Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Мене повеке ми личи на грав.

На Hipica и marama им се допаѓа ова.
  2. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    34.787
    Најпрвин, со среќа нека им е на младите па и два пати еве ако била просидбата два пати. И мене малку ми изгледаше како ,,наместена,, насмевката на водителката но што е право право е дека беше супер идејата, не е храбар потегот зашто потези имало дупло похрабри, но ова е една мотивација и идеја како би можело некој друг да го искористи сето ова и кај нас. Сега нам ни останува да го префрлиме копчето од далечинскиот на КАНАЛ 5 па да видиме што ќе измислат тие деновиве, не останува на ова, ВЕРУВАЈТЕ. :lol:

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Но не и во нивниот кревет :D Таму ваљда од што ќе биде жешко, сарми ќе се куваат!
    леле Јуле со таа сарма ме пресмеа :D

Прикачени фајлови:

На Meggy, glow, Offspring и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    На anabel-a, drugarka, ljubam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.513
    Допаѓања:
    251.445
    Лудо ама види ги како топчиња се, баш како сарми завиткани и двајцата :D .
    У кревет ќе се тркалаат, замисли зелката им е облеката, прво неа, а потоа оп на работа, мали сармички да се прават, мислам дечиња де :lol:
    Слатки се, убави не се, ама пријатни за око.

А Ивона што е убава, убава е, иако ми се иде да и мавнам еден далински управувач, тако звано делинско :D .

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    На Hipica, Srekicka, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
  8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^ Оваа па, како у порнич да е, али очигледно јебачот е нинџа. :D На почетокот се плеска по газ :^) , после се дере уште, уште...Кај тука се срами, па и во Мелбурн државата ни ја брука...

На wolf4e и Angelche им се допаѓа ова.
  9. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    :| :| :| ^ Јаооооо за овој денс на Сузе коментирав пред неколку постови!! :x :x :x

10. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Абе, оваа Лила Филиповска само у реклами за месарници ја има или мене ми се чини ? |(

11. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Ако не е пијана оваа .. :x

12. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Не мрчам, напротив ми беше многу мило кога слушнав дека се случило запросување на сител, едвај чекав да го видам видеото. Им посакувам многу среќа во заедничкиот живот, НО ќе бидам искрена, девојката воопшто не беше возбудена. Колку да си смирен и сталожен, професионален, на вакво нешто ќе скокниш од среќа или ќе си дозволиш да бидиш во шок пет минути без разлика што се оди во живо на тв. Ова беше „Да, Трендо мојот конечен одговор е да, а гледам и редакцијата веќе слави“ Ајде чао. Ела да се гушниме малце. Абе ај...
    Како што кажав едвај чекав да го видам запросувањето не ни знаев кој кого запросил, дека се работи за новинари, но очекував многу многу повеќе. Очекував по нормални реакции, посебно од нејзина страна. Ставете се на нејзино место, да немате поим дека ќе ве запросат. Каква би била вашата реакција ? Да е мојот конечен одговор. :bow:
    На оваа Сузана па Господ на помош нека и е.

На x.Daisy.x, crazylady, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Ееее и ја го делам истото мислење, само војска му е мајката !!! Да му дадат пушка и да го научат да биде маж !! А не дошло време другар ми да ми расправа за депилирање на рацете !! Да му мавнат еден ќотек таму па да видиме депилирање :@

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SABAH

SABAH Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    26
    Ако некого не можам да ‘‘сварам‘‘, тоа е ретардата од Политико. :puke:

15. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647

Мелита дала отказ од АБ, во телевизијата немало ни парно - а добивале и пола плата

Mелита Ракичевиќ, уредничка на забавната програма во телевизија АБ, дала отказ од работното место, револтирана од односот на директорката Сашка Андревска, ќерка на сопственикот на телевизијата Бојо Андревски, објавува најновиот број на таблоидот Крема, пренесува порталот Плус инфо.

Ракичевиќ, за таблоидот Крема, тврди дека условите за работа во телевизијата, последните месеци биле ужасни, а како што вели луѓето работеле како црнци во простории без греење. За тоа време, пак, според зборовите на Мелита, директорката им давала само половина од личниот доход.

