Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Bas zatoa sto e forum ne znaeme nie dali e postporodilna,dali e anoreksija i itn pa da gi branime.Temata e takva so se komentiraat javnite licnosti.E sega dali e pozitivno ili negativno.Nikoj ne raspnavme.

2. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Ok eve ti ne raspna:)
    Happy now?
    Sigurno veke nema da me citisras zosto napsiav sto mislam isto ko ti sto si napisala i i site ostanati paa od moja stana ne ste citirani ni nisto:D
    Aman bre covek da ne napise sto misli bez nekoj da si sfati prelicno(facepalm)

3. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.530
    Допаѓања:
    139.498
    Не е здраво ова. И јас ослабев 25 кила за 3 месеци по пораѓај ама имав капитал. Ова е страшно.

На celineparis, Espadrila и stevemila им се допаѓа ова.
  4. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.975
    На темата време и е да се затвори. Доколку има нешто интересно за јавните личности, ама доволно интересно за тема да се отвори, тогаш нека се отвара посебна тема за тоа. Па ако не ви е срам отварајте теми за секоја слика на Мелита, за секоја глупост на Лила и Боки, за секој килограм здобиен или симнат.

На piglet1, Ingvild, blackwave и 18 други им се допаѓа ова.
  5. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    994
    Пред некој ден го видов Дејан Лилиќ со ќеркичката, преслатко изгледаа. Не знаев дека има дете. Дајте некое инфо, дали е женет и со која?

6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    https://republika.mk/623523

Пишуваш Дејан Лилиќ на гугл и постои голема шанса да излезе информацијата.

На Ingvild, Antebellum, antonelala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Темава уствари покажува колку ние НЕМАМЕ естрада и јавни личности, чим предмет на дискусија секоја страна се Лила, Боки, Мелита и сличните очајници. Малкуте звезди што ги имаме на естрадава кои стварно вредат, греота е да се ставаат во оваа тема која е за терање мајтап.
    А за овие првиве стварно нема смисла да се дискутира, тоа им е и целта, и лоша реклама за нив е добра реклама.

На CurlyBlossomGirl, Elen4e_sonce, PaLaVa и 3 други им се допаѓа ова.
  8. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.576
    Дете и се десило... Јас пак мислев сите после пораѓај се поправаат ама ова што го гледам со Јана не ми изгледа на арно.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.948
    Допаѓања:
    327.125
    нормално е затоа што бебето исцрпува до онесвестување ако е плачливо,не спие по цела ноќ ,има грчеви а ти си сама без помош од никого.Не спиеш по 48 часа немаш време да мочаш а не пак да седнеш да јадеш.Го имам тоа поминато два пати.После првиот пораѓај морав крв да примам од што бев западната физички.И од што искрварив скоро до смрт на пораѓај.Овие раб се дешаваат на мн мајки млади и неискусни.

На zaMiG, blackwave, CrazyGirl15 и 19 други им се допаѓа ова.
  10. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Chill people. Јана е океј. Имам другарка што исто така ослабна екстремно после пораѓај, но и беше кажано да не јаде ништо мрсно ради млекото.

На Harper, Someonespecial, didisi и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Мене пак Јана во телото не ми е којзнае колку слаба, и претходно беше слаба. Пропадната е во лицето, ама како што кажале веќе, ако бебето е плачливо и има грчеви, ништо чудно да е пропадната од ненаспиеност.

Ама има и трета опција, огледалото да е чудно т.е. визуелно да ја прави послаба. Јас кога ке се погледнам на некои огледала си велам - вауу ова не сум јас.

На blackwave, theowndemon, CaraMia и 8 други им се допаѓа ова.
  12. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.331
    Кој и да застане под светлово, ќе го изобличи. Јана на тело воопшто не е анорексична. А, ако била бремена и е тазе породена не значи дека е морално да е дебела и пуна сало и стрии.

На CaraMia и didisi им се допаѓа ова.
  13. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    994
    Ароганција до немај каде. Знам да користам гугл, фала! Мислев да се сподели некој интересен момент од неговиот живот.
    Да ти е страв да пишеш на темава |(

На blackwave, christinnn, stevemila и 7 други им се допаѓа ова.
  14. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.665
    Допаѓања:
    39.929
    Иста сум и јас. Добро за некое килце "подебела"

15. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.091
    Допаѓања:
    9.400
    Жени дозволете Верче да ви каже нешто: едно е да ја мериме глупоста на Миа и на Мели, тие две се без памет, ама друго е да се коментира жена после пораѓај. Лесно се нафрлаат работи за кои не сме сигурни па дури и да е точна не е убаво да се коментира - постпородилна депресија е тема која не е за тука и тазе мајки не е убаво да ги збориме во ваква конотација на темава.

За Миа кажав дека ја баталив не можев веќе да ја следам во сељачизмот што си го има, ама Мели уште ми е непресушна занимација. :rofl::rofl::rofl: Уште нема спонзор? :bandit:

На blackwave, Victorian, forumce и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.755
    Миа е само нарцис , малку огорчена од љубовта и крие дека е несрекна . Но не е лоша персона.
    Но , Секогаш Миа беше против јадењето но овој докторот машала буцко.

Патем со кого беше во брак , првиот брак ?

17. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    А зошто да молчиме во врска само со претпоставката дека е пост породилна депресија?:^)
    Не е за тука темава,не е за на работа темава,не е за живот темава,епа не е и за под теших ставање темава:nod:
    Со премолчување ништо не добиваме освен на прво место што ќе извадат очи Боки,Мели и компанија.
    Форум е кога може да се замара со глупостите на наброениве може и да се спомне нешто поучно.
    Муабетов е не дај боже да се спомне депресија,ППД итн,ќути не било за овде,не било за никаде кажување.
    А во натажни и најнесреќни околности(не дај Боже и тоа се случува) сите па што ќутела личноста,да знаевме ќе помавме и утешевме.
    Шипки.
    Која двојна аршинатура.
    Инаку општо ова мислам за сите што сметаат дека со молчење помагаме на особи што патат од ППД и се тазе продени мајки и патат од депресија од други причини.
    Дури мотивирана сум што особа со слични проблеми со извинение и вина на душа споделува што ја мачи.
    Мило ми е што некој начна таква тема на преќутување на нешто толку битно,а не за молчење или оговарање какво и било лицето и телото ослабено,за да напишам што мислам општо за сите премолчувачи.

Последна измена: 19 април 2018
    На celineparis и Mari-Ja им се допаѓа ова.
  18. Русата

Русата Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    372
    Има ама тие не може да ги слика и да се покажува со нив во јавност :) Едниот е албанец од Гостивар или Тетово и е тежок на пара ама и старичок

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.091
    Допаѓања:
    9.400
    Не реков да се молчи туку дека не е муабетот за тука. Овде се оговара а тоа не е тема за оговарање. Изгледа не си ме сфатила.

20. Lealealealea

Lealealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    320
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.