Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Како нема некој мозокот да му го смени???
    :puke:

2. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сите го оговараат Боки, а (не знам во кое диско беше гостин) преполно беше, вриеше од луѓе, и тоа сретнав прполно пријатели кои пред тоа не можеа да го сварат. :^)

Боки има изјавено: Можеш да ме сакаш, да не ме сакаш, но едно е сигурно - не можеш да ме заборавиш. :D

И, навистина е така. Да има сега емисија, сите ќе трчаме пред тв., затоа што е интересен, поинаков, контроверзен, директен, не е монотон, досаден, нашминкан. :)

Колку и да го кудиме, замислете која промена ја воведе на нашата јавна сцена.... ;)

На eli25 и starbucks им се допаѓа ова.
  3. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Исто така и јас не го мразам Боки, можеби порано не било толку прифатен ама сега ни е сосема нормално..
    Ниту ме нервира ниту дискриминирам, секој со свој живот
    Кој сум јас да му судам?

4. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    никој тука не кажа дека го мрази Боки, фала Богу немам никаква причина за тоа, напротив баш ми е интересен за фаќање сеир.
    само ја коментиравме оваа негова изјава или постапка сеедно.
    мада факт што не можам да го преболам е дека не шитна за Србија, али ок, ваљда ќе смогнам сили некад да му простам, појше кеш ау сваќам јас. :)

5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Незнам за Маја, но Миа беше во брак, мислам една година, ако не и повеќе, нејзината свадба ја објави во емисијата Во Бело што одеше на Канал 5, велеше дека е презаљубена, тогаш имаше 19 години. Оваа вест за неа дека е во врска со девојка па и брак ме зачуди. Како и да е нејзина работа.

6. BlovesI

BlovesI Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    2
    За Боки 13 сварно немам коментар! *без навреда*
    ДЕБИЛ

7. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Миа беше во брак некое време,знам и имала спонтан...а за Маја слушнав дека била верена/мажена но незнам со сигурност. Повеќе од 3 години се заедно и живеат заедно.
    Си мислев дека е шала но гледам на нејзиниот профил и честитаат сите дека ќе стане мајкаа и има објавено дека ќе има син.
    Свашта.
    Mia Kiera Kost
    23 hours ago near Shkup
    BOY!!!!!
    Like · · Share
    202 people like this.

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.641
    Допаѓања:
    106.677
    Јас мислам дека овие новинариве незнаат веќе што да пишат па ај сеа за Боки ..А добро нели го избркаа од Србија :?: :fubar:

9. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    А стварно било дека Бојан13 ке се женел за српски пејач, за Џеј мислам дека беше??

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас не се согласувам со ова. Знаеш која промена ја воведе? Да никнат еден куп педерчиња, ете таа. И немојте ве молам со приказните дека и порано имало педери, имало да, али сега се во значително поголем број! Јас би го стрелала и би заборавила дека постоел некад, срам за човечкиот род. Нема да се правам либерте пошто не сум, не поддржувам педери, и недај Боже да имам дете педер, ќе си го одземам животот.
    Аздисаа веќе, за овие педерчиња и лиглиња сега само војска му е мајката, да станат мажи а не да ми се понаша ко женско!
    Не сум против педер како на пример Џорџ Мајкл, пошто не се понаша и облекува како жена, си е педер и готово. А овој ми е кловн, воопшто не ми е интересен, макар колку сака нека се филма и си дава за значење во неговиот живот, во кој немаше да успее ако не се понашаше како што се понаша, и ако не се облекуваше како што се облекува. Мислам, кој би гледал свиња, грда и масна на Тв?

На Monna.Monna, goddess.Of.chaos, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.698
    Еве што прави наша јавна личност... :puke:

http://www.bezpardon.mk/skandal-pijana-dragana-chuprina-krshela-i-tepala-vo-tetovo/?fb_ref=facebook%3Bfacebook&fb_source=home_oneline

БРУКА БЕЛОСВЕТКА!! :puke:

12. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Ма ајде, според мене вистинска звезда беше Тоше- секогаш приземјен, и културен и спремен ако ништо друго барем една насмевка да ти упати...

Другиве, незнам....
    Еден ден седам во кола и сега на семафор чекаме со мајка ми и јас потпрана на прозор, сосема случајно погледнав во колата до нас и гледам Елена Ристевска, и она во тој момент ме погледна и незнам зошто - преврте со очите и одма се сврте на другата страна. :^) |(

А Боки13 според мене не е ништо друго освен еден некултурен, самобендисан, арогантен, саркастичен човек. Не сакам да зборувам за неговата појава-тоа си е негов стил, туку неговиот однос - прво, према своите гости, а второ- има скоро за сите да каже по некој лош збор освен за тие Карлеуша или што ги знам.
    Он е се, ама личност што вреди да се погледне на телевизија не е.

13. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Префорсиран е од Таа магазин, затоа што неговата ПР менаџерка односно Односи со јавност е главна уредничка во Таа, а и јас мислам дека е премногу!

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Онака, чисто информативно, на Сител иде Драган Вучич, еден и единствен, со некоја од неговите “Вашите 5 минути’’ емисии, ако сакате да се насмеете, префрлете го каналот!! :) :)

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    На MSkorpionka и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Икс причини бе :tmi: :D А колку пати кажаа двете дотичен? Едно 10 пати минимум :rofl:

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Оваа Сања Лефкова е за грев.

„...А инаку музичка академија сум веќе 3-та година, меѓутоа тоа ми е оставен во пауза...“

„...Имавме плус часови за гитара, но сега е во стенд бај...“

Мислам дај, во интервју нецели 2 минутки, сфативме дека имаш голема желба да покажеш дека знаеш што е стенд бај, уствари од толку многу турнеи не може да постигне во образованието и музичкото образование и е на стенд бај, а што не го ставила МИТ на стенд бај, или дека заштитно лице?

...Коа кажа заштитно лице сум звучеше ко да ќе каже на Шанел. :rofl:

За Х-причините нема потреба од коментар :D

18. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Брука се коментарите од тетовчаните.

19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Јас на почетокот мислев дека Сања Лефкова е ок девојче, ама тоа ептен на почетокот, во М2 кога пееше, како тргна понатаму :| :|

И да се надоврзам, сега ми текна, кога ја видов Сузана Гавазова како пее на свадба, качена на маса, меша растура (во Австралија), па искрено ми се згади!! Она да ми се крши на маса јас кај што јадам :puke: :puke: Ама изгледа неа нит и е срам, а и веројатно така се лепат повеќе парички :^) :^)

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    За да се направи дека е јавна личност :^) со скандал си го дигнува публицитетот за да утре уште од рано на сабајле и чукне на врата оној морон од Крема и ја стави на насловна страна а Свет ќе и врачи пофалница :)

Дааааа, цела е на пауза и стенд бај а ич не ме интересира што прави во животот :$ :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.