Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Jasmina Cukic

Jasmina Cukic Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2018
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    1

Mnogu ubavo go procitav ,naslovot ne mi e nimalku biten ama imeto na gorespomenatata akterka i toa kako e bitno. Golema desinformacija vo vrska so mladata akterka Tea,koja nema ama bas nikakva dopirna tocka so Bedia Begovska. A toa dali e anonimno ili ne, ima koj da odluci i kako. Ovde e zagrozena cesta i rabotata na akterka koja vlozuvala vo kulturata i umetnista na ovaa drzava poveke od 40god. A dobre e da go procitate textot a ne naslovot pa da replicirate. Pozdrav :)

На Liduska24 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Jasmina Cukic

Jasmina Cukic Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2018
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    1

Bravo. Majka i se vika Rujis,koja poradi golema pocit kon akterkata Bedia ,go menuva prezimeto, kako ona taka i celoto semejstvo i stanuvaat Begovski. Interesno koj nekoj se najde pameten da deli dezinformacii na osnova na isto prezime :)

3. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762
    Никој не го спори името на вашата мајка која е една од најдобрите актерки во земјава. Никој тука не напишал ништо лошо за неа, а и нема зошто ете некоја членка пишала дека таа Теа е нејзина ќерка ти ете демантираш и тоа е тоа глупо е вакви закани да се пишуваат на форум каде луѓето си кажуваат свои мислења. За тоа и постои форумот и оваа тема.

На Ingvild, Nausicaa, SV1911 и 18 други им се допаѓа ова.
  4. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Јасминче џабе пишуваш во реалноста што следи за ширење дезинформации,оцрнување на углед итн.
    Тука од немање ум или попамнетна работа поврзуваат кој на кого му е дупли профил или кој е кој.
    На анонимен форум се замараат кој е кој,еј на анонимен:headbang::D,ама кога им се потресуваат гаќите со тужба тогаш се правдаат анонимен е форумов можат се и сешто да пишуваат. Мене беспосличењето нечие и барање сличности на анонимен форум од член во член не ме засега,само ме засмејува
    NIC.gif
    ама пак ширење вакви дезинформации која и е ќерка на мајка ти навистина не се смешни.
    Ако ти се смилува модератор да ти ја ислуша милбата да се избрише компромитирачкиот коменар дека Теа и е ќерка на Бедија,дека колку сакаш заканувај се со тужби на крај ти ќе си лошата бидејќи се закануваш.,
    Ама па и не си земај при срце ништо од аниниме форум:D
    На анонимен форум,на оваа тема само мери го мозокот на некои за занимација и засмејување:rofl:

На buba4e89, stevemila и gjoker4e им се допаѓа ова.
  5. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Дали мислите дека може да им ги затворите устите на луѓето?
    Какви не трачеви се пишувале на темава за уште појавни личности, па никој не се замарал, гајле им е.
    Кога се работи за јавни личности се прават триста комбинации, како на семејно поле, така на љубовно и.т.н......
    На толку време јавен живот трба да се научите да се носите со вистини и невистини, што останува да тужите секој кој му текнало да збори?
    Луѓето збореле и ќе зборат, тоа е неминовно нити можеш да го спречиш тоа.
    Бидете среќни што воопшто се спомнува мајка ти, што не отишла во историјата и не здосадила на луѓето и по 40 годиини работа.

