Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.653
    Допаѓања:
    39.908
    Ама ти немаш 25 год. Некако кога е едниот 20-30 год а другиот 40-50 повеќе се осеќа таа разлика во години.

На H.VAGA, stevemila, Asistentkа и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.622
    Допаѓања:
    174.791
    Како мислиш повеќе се осеќа?!:wasntme:. 20 год разлика се 20 .
    Девојката има 25, значи веќе е оформена личност.
    Ти со твоите години да не случајно си помалку спремна за мајка или за брак од мене?!:^). Мислам не, нели:)

На YoungandBeautiful, dunika, Gosh и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2017
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    4.541
    Дефинитивно најубава песна од новите на Каролина( усни КоРУБИНi:D симпатично зборче).
    Другите песни ништо посебно пак тој етно мелос,веќе слушнато освен освен БУДНА преемотивна и автобиографска и е сигурно за неа пишана.

Инаку и на оваа песна сликата е од Михаил и мислам вака се запознале преку песнава,преубава
    :inlove: зборови немам да опишам....

Последна измена: 24 февруари 2018
    На Victorian, m.i.g, zhap4e и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    Одбраната на избраничката на “стариот“, оти се упатени (не за друго), нека кажат која била претходната жена и дали навистина ја шутнал со дете/ца.

Тоа ме интересира, моралот што го има тој или таа, не баш. :f:

На stevemila, PaLaVa и Asistentkа им се допаѓа ова.
  5. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.653
    Допаѓања:
    39.908
    Не се работи за спремност за брак или дете. Не знам како да кажам, еве јас имам 25 год и на овие години никогаш не би била со некој од 40 год да речам, ама кога ќе бидам 40 год би била со некој од 55.
    Има една колешка од факс се омажи со професорот, 30+ се разлика. Кога ќе ја видам, таа млада ептен 25 год а тој 50, како внука и дедо ми се. Од друга страна кога ќе ја видам сега Кетрин Зета Џонс со маж и баш ми се убав пар иако се 30 год разлика ,ако не се лажам.

На oblace1, zhap4e, Skorpija25 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
  7. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Jas ne sum od odbranata na izbranickata na "stariot" no ke kazam...ne znam koja e, no plava e..imaat edna kerka, mislam deka ima 18godini.

8. Aquamarine93

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    Леле, 18 годишна ќерка има, а жени некоја 7 години постара од неа?
    Забеганост на ниво.

На Alisa22 и Skorpija25 им се допаѓа ова.
  9. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.622
    Допаѓања:
    174.791
    Другарка ти ,според податоците кои си ги пишала е помлада од мажот и 25, не 30+ . Теоретски маж и не може дедо да и биде:).

Ради инфо, Кетрин ЗЏ се омажи на нејни 30 год.Мајкл имаше 55. :)

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Taka e, ne e isto...Se do 15godini razlika spored mene moze da se tolerira, pogolemata razlika e nekako cudna...no boze moj, site sme razlicni...

Kaj nego e ljubov, zacopan do usi... I moram da kazam, mnogu hrabro od negova strana...Ovoj prakticno se razvel zaradi nea, a ovaa ja pocnala vrskata dodeka advokatot bil zenet. Retki se mazite koi ke rasturat semejstvo (nebitno dali gi sakaat zenite ili ne) ke se razvedat i ke ja ozenat ljubovnicata. Taka sto bravo, duri cesen ispadnal..I dodeka tuka se polemizira dali e za pari ili od ljubov so nego ona si postira sliki od vseluvanje vo super luksuzniot stan vo Zlokukani, si gi redi tasnite i cevlite od louis vuitton i si uziva vo noviot dzip sto i go kupi... I da, vistina deka istiot luksuz go ziveela i prethodno, i od mnogu bogata familija doaga..ja vidovme kukata i nejzinoto sobce vo potkrovje so roze iverka i gardaroberot so kapite i farmerkite i kaj ke zivee sega...istiot luksuz e bas...

