Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.950
    Знам дека мт е повозрасен ама немам предрасуди такви. Ти чим си Среќна има ли побитно ?!? Не дека јас немам некој од мк повозрасен а привлечен само Клуни сите го знаеме де :D :inlove:

На Antebellum, Skorpija25 и Bubce38 им се допаѓа ова.
  2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.858
    Допаѓања:
    40.561
    Зависи што подразбираш под старец. За мене тоа е некој од 70+.

Од постарите Лео ДиКаприо. Никој друг.:wasntme:

На Matotheja, didisi, stevemila и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.799
    Допаѓања:
    14.715
    Многу сакам да ви раскажам за еден прекрасен брак помеѓу двајца прекрасни луѓе кои се околу 18/20 години разлика, но ниту се јавни фаци, ниту сакам да ги провлекувам низ форуми. Одговорно тврдам дека кај нив бракот не е склопен ниту за пари, ниту се работи за спонзоруша, а уште помалку за неиживеан човек. Дај Боже сите да имаат таков складен живот. Ако во вашето окружување не познавате вакви успешни приказни, не значи дека не постојат.
    Да земеме да ги разглабаме браковите на пола феминки тука какви се не мотиви за брак ќе излезат... Ама за јавни личности, комотно скриени зад аватарот многу е лесно да се коментира и да се носи заклучоци, нели?

На Victorian, YoungandBeautiful, esperansa777 и 11 други им се допаѓа ова.
  4. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.950
    си се кажавме сите :rofl:

На Antebellum, Skorpija25 и forumce им се допаѓа ова.
  5. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.786
    Допаѓања:
    176.347
    Знам дека ти немаш предрасуди.:*
    Само се надоврзав на претходните муабети околу плашилата:)

Инаку конкретно мажот на Аделина не ми е нит старец, ниту плашило. За моите очи зборам де:):)

На YoungandBeautiful, m.i.g, didisi и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.639
    Видете, вие сте тие што спомнувате само пари пари пари, а не јас, така да вашите коментари зборат за самите вас. И уште една работа научив од форумов дека можеш да бираш во кој ќе се заљубиш. Како може да тврдите дека никад не би се заљубиле и таков и таков, од каде знаете? Ова ти е внимавај што НЕ посакуваш, обично она што го нејќеме ни се дешава, па нема да ме чуди ако сепак завршите со некои старчиња ама сиромави да бидат пошо нели нејќете пари.

На CameliaMiller, m.i.g и Antebellum им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.950
    иста поента само различен вкус на мажи. Ама ако треба да е така :D

На Bubce38 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Ne naprotiv, i ti spomnuvas pari...samo sto ti toa go pravis vo zaviena forma i tebe ti e sexy i sarmanten a ostanative velime deka ima godini, i deka e pun kesh :D Tocno deka ljubovta e slepa i deka ne znae za godini, no sepak treba da vlezes vo edna takva vrska so ozenet covek za da se sluci ljubov (sigurno ona ne go vide i ne se zaljubi od prva). Taka sto da, nekoj moze da tvrdi deka takva ljubov ne moze da mu se sluci bidejki nema ni da vleze vo takva vrska, a nekoj ke vleze pa nisto nema da napravi. Zatoa pogore napisav deka covekot ispadnal mnogu korekten i cesen kon nea....

На stevemila и Asistentkа им се допаѓа ова.
  9. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.858
    Допаѓања:
    40.561
    Има многу богати а млади мажи. Можела Аделина со некој од нив да биде. А зошто никој не го искритикува него што зел млада невеста ? Мене ми изгледа обратно ситуацијава. Постарите мажи бараат помлади жени. Многу вакви ситуации има, ама сите го насочуваме прсто кон жената

На SV1911, Antebellum, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    Дискусијата е ОК се додека не почнеме да си нафрламе индиректни наврди.
    Различни луѓе,различни вкусови.

Ве молам само без навреди.

Иначе...Серјожа е од Адвокатското друштво Чукиќ и Марков?
    1967 годиште е значи има 51.
    Од кога знам за себе...едно 40 години постои ова презиме во адвокатските канали.

На CameliaMiller, Antebellum, Bankarkata и 9 други им се допаѓа ова.
  11. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Како сакате кажете, типот си зема младо пиле да си крцка, да го гледаат и да му завидуваат (дури и мозокот и е млад и испеглан), а она, па нема ништо против џиповите итн, ама и да се разбереме:!: Држечи татица е овој :D Затоа она некако ќе издржи 3 х неделно да исполни нрачна обврска, ќе прогледа кроз прсти.
    Башка не се само овие, слушав и за уште еден ваков татица, си најде крцкалче, си го наполни со силикон кај што сакаше, му роди две деца и за секое фрштат нови коли, јахти и ред др раб. Нема ништо против типката - башка сега е Барби :D

Еј на кого ми текна, Стефани Борсова, исто има чиче едно од Србија. Ви текнува на нејзе?

