Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183

Ќе била без секс до мај??!?!?!?! :o :o

................................. :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ццццц, оваа ни сама не си верува! :rofl: :rofl:

2. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Побогу! А, баш ми делува професионално и сериозно.Никогаш немала испади.Дури не ми се верува дека е можно ваква ,,циркус,, изјава да даде!

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Мене околу Панчо ме интересира која е мајката на неговото дете? Да не слушнал некој нешто, муабет некој околу тоа? :^)

На фб има оженет со Натали Грубовиќ, во врска се? Лелеее што комбинации на естрадава бе :^)

5. Borjana

Borjana Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Со Наатали кој не се ожени ама само на кратко:), затоа јавниве фаци ни се крш, 90 % од нив се како Натали

6. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Мајка на детето на Панчо е една девојка што се вика Маја, со која што е во врска 7-8-9 години (незнам колку точно, ама многу) и мене сеуште не ми е јасен зошто он не е спремен за брак и не ја земе за жена.....

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Искрено немам никакво мислење за Лила Филиповска, односно немам никакво позитивно мислење за неа, ама морам да и признаам едно, се облекува/ја облекуваат ептен топ и многу складно и убаво.
    Ова што го носи сега и е прва лига, ах каква убавина :inlove:
    Ме интересира од каде ја облекуваат сега, знам порано стрикно од Нана имаше креации!

8. Borjana

Borjana Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    не бе панчо со Натали се зеза, дечкото е многу кул не ми се верува за Натали иако има дебел стаж

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас за Лила имам добро мислење, секако си има и она маани во однесувањето и карактерот како и сите нас, ама за разлика од другиве јавни личности она ми е баш океј. Надворешен изглед - 10ка, преубава жена, згодна, секогаш тип-топ средена и дотерана. Ја ангажираат во емисии, реклами, фотосесии за компании зошто народот во глобала ја сака жената. И многу е убава, и права дама е според мене, а сега во приватен живот не знам толку каква е, но од она што го знам ми е светла точка на естрадава :)

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.451
    Допаѓања:
    22.930
    Радица Лелова и Војдан раскинале, наводно причината за тоа е прељуба. Така пишува во Свет, колку е точно не знам. Да не читнала некоја нешто за ова?

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    зашто се избришани мислењата??? :^)
    па не се коментираше понапред истово за Hатали грубовиќ, лила и компанија?? :^)

Aј нема везе

едит- сега видов дека се преместени
    си мавам шамар модераторки :$ :D

12. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Мал е Панчо за женење, чекај нека припорасти уште некој сантиметар. :D

А, за јавниве фаци, немам многу што да пишувам. Никој не е толку вреден за зборување. |(

13. Star19

Star19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    70
    Миркуловски ја побарал за жена долгогодишната девојка Благица Наумоска, која беше дел од македонската фаланга и од трибините ги бодреше нашите играчи. Тоа го направил во многу интимна атмосфера, далеку од очите на неговите колеги и фанови. Клекнал пред неа и иако немал прстен, ја прашал дали сака да му биде сопруга. По дванаесетгодишната врска, одговорот бил позитивен.

Жал ми е девојки :D

На sadangel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. emmy92

emmy92 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
  15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    ^
    Греотка ова па.

16. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    http://www.time.mk/read/fc96e4dd6f/07aa ... index.html
    Не знам зошто за Драган Вучиќ има негативни коментари ама ги има најоригиналните идеи покрај се.Знае што е најинтересно и го искористува тоа до максимум.Му лежи шоу-бизнисот.Сега не знам баш каков е на карактер...

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Драган Вучиќ :puke: ми се повраќа кога ќе му го слушнам името... Какви оригинални идеи? Неколку емисии, сите од исти калибар. Хостеси како да спаднале од шипка, полуписмени гости и учесници кои неможат 2 збора да сврзат. Не можам да го сварам ни него ни неговите емисии :puke:

На Dulceee и CharlizeTheron им се допаѓа ова.
  18. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Ни јас не знам зошто за Драган Вучиќ толку негативни коментари. Мислам да не ме сфатите погрешно, не е некоја јака фаца, дури понекогаш ми се однесува и како сељаче некое, ама мене ми е позитивен и интересен. Си има врски, секаде се мува, се знае, многу ѕвезди познава- му се може! Емисиите на почетокот убави му беа, со пеење, интересни, а после правеше емисии само колку да направи нешто-да го има! Ме нервираше многу кога го туркаше син му да биде пеач, го туркаше, го туркаше, ама џабе-не го бива Мартинчо. :D Во секој случај Драган ми е позитивна јавна личност, ако не друго барем ме засмејува и не ме нервира. И кога би можела некого да тргнам од нашите јавни фаци, попрво би ги тргнала антипатичните Каролина Гочева, Елена Ристеска и другите од тој калибар...
    Се на се за Драган Вучиќ едно :up:

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И мене ми се :puke: од Драганче.
    И жити се имал оригинални идеи |( .Тој само ги копира оние сељачки емисии од типот на Звезде Гранда и Гранд Шоу само во уште поефтино издание.Како некое гревче ми е кога го гледам да води некоја емисија со 5-6 луѓе во просторијата кои глумат навивачи на одреден "музички талент" со плакати и триста чуда а студиото 2 на 2 :lol: .Не знам дали да се смеам или да плачам :) .

Јас како мала кога си играв подобро водев емисии од него :D .

20. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    8.586
    Брејкинг њуз, Адријана Ацевска (госпожата од Кеш, кеш и Менаџер) е официјално Адријана Кеш :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.