Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Епа и мене ми беше слатко запросувањето додека не дознав дека стварно се е фарса.
    Јас никогаш не критикувам запросување, сакам и интимно сакам и јавно, додуше се сакам кога е искрено и од срце. А ова запросување не беше искрено, ова беше изрежирано.
    Телевизиското запросување беше во саботата, а вистинското во понеделникот. Официјално си биле верени веќе.
    И имала 6 дена заедно со Латас да извежбаат. Затоа се беше супер.
    И успеаа да не излажат.
    Само забораваат дека Македонија ти е мала земја па се се дознава сите сме си пријатели, комшии, соученици, а една ваква вест ти треба многу кратко време да се рашири.
    Така да браво браво сител.
    Сега освен што ќе се фалите дека вестите ви се најгледани, освен што ќе се фалите дека имате најгледани турски серии, имате најгледани спортски натпревари и најгледана срцепарателна сцена наместена на Сармичка и одлично одглуменото изненадување на Цаци.

Нека им е со среќа како и а е. Само смешни се. Патетични се новинарите во сител. Е така.
    Ќе им посакам убав среќен живот и подобри работодавци кои нема им го перат мозокот.

На la-chicka и JuLleE им се допаѓа ова.
  2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.454
    A јас пак мислам баш затоа што ова е Македонија,типично е да плукнеме на се убаво.
    Зарем не е можно некој фино лепо да си измисли дека било изрежирано?
    Ако има доказ океј,признавам,грешка сум..

На Rozich, nela.oh, Srekicka и 3 други им се допаѓа ова.
  3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Уште додека го гледав видеото првата мисла ми беше-лажно е. Дали од реакциите глупави или од тоа дека е Сител не знам, ама знаев дека ќе испадне глума.
    Инаку, ни онака не припаднав нешто во несвест додека гледав, па и сега откако е веќе се посигурно дека е лага не паѓам во депресии :D

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    8.585
    Бркајработа објавуваат фејсбук девојка на неделата, незнам по кои критериуми, овие демек јавни фаци треба да бидат, дел од некаков џет сет или? Пардон, имало и манекенки и мисици :D
    Не сфаќам, не знам ни дали мислењето ми е соодветно за темава, битно да се насмееме. Линковите до фаците во спојлерите.

http://brkajrabota.mk/showtime/fejsbuk-devojka-na-nedelata/12921-fb-devojka-na-nedelata-marija-hadzi-andonova
    http://brkajrabota.mk/showtime/fejsbuk-devojka-na-nedelata/12201-fb-devojka-na-nedelata-eva-molotow-medarsky
    http://brkajrabota.mk/showtime/fejsbuk-devojka-na-nedelata/11786-fb-devojka-na-nedelata-viktorija-jovanovska

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Живи глупости! Дај нека се опраат :tmi: И овие не се фаци Ноеми, не се јавни личности, објавување нивни слики на сајт не ги прави фаци, ништо не придонеле во ниедно поле на јавната сцена освен слики од фејсбук кои ќе ги снема следната недела и ќе има други. Има безброј такви глупи избори и безброј групи на фб најубава девојка, најубаво машко... бла бла бла. Беда.

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    opsti-diskusii/facebook-prostitucija-da-ili-ne-t1418/250.html?hilit=%D0%A4%D0%B5%D1%98%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0#p906609

Има посебна тема за ова ;)

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aбе мене оваа сега што беше на вестите ми е ептен убава, таа ли е таа што ја запросија? :)
    сега пред малце што завршија вестиве :D
    ако гледаше некој може знае

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.449
    Чуприна,ма дали?! :o Ма не?! :o
    Морав да видам дали стварно тепала,бекстејџ...и Чуприна вика,пијам кога работам,ама само добра и ладна вода. Оди мори,ама затоа гола се соблече за Пелистерка.
    У знак на протест нацртајте и бркови на календарот!

На macence85 и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Бесна е бесна ... :wasntme:

10. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Всушност, спикерката на Сител имала некоја збунка, ама тој дел е исечен од видеото што го има на Јутјуб. Сестра ми ги гледала вестите во 7 и ми кажа дека имала некој мал лапсуз, ама сосема оправдано.
    Мене запросувањето не ми личеше на изрежирано и ми беше многу симпатично. :)

