Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stevemila

stevemila Форумски идол

Pa za nea i sum prelepotica.Pa ne bi se usudila za pari da legnam so starec;)

Abe da ne kazam golem so.Poznavam edna, moja generacija.Legna so javen obvinitel.Za pari de,poso ovoj pogore lepotan e za ovoj.Edna siska imase ostanato se na se na glava,koja ja mestese na koja strana saka.I mozes da pretpostavis,op trudna ostana.Nesakajki neli.Ete ja posle 5,6god dve deca.I neznae so koj da legne.Poso neli se zemaa od ljubov.Bitno obezbedena e za cel zivot ko si kaza ti za alimentacija

Nekoi mnogu epten zasegnati za Adelina.Pa izigravate braniteli.Dobro aj od ljubov go zema ovoj starecov.Ne za pari.Ajde jasno e.Nie sme gresni i grdi taa e lepotica i postena deva marija.Ajt so zdravje

Last edited by a moderator: Feb 24, 2018
  2. Justicija

Justicija Форумски идол

Не е исто овој Серожа и Бред Пит а :) инаку бред има 55 години и е добро маке :D

Mari-Ja likes this.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ама пак никој не ве прашува кој е вашиот избор. И вашиот маж за некому е старец ама тоа е.
    Некој си сака постари мажиња, со статус и иднина. А некој помлади. За вкусови не се дискутира.

4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Не е лош Марков, за годините сепак е симпатичен. Не може човек пример на 45 да личи како на 30 или 25 години, тоа е јасно. Но, Аделина не е убава, туку се средува, шминка, гардероба и ублажува ефект да не изгледа грдо.

Justicija likes this.
  5. augustd

augustd Популарен член

Бољи е од неа, според мене. :D

SexiLy, PUPICA, Victorian and 13 others like this.
  6. Ketchup

Ketchup

Јaс сaкaв дa прaшaм дaли е реaлнo видеoвo. Фaктoт декa гo прaви муaбетoв сo девoјче штo ќеркa мoже дa му биде...

7. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Дали некој беше на саемот за венчавки?
    Луѓе, се запрепастив колку Тијана била гад, значи гад кој не може да се опише. Знаете, секој изложувач има по една јавна личност која го претставува брендот. Тијана нели беше со Елена Лука, сфативме сите после преплавените медиуми со написи за нивната соработка и подготовки за саемот.
    Е сега, елена лука пошто си платила најскапа кирија за штандот, настапи последна со тијана, со таква помпа го најавија брендот мислиш не знам какви заслуги доби. Другите дизајнери беа прочитани на толку досаден начин, ради реда( тоа што водителката Александра Велиноваа беше ужас од изглед, и тапа од водење, и со тотално ужасна смисла за хумор, е друга тема).
    Е сега, сите познати фаци настапија на иста музика, и се движеа бавно, а Тијана се појави како фурија, со самодоверба до плафон, со умисла дека ја затвора вечерта на таков спектакуларен начин, па уште сфаќа дека музиката не ја следи нејзината динамика и на дечките кои пуштаа музика им вика сменете ја музиката. Тие и се насмевнаа и си продолжија исто.
    После тоа, се редат една по една сите невести горе на бина, и се редат по редослед како излегуваат. Тијана излегува, мислиш цел настан во нејзина чест се организира,и кога се враќа назад од дефиле, наместо да отиде на опашката пошто е последна, она дрско им одмавнува на Маријана Станојковска и Даниел Дан ( кои стојат во средина пошто така им дошол редот) во смисла растргајте ми се, и застана како стап на средина.
    Немате поим колку беше одвратна со однесувањето.

8. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Не и е прв пат на Тијана да се избаци со такво понашање. За време на снимање на една реклама или спот не ми текнува што беше, таман се уозбилиле сите таман тргнала работата, прекинаува сет и си порачува портокали лупени сецкани на ситни парчиња. И дечкиве и носат ги видела не и се свиѓале и ги вратила....

Зар Елена Лука не се осеќа ко поп со тоа капчето со крстот на сред чело? Преисфорсирана за ништо.

SV1911, Victorian, Tanjamm and 10 others like this.
  9. elimkd

elimkd Форумски идол

Кај може да се види Тијана и целата манифестација?

10. Justicija

Justicija Форумски идол

Што ке ти е ? Како транвестит е

11. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Е не бе таква риба ќе скапува со некој клошар... и се може, пукнете од муки :D типката може да бира кој сака, а исто и он не е она единствена згодна риба можел било која да ја "купи" па ја одбрал неа, ни ја ни вие ни никој од страна неможе да знае дали е љубов или не.

