Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lealealealea

Lealealealea Истакнат член

Mora malku oti mnogu napnata ê rabotata :hug:

2. Justicija

Justicija Форумски идол

Да , еве гледам Селин Дион и Мадона почнале вода да им носат од светскиот успех . Дури Ријана закажала кај нив часови по пеење бидејки сакала да биде светска позната ѕвезда како нив :D

Алооо секој си има свој вкус и за вкусовите не се расправа , јас лично немам против каролина и јана но и нивно претерано фалење е ту мач.

Влатко Стефановски , Владо Јаневски , Сашко Коцев , Игор Џамбазов и др ми се дел од најуспешните :)

3. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Па кај нас се доста успешни, посебно Каролина што со години пее и прави хитови кои ќе се памтат по добро. А, ако реално гледаме што е претерано тоа е опседнатоста со некои дотични особи кои не се вредни да ги погледне човек а не па камоли да ги коментира постојано и да се опседнува со секој нивни чекор и секое можно стори да се постира тука. И да, ликовите што постојано се вртат тука може вода да и носат на Каролина.
    А, кога веќе ги спомна ликовите кои тебе ти се најуспешни што не постираш нешто за нив како за промена, а не само Мелита и остали пластични фолирантки.
    Ама тука во јајцето влакно се бара, за Каролина пример замижана била, досадна била, анорексична била, дрн дрн. А Мелита, Лила, Боки и други антипатични и досадни фаци кои ставаат идентични селфи фотки а се коментираат на големо се интересни што да ти кажувам.

4. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Добро како може да не сфатите дека има различни вкусови . Никој не го оспорува гласот на Каролина ама не ми се допаѓа како личност и готово. Мене пример ми се допаѓа Тамара Тодевска иако повеќето ја ругаат на темава . Сега треба на сите да им објаснувам и убедувам зошто да ја сакаат Тамара и дека се љубоморни на неа. Немојте ве молам. Или ако не ја сакаат Тамара да почнам да ги напаѓам зошто коментираат за Љупка , Спенџарска или Мели.
    Пример за Мели не ми се допаѓа си ги одминувам тие постови и никому ништо.

Mari-Ja, Macufka1014, oblace1 and 5 others like this.
  5. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

6. didisi

didisi Популарен член

Preterizam

orevka likes this.
  7. orevka

orevka Популарен член

blackwave, SexiLy, Mari-Ja and 11 others like this.
  8. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Водителиве во телевизијава на Боки како аматери, рамдом луѓе собрани од улица. Баш сега го хакнаа профилов на Лила за да имаат емисија да прикажат нешто на тв. Никој од познатите " фаци" не сакаат да гостуваат.

Па и заканиве на Спасе " I hope you will die very soon" :headbang::tmi::drunk:

blackwave, Victorian, oblace1 and 7 others like this.
  9. ilyan

ilyan Популарен член

Знаеш што е проблемот што скокаат во одбрана на некои и сфаќаат како лично нив да си им го кажал тоа?
    Еве да речам ја ругаат Тамара дека е дебела и сега и јас сум машала покрупна, со слична градба и тако даље и тоа го сфачам лично, као што имаш ти против крупните?
    Или обратно, некој кажува за Каролина стап за тресење ореви и некоја со слична на нејзината градба веднаш скока: што имаш ти против слабите, љубомориш зошто не изгледаш како неа и.т.н.
    Е тоа е проблем за кавгите тука.

Mari-Ja, SummerGirl, oblace1 and 6 others like this.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ами некој кој немал поим од ништо си направил нешто. На пример Боки нема поим од новинарство ама си отвори тв. Ова се вика "Мамо види ме, има се може се."

11. Justicija

Justicija Форумски идол

Лила е глуперда и тоа стара глуперда скриена зад пластичните операции и киселини...
    Овие што и се восхитуваат и сакаат да бидат како неа им предлагам да си размислат да си ја снимаат главата или за самоубивство ..

Само на Балканов преку курвалок се стигнува до некој успех , само не гледам што гледаат маживе убаво во метро и жилет |(

12. Harper

Harper Популарен член

Не, не е тоа проблемот.
    Проблемот е што се користат фрази како: „стап за тресење ореви“ и „костур“ и „дебела“.

Било да си слаб или крупен, ова боде очи.

Ingvild, blackwave, CaraMia and 11 others like this.
  13. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Па хакерот на Лила дури од Њујорк бил 8-|

14. ilyan

ilyan Популарен член

Така е, но и со поинакви зборови да е кажано, на пример преслаба е , или е доста крупна , пак ќе се затепаат дека им се љубоморни и.т.н..

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Ахам да. Само на Балканот го има ова, никаде на друго место.
    Кардашијан е успешна дека работи квантна механика. Парис Хилтон е шампион во решавање интеграли. Памела Андресон е првак во шах....
    Све паметни низ светот, кај нас само курвалукот се собрал :D

aaaaa, Ingvild, blackwave and 29 others like this.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Тие се старлети без занимање , и не глумат дека се светици во јавниот шоу бизнис , а овде се пејачки и водителки на некои безвезни глупости (на пр лила водителка на триста глупави емисии стана преку курвалок , реклами снимаше преку курвалок со газдите на тие што им снима реклама , на пр : со газдата на екстра меин)
    На кардишајн и беше платено 500000 евра само да присуствува на Виенскиот бал ( што значи скупа старлета ) и не е возможно да ги споредуваш со светициве естрадни ѕвезди во државава

17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Да ја оставиме Лила на страна, но што е со делот кај што пишуваш: - Што гледаат мажите убаво во метро и жилет?

Значи пониски девојки се неатрактивни? Грди? Што има да ги гледаат мажите, нели?
    А кој маж па сака да е три глави понизок жената?
    Лила кога стои до некој маж на емисијата воопшто не изгледа ниска, туку баш пријатно е за око.

На големо се тресат глупости во темава, ама некогаш кога ќе лупне некој ваков коментар да не знаеш на која страна да се завртиш од глупост.

Слаби биле, дебели ко мечки биле, ниски биле (facepalm) трачарки без работа.

18. Justicija

Justicija Форумски идол

Душо ако ти си ниска и се навреди еве ти се извинувам :D
    Со 20 см штикла изгледа нормално но со папучите што ги носеше сред зима е метро и 48 сантими , џуџе :)
    И сметам дека ниските не се атрактивни и не ми било вкусно ко ке видам маж висок убав со џуџе од 148 сантиметри .
    Е сега пишете колку сакате дека не било така али моето мислење неможам да го сменам бидејки тоа и го мислам , допаднало ви се вас или не , тоа :*

19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Не сум ниска, вушност не е ни битно колкава сум туку друга ми е поентата.
    Многу ти е навредлив коментарот и пак продолжуваш со исто темпо.
    Ете пишуваш џуџе.

Немаш никаква емпатија, ни култура. Ги делиш луѓето по ниски, високи, дебели и слаби.

Може не можеш да го смениш мислењето, ама не мора јавно да навредуваш цела група на луѓе.
    Ајде викај дека Лила е стара и пластична (тоа е навреда лично за неа), но тоа другото што го потенцирав не е во ред, зашто има многу девојки и момци што се пониски и читаат....Ги правиш да се осеќаат мизерно.

20. Asparagus

Asparagus Популарен член

Нема зошто ти да го менуваш мислењето, и онака е тотално небитно што ти мислиш, сигурно ниеден маж нема тебе да те праша дали ти било вкусно што он идел со ниска девојка лол.
    Единствено ти преостанува да дремеш овде и да сереш против "џуџињата".

Thread Status:
Not open for further replies.