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас им давам златен глобус за глумата, мене и сега ми изгледа клипот за емотивен и симпатичен.
    Ама изгледа познаничката моја била во понеделникот на частење за веридбата кај друга Светлана Арсова и друг Александар Спасовски.
    Се дешава сепак нели, коинциденција, чиста коинциденција, а и двајцата биле новинари во Сител, онаа најледаната телевизија.
    Абре све е коинциденција, и постојат зли јазици.
    Лошо е што некои тука сме искрени, подобро трај си ќути си и нека се радува народот.
    Сепак нашиов народ повеќе сака да им верува на Латас и на Сител, сепак они од тоа живеат, од рејтингот што им го дава народот, им пушташ турски серии и срцепарателни изрежирани запросувања и те сакаат до крај на животот.
    Оние што ја кажуваат вистината се лошите и злобните. Ај секое чудо за 3 дена, ама вистината секогаш се знае, секогаш.
    Латас цар си чоеку, да те земат за 24 часа свадба дај боже.
    Сигурно одлично ќе им ја изрежираш на Цаци и Аце и ќе ја даваат на сител, ќе биде свадба со најголема гледаност.
    Секоја ти чест. Џипче уште некое ќе дрпнеш за ова, сигурно сигурно.

На ljubam, Neytiri, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Е оваа е Славица Арсова. Сепак, можда ја имал запросено, а таа не знаела дека тоа и јавно ќе го стори.

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Воедно да и честитам и веридба на новинарката Мерсовска, од истата телевизија, која што дечко и ја запросил една минута после полноќ на Нова година :) :P :P :P

14. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Грешка моја во името.
    Секој има право да си се изјасни на темава, секој има право да си оформи мислење и да верува во што сака ;)
    Сите сме верувале во лаги некогаш...

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Да де да. Ама па што мора политики и држава да мешаме во се`. Ете било ради гледаност, направија нешто, нека остане на тоа. Кај нас мора да излезат муабети. Не дека не верувам или верувам во тоа дека е режирано, ама не се замарам. Како и да е, убав гест,. Нека им е со среќа на младенците

На baguf4e и Noemi им се допаѓа ова.
  16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    розонерче,ако ми се допаднало запросувањето,не значи дека им верувам на латас и на сител,мешаш баби и жаби :D или пак дека ке ги сакам до крајот на животот како шо си пишала :D на латас ама ич не му верувам можеш да видиш од мојот претходен коментар,а и од други ако си ги сретнала по темите,во темата за а1 тв мислам дека имам пишувано на некој наврат за него,некогаш го гледам од шо ми е смешен како ги извртува работите за во негова корист шо сака да си каже,мисли народот е глупав и не свака..а1 тв според мене беше најдобра ама кога ја сотреа,сител ги собра трошките,и сеа се фалат колку биле најгледани незнам што. па што уствари да се гледа од другиве телевизии,нема што,едино канал 5 се двои малце..и нормално дека ке бидат најгледани сител.ама па немора да се фалат со тоа секој ден.ама се насмеав прееска ко кажаа за преносот на натпреварот македонија шведска,дека бил најгледан во последниве 10 год и дека сите шо гледале телевизија гледале сител :D и бабичките по селата шо имаат телевизори а немаат кабловски и слично,и факаат само македонска телевизија,и они гледале сител ама не биле свесни изгледа :D тики зборот ни беше за запросувањето,и да ја имал запросено претходно,ете може сакал да ја изненади и да го направи тоа јавно,на цела македонија да и покаже колку си ја сака,може она не знаела дека и спрема такво нешто..зарем тоа не го прават илјадници парови во емисијата "се за љубов".?треба и по нив да фрламе дрвја и камења зашо тоа го прават јавно?ете цаци и александар двајца работат во медиум,му се пружила прилика на александар и си ја искористил..александар бил договорен со екипата ама цаци може незнаела ништо за тоа..зашто мора да се гледа од најцрната,најзлонамерна варијанта дека се било изрежирано,дека цаци знаела и вешто глумела,дека се е масло на латас заради поголема гледаност итн итн..ете ти верувај си во таа варијанта чим сакаш,ја ке верувам во онаа порозевата ;)

На macysh, Noemi, AnaKarenina и 6 други им се допаѓа ова.
  17. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Леле луѓе каков шок?? Пуштам Пинк 15, гледам емисија, водител - Драган Вучиќ??????? Why? Whyyyyyyyyy??????? :worried: :worried: :puke:

18. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

:D :D :D :D :D Јас кога видов одма сменив програма. Не смеам такво нешто на ушиве и очиве да им дозволам. Bitch please |(
    Незнае два збора да сврзе :x

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  19. nanadu

nanadu Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
  20. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Со среќа нека им е, да им израсне во убавица (на мајка и, Мики ми е далеку од симпатичен) :lol: :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.