забрана пак да кажам што си напишала!!
    Крај краева ТИ самата го напиша тоа.. и не не ми е дечко, симпатија ништо од тоа само ме нервираат личности што само сакаат да плукаат а стварно не заслужува, и мислат дека му влегле под кожа и готово го знаат..

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886

Види девојко, намерно го избришав моето мислење, затоа што знаев дека ќе дојде до расправија гледајќи по тоа како наивно го браниш дечково. Пак ќе кажам, не ме интересира во каков сооднос си со него, и каков е тој ко човек, јас го гледам како човек-пеач, и го коментирам она што го гледам на ТВ, а не он каков е по дома, со пријатели, дали има или нема луѓе да го бутнат.

Како што гледам, дискусијава гледаш да ја отераш у расправија што јас не планирам да учестувам во неа. Плус, од твоето претходно мислење си дала детална анализа на моите реченици кои си ги извитоперила за да го одбраниш твоето Височество.
    Во иднина не планирам да ти возвраќам на твоите ставови и мислења околу дечково.

И како што гледам, не сум јас таа што има проблем со терминиве.
    Терминот „не плукај по тоа што го лижеш“ како шти кажуваш, не сум го употребила нигде.
    Нигде не сум плукала по дечкото, за после негде да го бранам, не знам кој ти е муабетот. :^)

Поздрав! ;)

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Браво!

Поентата на видеото не дека Мелита го славила Св.Ѓурѓовден на Св.Никола, тоа видео е од 6ти мај. Поентата е дека празник Св.Ѓурѓовден не постои, туку само Ѓурѓовден. Се гледа колку сте вие паметни, што всушност ништо не разбравте. Само да се плукало. Всушност докажавте дека сте на ист ранг како и водителкава.

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  5. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Македонски јавни фаци....Ги знам Тоше :inlove: , Груевски :puke: и водителот на Тркало на среќата (оп-оп-оп-оп) :D , не ми текнува како беше сега името :D Првиот и последниот ми се допаѓаат, ама тој во средина не баш :D . Да си кажам право не гледам многу телевизија, немам многу време, а и да имам, го користам за релаксирање пред компјутер. Пре многу турци има на телевизија,мислам, немам ништу против турците ама...сигурно има некои убави македонски филми, или ако не - пушти Хаус, пушти Лас Вегас, пушти некој интересен, дури смешен филм, серија . Свекор ми и свекрва ми од што нема што да гледат, гледат турски и само плачење таму. Колку пати да влезнам во соба кај нив и на телевизија само се плаче... Нема и некои интересни емисии, бар јас незнам... Кај нас примерно цел ден да седиш пред телевизија. Имаше едно предавање Глобусот, то ми беше омилено. Водителката ја сакав многу - шаромна жена :) Беше за светот за во некоја држава и соодветно некој град ако појдеш таму какви забележителности ќе видиш, кој музеј треба да посетиш, дури ти кажува колку пари е влезот. Во хотелот колку пари ќе потрошиш и што сувенири можеш да си купиш. Беше многу интересно и девојката се шеташе низ цел свет да снима емисија и направо и` завидував :D Зш нема и тука такви емисии, да те држат пред телевизор цел ден...
    Како и да е... :)
    Поздрав :*

6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    8.584
    ^ Има таква емисија,за патувања во различни земји и кои места да се посетат на Телма телевизија, се вика Нешто незадолжително со Берта. :)

Инаку Миа кажа дека ненадејно и дошла бременоста (шо значи не е од донатор). Така е, цела тема за заштита од бременост има на форумов, ама кој да чита :D
    Маја како и сите пријатели околу неа ја подржувале во одлуката да го задржи бебето. ИСто додаде дека она обожавала бебиња и прашање на време било кога ќе си имала свое (демек)
    Смешно ми е до немај каде :D Кој знае во кој филм живее, по мене пати за публицитет. |(

7. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Јас воопшто не се расправам, што и да кажеш мене нема да ми го смени мислењето, така да!
    И не биди буквалиста, како што напиша така и јас го копирав и го ставив на моето мислење, така да ништо не сум превртила или сменила.. :)

8. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Кај нас нема ЅВЕЗДИ ниту пак естрада , тоа се само тезгарски пејачи , од кои повеќето не знаат како се гради кариера. Ниедна т.н естрадна личност кај нас неможе да се израмни со некоја од големите холивудски ѕвезди.шоумени и слично.

9. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Ааа темава демек ние имаме некакви фаци :D ? Bitch, please.

Од зборов ми текнува само- Здраво, јас сум ..(најпознатата личност во Макеоднија)... , а вие глЕАте фаци цмоооок!

Мислам дека немаме ние такви или пак до мене е, којзнае каде сум заостаната, не ги гледам прекрасните личности кои ја содржат естрадава или пак нашето ЗВЕЗДЕНО НЕБО. Кога ќе ги слушнам овие два збора ми се повраќа. Па ај барем да имавме некакви звезди, па да им даваа такви епитети. Од нашава естрада само Елена, Ламбе како пеачи ги знам, никој друг, не ми се гледаат емисиите, поубаво ќе го потрошам времето на друг начин, него со гледање на емисииве кои се патетични. Тоа со Фаци го имам видено на реклама и ми се
    приоде у вц
    . Да, не го спомнав Тоше, срам ми е и глупаво да го ставам во иста реченица со нив двајца или со било кој што не заслужува да биде во реченица со него. Тој беше фаца (како лик, а не како незнам ти кој, што со врски успева, се пика сегде и демек пее, демек води емисии), звезда, човек кој вреди. И не продолжувам да зборам, секогаш ќе се најде некој навреден, а на форумов никогаш не сум имала конфликт и не сакам да имам, затоа не ни пишувам во вакви теми кои предизвикуваат расправии кога се доаѓа до различни мислења. :)

10. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Накова се сликала за каталог на Victoria's secret? :o И била во тајна врска со Меккејлеб? :o :o

Овие од " Свет" се мрднале скроз. :rofl: :rofl:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Шо се занесуат? Шо мислат кај живеат? Господ да чува, изиграваат некој холивудски звезди ебате беља. Миа/Маја, кои и да се не ги знам,ама од муабетов ми се присра. Припичавање до даска. |(

На Monna.Monna и mims-89 им се допаѓа ова.
  12. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    477
    Добро која е таа Маја??
    Да не е онаа партнерка што се сликаа за Плејбој заедно со Миа?
    Инаку во интервјуто многу ми беше грдо кога вака цела окезена кажуваше |( дека ќе го роди бебето |( |(, да да, јас многу сакам деца, децата на пријателките ги галам, бањам и пресоблекувам?!?! не знам дали го запазивте моментот :x

13. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Да таа е.. Ја знаете бре луѓе од Paradiso.. фамозните фејс контролорки |(
    еве ви ги..

Прикачени фајлови:

14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    ^^^Ќе морам да те корегирам, ЕКС фамозните фејс контролорки на Парадизо! :D
    Маја веќе е вон овој клуб, остана Миа за смешен хонорар иако била избркана, сепак ја оставиле на крајот. И фала Богу се всестија газдите и ги доведоа во ред, бидејќи овие се замислија газди се ау, летнаа до 7мо небо, а и со такво арогантно однесување само ствараа лош имиџ за клубот, воопшто не влијае на негово јачење или не се држеа до нивниот фамозен кодекс на облекување. Далеку од тоа, интересно им беше да глумат главни и да се понашаат ама сега молим пријатно, Мајче е ван, а Миа е рамноправна со другите...

А за бременоста прв пат чув, незнам како ми киднала оваа информација :D

Само знам дека се во врска некоја година, и двете биле верени, и ги оставиле партнерите и започнале врска, и тоа продолжи со заеднички живот и трае може повеќе од 3 години...
    Срамота жива се!

15. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Има интересен физикус типкава...

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Маја и Миа се сега во Арабеска и се исклучително фини. Насмеани од уво до уво те поздравуваат, сместуваат итн. Значи се можело и така, а на крајот на краиштата може им било кажано во Парадизо така да се однесуваат.

17. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    мене искрено оваа Миа ми е ептен убава и секси и се, ама понашање 0.

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452

Е незнаев дека и Миа е, за Маја знаев, уште пред месец ипол е... Редно беше да го сменат односот, и сигурна сум дека е од нивна самоиницијатива, можеби поради сите настани случени во Парадизо, па се одлучиле на промена... Верувај не е од клубот тоа арогантно понашање. :)

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас па мислам дека е од клубот. Кога се вработуваш на такво место ти кажуваат како да се однесуваш.
    Мислам дека првичната идеја на Парадизо беше да влегуваат само Фацките, не секој, па Маја и Миа таа селекција да ја прават. Искрено низ светот секаде има такви клубови каде шетаат со списоци мора да те има на нив за да влезеш или не те пуштаат, тоа се светски клубови, не се за секој. Ама ова ебаго е Скопје, неможе со таа политика тука, во едно мало гратче. Тоа во светките метрополо функционира, ама се покажа дека тука неможе така и се сменија работите. Е сега кривицата била на Маја и Миа, а Парадизо не, абе ај. Не дека ги бранам девојкиве, ама газдата како ќе каже така ќе работат вработените. А сеа ако сака да си го избели образот ќе фура Парадизо приказна како биле овие арогантни а клубот што не знаел? да да...

Инаку девојкиве се знае се од високото друштво, се со дигнати акции.
    Ама во Арабеска те пречекуваат феноменално. Зашто таква е политиката на ланч баров. Максимално почитување на клиентот. Маја те сместува, ти зима капут, те прашува дали си задоволен, те испраќа и се тоа го прави не лицемерно туку баш професионално. Миа не ни знаев дека работи. И алал да им е, зашто може е смешна кај нас таа функција во ресторан да се има, ама за еден човек кој дошол да доручкува или дошол на кафе сака да е пријатно послужен да не чека келнери, да не го чека јадењето 2 саати и да му биде капутот даден одма, да биде тој во центарот на вниманието зашто тој плаќа. Затоа поради таа политика на Арабеска јас го ставам баров на првите места во Скопје по пријатна атмосфера, и значи Арабеска го ставам а не Маја и Миа. Исто како што ми беше Парадизо за одвратна дискотека, не вика Маја и Миа ми беа одвратни, него Парадизо, зашто тој фура таква политика.

Не се цвеќе за мирисање овие, ама газдите како кажуваат така се работи.
    Ако вас ве стават да примате лица во дискотека ви даваат плата 500 евра и вие ќе правите селекција?
    Ќе правите нормално.
    А ако ве вработат и ви речат бидете фини и љубезни или ќе летате од работите ќе бидете фини и добри? Ќе бидете...

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Aбе дечки кој е овој Pоберт Bукелик пејач е што е? :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.