Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

Зар не сте слушнале за ова, познат бабин "лек" е. Многу од постарите се колнат во лековитоста на мајчиното млеко, освен за јачмен за уште нешто го користеа кај бебиња ама не ми текнува сега за што. Има многу што вака се лечат а пред народ ѓомити се грозат :D Јас ниту на себе ниту на свое дете вакви глупости. Па уште на инстаграм да објавиш...абе што им е на луѓево?

2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Искрено јас ги сфаќам фациве зошто вака се глупираат.
    Во земјава (а општо и во цел свет) ако си нормален тешко дека ќе те примети некој. Мора да се издвоиш од останатата маса, за да привлечеш било какво внимание.
    Како Лила сега што се глупира со прстенот и тајниот човек до неа, како Боки со папучите и Мелита со деколтето...Такви луѓе што не му ја мислат многу, успеваат да се зборува за нив.
    Јас убедена сум дека ја читаат темава, гледаат дека им се обраќа внимание и земаат залет со глупите слики.

А прееска во емислија кај Јелена беа од Драмски театар, меѓу нив беше и Катерина Шехтанска.
    Скоро и никој да не ја сппомнува или да ја знае актерката.
    Преубава жена, дама во вистинска смисла на зборот, убав лик, добар актер и убаво тело...Ама зошто никој не ја спомнува? Дека е обична и не прави глупости.
    Не става силикони, не си го слика деколтето, не остава слики ако е болна...Обична жена и на народот одма не му е интересна.

Треба да направи нешто за да се издвои, па макар и слика од контрола на гинеколог да остави за луѓето да ја забележат...На такви личности се пали народот.

p.s. На Јелена нека и кажат дека директно од цицка треба да и капне млеко, инаку нема да фати иљачот :wasntme:[​IMG]

sweet-cherry, SV1911, azelea and 29 others like this.
  3. Shery

Shery Популарен член

Јелена очигледно многу чита женски домаќински муабети
    Остајте млекото, да и се каже дека гомце уште повеќе помага за јачмен може и тоа ќе проба

blackwave, kala21, Rama and 7 others like this.
  4. John Snow

John Snow Форумски идол

Јас имав проблем со јачменчиња и пробав разно разни препарати,ама единствено иљачов од Спенџарска ми помогна.Don't judge me..:|

5. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Ти изгледа иљачот правилно си го употребил а не со лажичка, па затоа ти помогнал :D

SV1911, blackwave, Ingvild and 6 others like this.
  6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Лелеее, значи имало и јавни фаци што толку им сече паметот колку на брукине од Женски домаќински муабети (facepalm)
    Наредно можда ќе биде некој да се снима како употребува менструација како лек за нешто, ова не е доволно хардкор :worried:
    Каде е Ина сега? 8-|

7. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Хахахахахах кажете и само со дрвено лажиче или директива од цицка, вака нема ефект :rofl:

Него што е со лила и парфемите, како у орифлеим да работи па саде тестери збира :rofl:
    Се утепала од работа да ги заработи :nod:

Rama likes this.
  8. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Кажете и на Спенџарска , јачменот ќе и помине , бруката ќе и остане :D .

Сериозно , ова со млекото е " бабин " лек . Нема кој немал јачмен барем како мал , па еве и јас да се пријавам #соподдршказаЈелена ]:) . Ако не чита : доволно е да се мие наутро и да не става шминка некое време . Нема потреба од млеко од доилки и разни глупости да става . Око е не е влакно од косата . Мене сами ми поминувале во рок од 7 дена , коа ќе ми текне каква сум била отечена во окото , ко некој бокс да ми мавнал (facepalm) па никому ништо :D

9. Antebellum

Antebellum Популарен член

Тие треба на стадион да прават концерт заедно со Ристо Бомбата и Студени нозе! Легенди. Некој ја спомна и Сузе Национале на темава, па се сврте муабетот на Благица Павловска... :D

Last edited: Feb 20, 2018
  10. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Аиии аииии !!!!!!!!!!!!!!! аидфгдфчОИСФШСФЈСДЛЧЈФАДЈАСШФУСГХ склфјсдкфјслдкјф
    После ова .... не бе ...

ЕденЧлен likes this.
  11. Avery

Avery Популарен член

Како бе го склопиле трачов, жити се :D :D Луѓево само заедно си беа во емисија кај Елена Живот со стил пред 2 недели :) Да не можеш да гостуваш во емисија со некој, а да не ти извадат муабет :rofl:

Ја мислев на Јелена лекот од “централа” и го ставале, вака од лажичка... не знам... не ми е тоа-тоа :rofl::rofl:
    Значи денот ми го направивте :D

blackwave, Ingvild, ivi1987 and 5 others like this.
  12. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

13. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

А што не оди на лекар едноставно?!

Што си го тормози окото уште со "лекарствата". Главна е, спремна за админ на ждм. :^)

14. Rama

Rama Форумски идол

И јас пред неколку месеци имав начмич(вие што го викате јачмен)на око,и ми помина за неколку денови со капки Дексаметазон.

Во случај да чита Јеца,и препорачувам да си купи :worried:

15. Bridget

Bridget Форумски идол

Јеца си ја викаш? Блиска ви стана? Препораки што да купи и прашања зошто на доктор не отишла туку си го малтретира окото? До вас е или до мене што приметувам вакви глупости? :rofl:

Antebellum likes this.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Е што е глупост ако се препорача на некој да отиде на лекар или каков лек да купи :worried: да не е поубаво да ја тапшам по рамо да става млеко од крава или од колешка-доилка:^)
    Ти,па,Бриџо се озбилно сваќаш,не ми е блиска Јеца и нема како да ми бидe,само наскратено ја пишав така:wasntme:

17. Bridget

Bridget Форумски идол

Само ти мисли си, со секое нејзино споменување во темата се поблиска ти станува, макар и како забегано другарче кое имаш желба да го поучиш како треба :D Виде како Мели се одомаќини во темата, гледај како секој потег на Лила незаприметен не останува макар и дел од прст да стави на инстаграм...за ќУтек сте.

18. Mamli

Mamli Истакнат член

Колку ли требало татко ти на времето да бил попален по Југославија во сред Пехчево или Берово да те крсти Јелена? :D

SexiLy, jb82, Mari-Ja and 7 others like this.
  19. Rama

Rama Форумски идол

Е што да правиме ами,кој остана вреден за коментирање?
    Тие се нашите фаци:Лила,Мелита,Миа,и уште некоја "блогерка и водителка".
    Овие даваат материјал со своите глупости,да си фати човек сеир де,ништо страшно,на крај на краиштата,кога ќе се одлогирам од тука многу ми е гајле за Јеца и за Мели и компанија.

20. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Мислење за Викторија Лоба? Многу ми е убава во кампањата за сара фешн а и ми се чини дека почнала да вежба и многу поубаво изгледа.

Thread Status:
Not open for further replies.