Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Ќе била без секс до мај??!?!?!?! :o :o

................................. :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ццццц, оваа ни сама не си верува! :rofl: :rofl:

2. Lola-M

Lola-M Популарен член

Побогу! А, баш ми делува професионално и сериозно.Никогаш немала испади.Дури не ми се верува дека е можно ваква ,,циркус,, изјава да даде!

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Мене околу Панчо ме интересира која е мајката на неговото дете? Да не слушнал некој нешто, муабет некој околу тоа? :^)

На фб има оженет со Натали Грубовиќ, во врска се? Лелеее што комбинации на естрадава бе :^)

5. Borjana

Borjana Истакнат член

Со Наатали кој не се ожени ама само на кратко:), затоа јавниве фаци ни се крш, 90 % од нив се како Натали

6. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Мајка на детето на Панчо е една девојка што се вика Маја, со која што е во врска 7-8-9 години (незнам колку точно, ама многу) и мене сеуште не ми е јасен зошто он не е спремен за брак и не ја земе за жена.....

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Искрено немам никакво мислење за Лила Филиповска, односно немам никакво позитивно мислење за неа, ама морам да и признаам едно, се облекува/ја облекуваат ептен топ и многу складно и убаво.
    Ова што го носи сега и е прва лига, ах каква убавина :inlove:
    Ме интересира од каде ја облекуваат сега, знам порано стрикно од Нана имаше креации!

8. Borjana

Borjana Истакнат член

не бе панчо со Натали се зеза, дечкото е многу кул не ми се верува за Натали иако има дебел стаж

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Јас за Лила имам добро мислење, секако си има и она маани во однесувањето и карактерот како и сите нас, ама за разлика од другиве јавни личности она ми е баш океј. Надворешен изглед - 10ка, преубава жена, згодна, секогаш тип-топ средена и дотерана. Ја ангажираат во емисии, реклами, фотосесии за компании зошто народот во глобала ја сака жената. И многу е убава, и права дама е според мене, а сега во приватен живот не знам толку каква е, но од она што го знам ми е светла точка на естрадава :)

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Радица Лелова и Војдан раскинале, наводно причината за тоа е прељуба. Така пишува во Свет, колку е точно не знам. Да не читнала некоја нешто за ова?

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

зашто се избришани мислењата??? :^)
    па не се коментираше понапред истово за Hатали грубовиќ, лила и компанија?? :^)

Aј нема везе

едит- сега видов дека се преместени
    си мавам шамар модераторки :$ :D

12. girl.23

girl.23 Истакнат член

Мал е Панчо за женење, чекај нека припорасти уште некој сантиметар. :D

А, за јавниве фаци, немам многу што да пишувам. Никој не е толку вреден за зборување. |(

13. Star19

Star19 Истакнат член

Миркуловски ја побарал за жена долгогодишната девојка Благица Наумоска, која беше дел од македонската фаланга и од трибините ги бодреше нашите играчи. Тоа го направил во многу интимна атмосфера, далеку од очите на неговите колеги и фанови. Клекнал пред неа и иако немал прстен, ја прашал дали сака да му биде сопруга. По дванаесетгодишната врска, одговорот бил позитивен.

Жал ми е девојки :D

sadangel likes this.
  14. emmy92

emmy92 Активен член

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

^
    Греотка ова па.

16. ceca-1

ceca-1 Популарен член

http://www.time.mk/read/fc96e4dd6f/07aa ... index.html
    Не знам зошто за Драган Вучиќ има негативни коментари ама ги има најоригиналните идеи покрај се.Знае што е најинтересно и го искористува тоа до максимум.Му лежи шоу-бизнисот.Сега не знам баш каков е на карактер...

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Драган Вучиќ :puke: ми се повраќа кога ќе му го слушнам името... Какви оригинални идеи? Неколку емисии, сите од исти калибар. Хостеси како да спаднале од шипка, полуписмени гости и учесници кои неможат 2 збора да сврзат. Не можам да го сварам ни него ни неговите емисии :puke:

Dulceee and CharlizeTheron like this.
  18. Danilela

Danilela Популарен член

Ни јас не знам зошто за Драган Вучиќ толку негативни коментари. Мислам да не ме сфатите погрешно, не е некоја јака фаца, дури понекогаш ми се однесува и како сељаче некое, ама мене ми е позитивен и интересен. Си има врски, секаде се мува, се знае, многу ѕвезди познава- му се може! Емисиите на почетокот убави му беа, со пеење, интересни, а после правеше емисии само колку да направи нешто-да го има! Ме нервираше многу кога го туркаше син му да биде пеач, го туркаше, го туркаше, ама џабе-не го бива Мартинчо. :D Во секој случај Драган ми е позитивна јавна личност, ако не друго барем ме засмејува и не ме нервира. И кога би можела некого да тргнам од нашите јавни фаци, попрво би ги тргнала антипатичните Каролина Гочева, Елена Ристеска и другите од тој калибар...
    Се на се за Драган Вучиќ едно :up:

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

И мене ми се :puke: од Драганче.
    И жити се имал оригинални идеи |( .Тој само ги копира оние сељачки емисии од типот на Звезде Гранда и Гранд Шоу само во уште поефтино издание.Како некое гревче ми е кога го гледам да води некоја емисија со 5-6 луѓе во просторијата кои глумат навивачи на одреден "музички талент" со плакати и триста чуда а студиото 2 на 2 :lol: .Не знам дали да се смеам или да плачам :) .

Јас како мала кога си играв подобро водев емисии од него :D .

20. Noemi

Noemi Популарен член

Брејкинг њуз, Адријана Ацевска (госпожата од Кеш, кеш и Менаџер) е официјално Адријана Кеш :rofl:

Thread Status:
Not open for further replies.