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.502
    Допаѓања:
    260.701
    На мајка ми генерација е:D.
    Ваков некој да најдам, па адвокат, па богат, па сталеж во општество, па име. Па да и јас ќе се омажам за него и баш ќе ми е гајле.
    Ете си кажав:P.

На CameliaMiller, m.i.g, Antebellum и 13 други им се допаѓа ова.
  13. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.858
    Допаѓања:
    40.561
    Оваа од живот со стил во емисијата го прашува Андреј од Днк за тоа каква симболика има името кое и го дал на ќерка му Јана и овој објаснува и Панчо се убаци и вели Јас мислев по бившата си ја крстил.:D Во моментов ги даваат на 24 заедно со Ненад.

На Victorian, Antebellum, eli25 и 10 други им се допаѓа ова.
  14. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Само што сакав да пишам тука за Ненад :) Го снема човеков од тв или јас не сум го сретнала,а баш ми е ок појава :)

На Asistentkа и forumce им се допаѓа ова.
  15. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.858
    Допаѓања:
    40.561
    И мене ми е ок. Сите тројца се.

На winter flower му/ѝ се допаѓа ова.
  16. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Само голем минус за панчо што не менува пелени на детето :fubar: :D

На Antebellum и forumce им се допаѓа ова.
  17. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    3.078
    Сите се зинати за пари , да бе овој стариот да беше без пари и да не беше тоа што е сега ке го опулеше некој, како да не.Абе сакајго некој што нема пари да те видам , еве ти имај место него пари па барајси сиромашен ако си способен да створиш сам пари и име .Женскиве се побудалени по име и по пари .Да знаете колку и да се правдаат нема вистинска љубов како што иде времето све е од интерес.И ајде сега со цитати дека не е така ...

Последна измена: 24 февруари 2018
    На azelea, Antebellum, elimkd и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.756
    Да не цитирам претходно мислење, за тие што пишаа никој не го искритикува стариот.
    Не сте прочитале, јас презирам луѓе што го напуштаат семејството за да изживеат дел од младоста која одамна им поминала. Ја оставил сопругата за внуката од Косова, а има ќерка која се наоѓа во најкритичниот дел од младоста. Па се запнаа да критикуваат членки кои никој тука не ги спомнал, од каде се препознаа во причата јас не знам. Абе роднина да ми е ваква не ја бранам. Освен тоа, се виде на сликата каква е без шминка и во какви луксузи живеела. Овие сиромашниве македонци, си земаат албанки за 2000-6000 евра, кај ваквите старлети се покачила цената. Се продала и повеќе од очигледно е тоа.
    И што правиме ние овде? Се караме за некоја небитна, башка па и рејтинг и покачивме. (facepalm)
    Ете за година-две ќе го остави и овој, како што ги оставила и претходните спонзори.
    Да, љубоморам на тој расцветан нос. :nod:

На zaMiG, Tanjamm, Dentina и 8 други им се допаѓа ова.
  19. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.539
    Ti epten nejqsna si mi.Unazad so postovi si protiv vakov brak i vakva razlika u god.Sega ti gi citam postovite,kako da se premisli nekako.Tu si tamo tu onamo.
    Si kazav jas moe mislenje i Sekako ne go nametnuvam na ostanatite.Razlika vo god do 5,6.Posle veke e mnogu.AMA razlika od +20 e epten too much.Za mene"ke kazam pak.Zamisli jas 30 sum,toj da e 50,60.Ok e vaka ama posle nekolku god m?Da go cuvas i ne daj Boze peleni da menuvas?!Pa i ako pocine ke ostanes sama i ke baras nov na stari god.Ne daj Boze vikam ova,inaku so smrtta nema red.Moze i na 25,30 da se desi losoto.Taka da nikogas ne bi.Imam svoe jas,znam kolku mozam i se znam koja sum i kakva ssumZa pari i stalez vo opstestvoto ne bi setalq nekoj godiste na tatko mi.Za site so se za so postar im posakuvam sreka.Jas ne bi poveke okolu temava,mnogu sme veke so strani off.Temava e drugo

Последна измена: 24 февруари 2018
    На eli25, forumce, LUCI 99 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Го слушам новиве песни на Каролина, преубави некако се навикнав на овој стил.Нели имаше некој муабет дека ја прекинала соработката со Цаци Паковска(или сум измешала нешто)сега читам она била задолжена за концертот.

На Victorian, YoungandBeautiful, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.