Последна измена од модератор: 24 февруари 2018
    На Espadrila, Skorpija25, Mari-Ja и 3 други им се допаѓа ова.
  11. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.653
    Допаѓања:
    39.908
    Не ми е другарка. Имам назад пишувано за професорот, 58ма е роден, сум утнала за 10 год. А за Кетрин и Мајкл пишав дека сега ми се супер пар, знам дека долги години се заедно.

12. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    У реду е тие што им се гади и што неможат да сфатат како они можат да бидат заедно и дека е се ради пари бидете си ѕака добри и понатаму и остајте ни ги богативе мажи на нас што не ни сметаат врските на другите луѓе. Вие земете си ги младите вечни студентчиња и мангупите што се јаки само на зборови, безрбетници. Шармантните "стари" и дебели мажи ќе си ги бркаме ние што не ни смета разликата у години, а вие проценувајте си ги мажите според имотната состојба. И пази тоа го зборат само оние жени што не се способни да заведат и задржат таков маж, што држава ќе беше ова со жени што ич нејќат пари...

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  13. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.653
    Допаѓања:
    39.908
    ^ како да ти кажам. Подобро студентчиња ќе шетам, отколку мажи со жени и деца да ме шетат :smirk:

На Winterborn77, SV1911, Oleeenka и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Aquamarine93

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    Не знаев дека сум/сме биле стара школа.
    Новава школа многу прогресивна била бе? Јас па за феминизам сум учела, за еднаквост на полови, све је лаж. :D
    Што да се каже, секој со паметот.

Да била богата таа немало да брка татенца, ќе имала колку-толку достоинство.
    Ај да се исклучувам дури не настанала караница. :D

На SV1911, душленце, blackwave и 8 други им се допаѓа ова.
  15. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    :D sexy starec i mene ne me pali pa ako saka i zlato neka postila kaj so odam.Pa i da ima kerka skoro ko mene.No noo.Ama ete gledam deka toa ne bilo bitnoto od so citam strani nazad.Tuku samo gebot makar i da izgleda ko strasilo.Sta da vam pricam...ljubav:l:

На azelea, H.VAGA, celineparis и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.622
    Допаѓања:
    174.791
    Па не баш сите "старци" и "богаташи" се плашила:).

Мене па лично се живо ми иде у обзир. Ама маж ако еднаш дигне рака на жена(facepalm). Е тоа не е љубоФ:)

На kukla21 и Antebellum им се допаѓа ова.
  17. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Абе ајде, сериозни сте? Љубов е ако мизеруваме. Значи секој си има критериум во барање партнер, меѓу кои се парите. Пример ја, не би можела да бидам со партнер кој е многу постар од мене, еве 10 години разлика за мене се многу. Ама од друга страна не би можела ни да бидам со маж кој се задоволува со плата од 200 евра.

Двојни стандарди имате, така да ви кажам. И во реалниот живот има луѓе кои имаат многу пари, ама не се јавни фаци па не се тема на дискусија, Има жени кои не работат ништо и мажи кои им плаќаат се'. Ги осудувате сите млади жени кои имаат постар и богат маж или само овие што на инста се фалат со раскошот у кој живеат?

На CameliaMiller, green.eyes, Victorian и 19 други им се допаѓа ова.
  18. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Dobra ti e poentata na kraj, i najverojatno e toa...bocka vo oci koga nekoj se rafrla a znaeme od kade doaga...Inaku covekot e daleku od starec, 50 godini se najdobri godini vo zivotot, veke si ostvaren pa mozes da uzivas... A definitivno ne e ni grd...Razlikata vo godini e prilicno golema, a vremeto ke go pokaze oatanatoto..

На dunika, Asistentkа, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.268
    Допаѓања:
    226.728
    Нека дојде Клуни во Мк па ќе ви кажам колку ми смета разлика во години ;)

На CameliaMiller, TheSecret, Victorian и 11 други им се допаѓа ова.
  20. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.622
    Допаѓања:
    174.791
    Е гледаш мене тој не ми е ни симпатичен:). Ама нема да ти речам еееее Лили ма плашило е тој. Твоите и моите очи различно гледаат.

Не знам колку години има , ама мене Јани Макрадули ми е страшно привлечен:inlove:. Колку ми е само шармантен

На didisi и LiliBoz им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.