Justicija likes this.
  12. Justicija

Justicija Форумски идол

Знаеш тоа е тоа . Да беше Аделина анонимна персона , и да не се носеше провокативно , ке беше до сега омажена во Лабуништа или Октиси и ке беше забулена , а Серожа да не го имаше за зет Иво Котески , ке работаше во пекара нокна смена за 300 евра , не ке можеше ни да помириса младо пиле камоли да ја ожени ...
    А шта се тиче за нас обичните смртници , познавам парови со естермна разлика во години (15,25,28 години) ниту се богати ниту се сиромашни , туку од љубов си се земале .
    Тоа ти е македончето.

13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Знаете што ми е чудно? Тоа што кога некоја анонимна жена ке се пожали дека не и оди добро у животот, особено ако проблемите се од финансиска природа, многу личности си земаат за право да кажат дека требала да мисли на време. Еве Аделина мислела на време, и што сега?

Значи по не знам кој пат се полемизира за парите. Досадно е. Како да е зло ако некоја девојка сака добро да се омажи. Ете она можеби потекнува од богата фамилија и сака удобно да живее и во иднина.
    Може типот е харизматичен, ехе, колку типови не се убави на прв поглед, ама кога ке направат муабет конташ дека имаат нешто што зрачи и привлекува. Пример, Бранко Црвенковски не е убав како Бред Пит, ама човекот е фаца. И да, многу феминки имаат кажано дека им е секси.

Еве и Ева Заева и Чифлиганец се у врска, па никој ништо не кажа. И она можела да фати дечко кој работи за плата од 500 еура, ама фатила тип кој, хм, знаете колку пари има.

14. Glasna

Glasna Популарен член

A voditelov mi zvuchi ko seksualno isfrustriran ,pa shto celoto intervju mu se bazirashe okolu seksot na devojchevo..
    Neznam koj mu dal zeleno svetlo da vodi emisii ama chovekov e dno dna,znachi ne mu dolikuva na sredovechen chovek izlezen pred kamera da se raspaluva kako majmun koga zboruva za seks ,a najloshoto e toa shto probuvashe so naj niski udari da gi omalovazuva..Ne seriozno toj treba samiot da se zaprasha ako go biva za voditelstvo,neznam shto barashe kako odgovor okolu sesksot od roditelot na devojchevo,stenkanje be..odi utepaj se bre choveche :emo: moze ovoj Eftov shtrkovi go
    donele :worried:

15. Troi

Troi Истакнат член

Ја уште не ми е јасно што се случи со Бетмен? Омилен беше баш дека супер дечко беше и на форум и во живо и после тоа наеднаш гледаш Бетмен станал "глуп". Не знам дали оглупе за пари или вистински забега по политика.

Иначе офф-топик за форумот, ја уште од навика го отворам и одма го затворам, знам дека нема ништо ама пуста навика . А, умре од превише сеир, нема веќе никаква дискусија а камоли квалитетна.

Asistentkа likes this.
  16. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Еве сочен пример, синче на градлначалник во сло ги носел другарите на вечера која завршила со цех приближно 10.000 евра. Во 12 пред затварање си одат никој не плаќа, конобарот трча му рекле тато ќе плати, доаѓа газдата заклучува врата со сите нив внатре, јави му се на татко ти да плати прво па да си одите. Дотрчал некој јаден шофер пари да донесе да платат, утредента тато на доручек во истата кафана да се извини со 500 че бакшиш (за молк) за малишаната што се раскокала да се тепа со вработените.
    God bless u child :rofl:

Adelina dodeka kjuti e najubava.:l:

17. babyblue23

babyblue23 Истакнат член

Fashionel битно изнапиша се најнај за Тијанчето и Еленчето

18. orevka

orevka Популарен член

Се согласувам со тебе може некои ќе бидат против нашето мислење ама искрена ќе бидам дека многу одамна не ја сакам ич Тијана на некои луге по фацата им се познава колку се одвратни во душата.
    Од секогаш сакала да се перчи и да се прави како да е кралица,а како секој нормален човек ама таков ни е народов балкански.

zaMiG, Tanjamm, Asistentkа and 2 others like this.
  19. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Стварно не знам како со таква ароганција луѓево се успешни, и имаат соработници. Па уште мултимедијален уметник била. И буба мара, нека престанат веќе на едни и исти да им дава награди, нели сфаќаат дека рејтингот им е паднат во последните години. Односно, продажби на карти има, а квалитетот ни просечен. Имаше многу разочарување од тие што биле дека не било интересно, на моменти и досадно.
    Па не може истите луѓе секоја година- Тијана и Тамара, мислат домаќини на сите манифестации се, Игор-веќе толку потрошен, со патетиките дека се спасил за влакно ( а добар дел од лекувањето беше и маркетинг на Филип втори,) , некако смешките веќе чуени, веќе поминати...Лесно беше порано нит твитер нит сатирични емисии...

20. didisi

didisi Популарен член

FB_IMG_1519468666734.jpg FB_IMG_1519468666734.jpg FB_IMG_1519468690017.jpg
    Sto e so crnive hulahopki

celineparis and Espadrila like this.
Thread Status:
Not open for further replies.