Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lealealealea

Lealealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    320
    Mora malku oti mnogu napnata ê rabotata :hug:

2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.756
    Да , еве гледам Селин Дион и Мадона почнале вода да им носат од светскиот успех . Дури Ријана закажала кај нив часови по пеење бидејки сакала да биде светска позната ѕвезда како нив :D

Алооо секој си има свој вкус и за вкусовите не се расправа , јас лично немам против каролина и јана но и нивно претерано фалење е ту мач.

Влатко Стефановски , Владо Јаневски , Сашко Коцев , Игор Џамбазов и др ми се дел од најуспешните :)

На Mari-Ja, CrazyGirl15, Antebellum и 6 други им се допаѓа ова.
  3. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.331
    Па кај нас се доста успешни, посебно Каролина што со години пее и прави хитови кои ќе се памтат по добро. А, ако реално гледаме што е претерано тоа е опседнатоста со некои дотични особи кои не се вредни да ги погледне човек а не па камоли да ги коментира постојано и да се опседнува со секој нивни чекор и секое можно стори да се постира тука. И да, ликовите што постојано се вртат тука може вода да и носат на Каролина.
    А, кога веќе ги спомна ликовите кои тебе ти се најуспешни што не постираш нешто за нив како за промена, а не само Мелита и остали пластични фолирантки.
    Ама тука во јајцето влакно се бара, за Каролина пример замижана била, досадна била, анорексична била, дрн дрн. А Мелита, Лила, Боки и други антипатични и досадни фаци кои ставаат идентични селфи фотки а се коментираат на големо се интересни што да ти кажувам.

На Troi, blackwave, makedonkamak и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2016
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    2.843
    Добро како може да не сфатите дека има различни вкусови . Никој не го оспорува гласот на Каролина ама не ми се допаѓа како личност и готово. Мене пример ми се допаѓа Тамара Тодевска иако повеќето ја ругаат на темава . Сега треба на сите да им објаснувам и убедувам зошто да ја сакаат Тамара и дека се љубоморни на неа. Немојте ве молам. Или ако не ја сакаат Тамара да почнам да ги напаѓам зошто коментираат за Љупка , Спенџарска или Мели.
    Пример за Мели не ми се допаѓа си ги одминувам тие постови и никому ништо.

На Mari-Ja, Macufka1014, oblace1 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213

На VDT2906 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Preterizam

На orevka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    На blackwave, SexiLy, Mari-Ja и 11 други им се допаѓа ова.
  8. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.698
    Водителиве во телевизијава на Боки како аматери, рамдом луѓе собрани од улица. Баш сега го хакнаа профилов на Лила за да имаат емисија да прикажат нешто на тв. Никој од познатите " фаци" не сакаат да гостуваат.

Па и заканиве на Спасе " I hope you will die very soon" :headbang::tmi::drunk:

На blackwave, Victorian, oblace1 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Знаеш што е проблемот што скокаат во одбрана на некои и сфаќаат како лично нив да си им го кажал тоа?
    Еве да речам ја ругаат Тамара дека е дебела и сега и јас сум машала покрупна, со слична градба и тако даље и тоа го сфачам лично, као што имаш ти против крупните?
    Или обратно, некој кажува за Каролина стап за тресење ореви и некоја со слична на нејзината градба веднаш скока: што имаш ти против слабите, љубомориш зошто не изгледаш како неа и.т.н.
    Е тоа е проблем за кавгите тука.

На Mari-Ja, SummerGirl, oblace1 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Ами некој кој немал поим од ништо си направил нешто. На пример Боки нема поим од новинарство ама си отвори тв. Ова се вика "Мамо види ме, има се може се."

На SummerGirl, Victorian, CurlyBlossomGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.756
    Лила е глуперда и тоа стара глуперда скриена зад пластичните операции и киселини...
    Овие што и се восхитуваат и сакаат да бидат како неа им предлагам да си размислат да си ја снимаат главата или за самоубивство ..