На Nausicaa, oblace1, SV1911 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    ^Јавните личности баш поради нечии незатворени усти ако пишат нешто што не е вистина имаат право на демант па и тужба. Кејт Мидлтон милионски суми доби за објавување на нејзини топлес фотографии. Или јавна личност требаше да се навикне да се гледа угол гола во весник заедно со цел свет што ја гледа да молчи:lol:
    Потоа се тужат и меѓусебе.
    Елена Ристеска го доби случајот против Боки13ка на суд па тој и плати сума наредена од судот и и поклони цел пакет крем банани да и ја затвори устата:D
    @Jasmina Cukic посочи конкретно кој коментар ја револтира и побара да се избрише дека е невистина.
    И што кошта некој да признае дека греши а?:^)
    Па тоа е во душата и делата на праведниот христијанин,а не на тие што се декларираат како такви8)

На buba4e89 и gjoker4e им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Леле aкo земaт пример сo тужби сегa Мели, Бoки и oстaлa пoпулaрнa бaгрa нa темaвa, oтидoвме сите јaбaнa :D

На ivi1987, butterfly6223, Ingvild и 31 други им се допаѓа ова.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Јавните фаци треба да знаат дека со тоа што се јавни фаци нивниот живот станува јавен и не е возможно сите да ги сакаат !!
    Од куртизани во приватен живот а калугерки во преставени во јавноста шоу бизнис не бидува !!! Затоа естрадата ни е изумрена ! Бидејки не знаат да раководат во шоу бизнисот !
    Сега кога им го знаеме приватниот бурен живот да се правиме наудрени дека се поштени (facepalm)

Случајов со актерката Бедија Беговска и керката со членката нека си го решат сами проблемот , мене лично не ме интересира .
    Јас си ја сметам Бедија за голем професионалец во глумата и ја респектирам .:bow:

На celineparis, realGirl, blackwave и 10 други им се допаѓа ова.
  9. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    1.593
    Прв пат ја фатив на тв оваа новава телевизија на Боки. Заклучив дека овие си играат телевизија, приватна забава. Тијана требаше да чита некои озбилни вести, беше ко прваче, и го згреши името на колешката, па прават фаци, водителиве меѓусебе се инаетат, а нормално тијана сака да доминира. После коментираа како се снашла тијана да чита од листот ( значи ако ја ставиле водител не треба да ја величаат после како се снашла во прочитување на три вести од лист). Додека гледав во тој пола саат 10 пати го спомна син и Вук.
    Некако немаат концепт, не знаат каде тераат.

На Tanjamm, celineparis, poenta и 14 други им се допаѓа ова.
  10. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Јас мислам дека Боки13 им е полубратче на Тијана и Тамара ај само нека не ме тужи ве молам.

Девојко ај олабави? Извини за што ќе тужиш? Затоа што некој врз основа на исти презимиња помислил дека две личности се мајка и ќерка??? Вауу јака тужба и тоа пишано на анонимен форум. Абе у кој филм живеете, јаките фаци па ќе тужеле, вода у очи немате стигнавте по форуми да се објаснувате е*ати фаците.

На forumce, realGirl, sparklie и 29 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.115
    После Колишев, Цукиќ на ред (ваљда е вака презимево) да не ме тужи и мене за грешка у презиме.

На SummerGirl, Bankarkata, stevemila и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    За душевна болка и уплав :D

На SummerGirl, blackwave, PaLaVa и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.609
    Каде ја гледате на Боки тв, :?:
    дајте некој линк

14. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    7.564
    1tv

На buba4e89 и Elissa им се допаѓа ова.
  15. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213
    Жено добра ли си ?
    Кој збори во мојот пост нешто за што ти ќе имаш основа за тужење?
    Читаш ли ти ?
    Свашта

16. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.686
    http://1tv.mk/

На Troi, buba4e89 и Elissa им се допаѓа ова.
  17. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Nr se zamaraj pa i ti.Ke tuzi zimi... Ja pa navistina e kerkata na onaa kako se vikase.Jas sum na Gruevski:!:

На SummerGirl, Antebellum и buba4e89 им се допаѓа ова.
  18. Lealealealea

Lealealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    320
    На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.115
    Badstef преубаво слика, ама овие ги најде ко порачани за да се промовира.
    А за позирањето Љупка носи порака "Гледај ме додека друг ме плеска".

На CaraMia, Lealealealea и stevemila им се допаѓа ова.
  20. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    На Rama, CaraMia и Lealealealea им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.