- Работата ни стана хорор. Бојо рикна, сакаат на луѓето душата да им ја земат. Мене ме третираа екстра, ама околностите се сменија оти тој банкротираше и се тргна на лошо. Ако ти се верува последните два месеци и чашите од кои пиеме во емисиите ги купував од мои пари – вели Мелита во разговорот за таблоидот Крема.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Мене баш ми се допадна запросувањето на водителката.Па не мора секој да скока од среќа како заљубено тинејџерче на кое неочекувано му понудиле брак или како во филмовите.
    Ако имаат долга и стабилна врска,зборуваат за брак и си прават заеднички планови,нормално е да очекува дека ќе ја запроси.
    Можеби и биле верени од претходно,ама мислам дека на водителката ова и беше изненадување да ја запроси и во јавност,а таа се испонаша баш професионално.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    на мене пак сосема ми беше ок реакцијата на водителката,незнам шо видовте тука наместено нешо,не била изненадена шо ти знам шо...а што требаше да фати да скока во студиото,да се треска од ѕидови,да фрла листови :D сепак на работно место е презентер на вести,не е дома,у кафич или на улица некаде,мора да биде прибрана,за тоа се обучувани да останат присебни без разлика на ситуацијата или на веста што ја соопштуваат.сепак тоа се вести,не е нејзино ток шоу,забавна емисија или слично,па да може да си дозволи колку сака да одземе време и 10 минути да биде у шок и неверување,да се изгуби,вестите се знае колку траат,се презентираат информациите и готово,а она е само презентерка и не може да прави долгометражен филм од нејзиното запросување у вести :D не е она латас па да разкажува прикаски и прави свое шоу од вестите,кај нас у македонијава единствено на латас така му се може :D
    а дечкото кога кажа едно прашање до тебе имам,нејзе веке и текна шо е работата и насмевка од уше до уше :) баш ми изгледаше искрена нејзината насмевка,мислиш ке полета од столчето од радост.незнам шо видовте тука извештачено,наместено,мене ми изгледаше се многу искрено..а впрочем може и очекувала да ја запроси,ако веке си правеле муабети за земање за брак,тргнувам од себеси,ние со дечкоми одамна правиме муабети,планови за заеднички живот шо како,и ако утре ми направи некој романтичен чин и ме запроси,јас секако дека ке бидам пријатно изненадена ама нема да бидам запрепастена и да бидам во неверување 15 минути или да пагам у несвест.тоа се дешава ако девојката немала престава дека и се спрема такво нешто,не мислела дека е машкото спремно за таков чин,дека е толку сериозна работата итн.ако е нештото очекувано,тогаш и ефектот на изненадување не е запрепастувачки..тики се распишав многу доста е.нека им е со срека на младите и ич нека не им чуе шо збори народот 8) ;)

На dancing.queen, mysterious, BlackSwan5 и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па и јас дома да имам таков сом за ранење ќе банкротирам :D

На Hipster, Noemi, Doozy и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Наместено или не, мене ова со запросувањето ми беше баш слатко. :inlove: Фала богу нешто убаво на сител! Двајцата работат во телевизија, зошто да не ја запроси на тој начин?! Романтично и храбро од страна на сармата :D и плус тоа нешто поинакво. Двајца сами, клекнување на колена и вадење прстен е убаво, ама веќе досадно... И мене кога ќе ме просат би сакала да биде тоа нешто различно, немора да е јавно, ама да биде оригинално. Инаку реакцијата на водителката ми беше ок, се гледаше дека е среќна, очите и светкаа, она ДА стварно малку на брзина го смота, ама од кај да знаеме ние, можда се изгубила во моментот бе... и си остана професионална до крај! Само многу ми е поубава од него, мнооогууу :worried: ама во секој случај им посакувам многу среќа во понатамошниот заеднички живот. :)

* А за оваа АБ телевизија можеби ќе ми се смеете :$ ама додека вие не ја спомнавте тука јас не ни знаев дека постои... |(

20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Даниела, ништо не си пропуштила со тоа што не знаеш која е АБ канал. :D
    Водителки со едноставен израз опишени - мизерии.
    А главната, Мелита со посебен режим џоа queen е, со долгогодишно искуство повразно со Pet show стигна како главен и одговорен уредник на забавна програма, и притоа нејзините пулени Елена Вукановска, Маја Глигоровска, онаа фејсбук несфатената и останатите клатиглави, прича за себе. :D

Да не ја стваат сега фејсбук дамата, како наследничка на Мелита, на чело. :D
    Оооооооох, туго сестрице...

На BlackSwan5 и mims-89 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.