Само на Балканов преку курвалок се стигнува до некој успех , само не гледам што гледаат маживе убаво во метро и жилет |(

На SummerGirl, Beatris, Victorian и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    7.841
    Не, не е тоа проблемот.
    Проблемот е што се користат фрази како: „стап за тресење ореви“ и „костур“ и „дебела“.

Било да си слаб или крупен, ова боде очи.

На Ingvild, blackwave, CaraMia и 11 други им се допаѓа ова.
  13. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.529
    Допаѓања:
    28.645
    Па хакерот на Лила дури од Њујорк бил 8-|

На blackwave, Antebellum, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  14. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Така е, но и со поинакви зборови да е кажано, на пример преслаба е , или е доста крупна , пак ќе се затепаат дека им се љубоморни и.т.н..

На Ingvild, Mari-Ja, stevemila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ахам да. Само на Балканот го има ова, никаде на друго место.
    Кардашијан е успешна дека работи квантна механика. Парис Хилтон е шампион во решавање интеграли. Памела Андресон е првак во шах....
    Све паметни низ светот, кај нас само курвалукот се собрал :D

На aaaaa, Ingvild, blackwave и 29 други им се допаѓа ова.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.756
    Тие се старлети без занимање , и не глумат дека се светици во јавниот шоу бизнис , а овде се пејачки и водителки на некои безвезни глупости (на пр лила водителка на триста глупави емисии стана преку курвалок , реклами снимаше преку курвалок со газдите на тие што им снима реклама , на пр : со газдата на екстра меин)
    На кардишајн и беше платено 500000 евра само да присуствува на Виенскиот бал ( што значи скупа старлета ) и не е возможно да ги споредуваш со светициве естрадни ѕвезди во државава

На Mari-Ja, Antebellum, CurlyBlossomGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Да ја оставиме Лила на страна, но што е со делот кај што пишуваш: - Што гледаат мажите убаво во метро и жилет?

Значи пониски девојки се неатрактивни? Грди? Што има да ги гледаат мажите, нели?
    А кој маж па сака да е три глави понизок жената?
    Лила кога стои до некој маж на емисијата воопшто не изгледа ниска, туку баш пријатно е за око.

На големо се тресат глупости во темава, ама некогаш кога ќе лупне некој ваков коментар да не знаеш на која страна да се завртиш од глупост.

Слаби биле, дебели ко мечки биле, ниски биле (facepalm) трачарки без работа.

На babygirl77, Ingvild, blackwave и 25 други им се допаѓа ова.
  18. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.756
    Душо ако ти си ниска и се навреди еве ти се извинувам :D
    Со 20 см штикла изгледа нормално но со папучите што ги носеше сред зима е метро и 48 сантими , џуџе :)
    И сметам дека ниските не се атрактивни и не ми било вкусно ко ке видам маж висок убав со џуџе од 148 сантиметри .
    Е сега пишете колку сакате дека не било така али моето мислење неможам да го сменам бидејки тоа и го мислам , допаднало ви се вас или не , тоа :*

На H.VAGA, BabyStyle, CurlyBlossomGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Не сум ниска, вушност не е ни битно колкава сум туку друга ми е поентата.
    Многу ти е навредлив коментарот и пак продолжуваш со исто темпо.
    Ете пишуваш џуџе.

Немаш никаква емпатија, ни култура. Ги делиш луѓето по ниски, високи, дебели и слаби.

Може не можеш да го смениш мислењето, ама не мора јавно да навредуваш цела група на луѓе.
    Ајде викај дека Лила е стара и пластична (тоа е навреда лично за неа), но тоа другото што го потенцирав не е во ред, зашто има многу девојки и момци што се пониски и читаат....Ги правиш да се осеќаат мизерно.

На blackwave, Lolipop23, Ketchup и 23 други им се допаѓа ова.
  20. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.168
    Нема зошто ти да го менуваш мислењето, и онака е тотално небитно што ти мислиш, сигурно ниеден маж нема тебе да те праша дали ти било вкусно што он идел со ниска девојка лол.
    Единствено ти преостанува да дремеш овде и да сереш против "џуџињата".

На Ingvild, blackwave, Lolipop23 и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.