Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Мене уште отпочеток Војдан не ми личеше на некој би рекла сериозен и изграден човек, туку на некој детиште што уште треба да се оформува како личност. не знам мое мислење.
    А за Деана што е згодна згодна е, рака на срце.

Туку јас да се навратам за нашиве ни преставници на Survivor (Жаре и плејбојка). Јас типувам дека уште на почеток ќе ги извадат.Жаре ќе се прави многу паметен и заебан тип што се знае,а девојката не ја коментирам.Брука неводена.

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: :rofl: па тој нема да ја земе нејзе за жена, него сега славата го мава во глава па ќе ги менува!
    утре може и со Hакова да го видиме :D
    Mлад е, тоа е...
    :)

На FortuneTeller.xD и femina11 им се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Богами за да бидеш пејач треба да бидеш многу квалитетен а не да крекаш како жаба.

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    девојчето ми кажа дека благо леб не јадела, пржени работи, и мннооогу вежбала, и јас тој период бев ослабена, па и ја кажав и мојата диета, рече ќе ја држи :D
    Aма не и треба озбилно е згодна и слаба!
    секој ден вежбала така ми кажа, толку памтам тоа беше оддамна :)

На LaChiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ми е гајле мене па што праи она во приватен живот, зборам од она што го имам видено од неа, не многу, ама заклучок: дебилна ми е. И не знае да пее, фалшира и текстовите на песните и се катастрофално прости и смешни, се осеќав ретардирано кога и слушав една песна. Дава впечаток на многу нискоинтелигентна личност, не дека професијата и бара интелигенција, ама пак бе :|

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не да се потресувате,боже, како Војдан, да е кралот, принцот, па сега сите ќе судиме леле, како можел со оваа, онаа.
    Сите се тие јавни личности, кои се бават со јавна работа.
    Сите се по малку чукнати и бајаги препотентни, како да измислиле топла вода.
    Ама и народов е крив, што толку ги величи.
    Невикам дека не е добар кошаркар, ама ова сега нема врска со неговата професија.
    И Дејана, мене по ништо не ми е различна од Лелова, сите тие ми се сосема слични.

На MacenceEna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    А уствари кои други песни ги има? Јас само ова и ја знам- лудило :D

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Oваа и е најубава според мене :) http://www.youtube.com/watch?v=mDE0GzGL9Nk

9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Штом си ја одбрал, со здравје нека си ја носи :D
    Не знам ништо за неа, ја немам гледано во емисии или некое интервју па да кажам како ми делува, а вака на фаца и тело ми е ок, песните нејзини ми се ок, спотовите за наши услови ок, значи просек-ок :D

На marama и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Туку јас нешто друго сакав да ве прашам, да не знае кој бутик, дизајнер, ја облекува Лила, за ова новово шоу, имаше пред две емисии, едно црно фустанче со бели ракави, ептен и беше :mm:
    И не само тоа, скоро секоја емисија е типкава, тип-топ.
    Енибаду?

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јас не ги знам нив приватно но сепак што ги имам и двајцата вака на телевизија гледано ми се потполна спротивност еден од друг.Деана ми личи на тешка шмизличка што сака да остави впечаток на паметна и начитана особа а уствари е глупа и припроста.Мое мислење,не мора да е точно,сепак како што кажав не ја знам лично.Но богами да пееш песни како Лудило и не е одлика на некоја паметна личност.За пејачките неспособности мислам дека нема ни потреба да зборувам.
    Од друга страна Војдан ми личи на паметно и поскромно момче.Како и секое машко нормално дека во тие години ќе сака да ги менува женските но со ваква да оди.
    Не се притресувам јас воопшто,нивна работа си е.Ама само ми се неспоиви како пар :) .

На Rozich и Amelia им се допаѓа ова.
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.514
    Допаѓања:
    251.468
    Оваа Деана е на правен, и често ја гледав на факс, и искрено ко некоја селанка ми е, така се облака и се понаша ко да е некоја голема ѕвезда |( .
    Мислиш светот го освоила. Другарки беа со Бојана Васиќ и беа влезени у фазон на Блер и Срена, оваа Бојана напред оди со чантата во рака, главата во облаци, а зад неа останатите како потрчковци по неа. Откако Бојана си отиде, Деана го превзеде лидерството.
    Згодна е, ама не е убава.
    А што е лигла и што е умислена, и тоа како е.
    Башка што не знае да пее.

На interesna, Rozich, Peperutka90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Хахахах, Јуле ме изнасмеа. И у Борис така правеа :D

14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Малце офф, ама пола Скопје е у тој фазон, мислам колку и да имаат нивни татичко мамичка неможат да ми се прават Њујорк апер ист сајд, апсурдно е |(
    не ја правдам оваа, небитна ми е, искрено реков со ништо не ја разликувам од другите певачици.
    А кој гледаше пред некој ден за онаа Накована, на бекстејџ, нема им пререскаже, го пропуштив, а баш сакав да чујам?
    Мало трач ни је на одмет :$

15. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Хипстер, еве го прилогот. Од прва рака, без прераскажување. :D
    Јас само ќе речам, бруки.
    http://www.youtube.com/watch?v=gxp12t-2 ... 2q5karsd_s

да си редактирам дур можам. :D
    Мене ме интересира зошто сите се испотресоа за Војдан. :lol:
    Си фатил човекот женска, му се може. Чуствувам јас, за брзо ќе му здосади и оваа. :lol:

уш еднаш едит.
    За Накова. Во прилогов покажаа на момент една слика од младите и' годиње, уште пред да се напуни со пластика. Значи, не си личи на себе! :x

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    фала ти, ја знам оваа уште пред да почне да се фура, идеше со едно мое другарче, т.е соученик, за нос го влечеше, а он ја вечичеше.
    На крај го шутна, како старо железо, нема потреба да кажувам зашто и за кој не |(
    греота за родителиве само.
    И баш да ја видиме, пластичнава кукла без мејк ап фасада.

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мене па баш ми е симпатична Деана!Не дека е кој знае што во фаца,ама слатка е,плус и многу ми е згодна.Секогаш ми е дотерана,средена,убаво облечена....Плус и културна е таква учена девојка со шљиф,не е некоја шмизла без два грама мозок...што знам ,мене баш ми се пар.
    Деее што го направивте Војдан,Бред Пит.Симпатичен е ,ама не е нешто ептен да паднеш на гз кога ќе го видиш.Таман ми се двајцава,плус Деана мене ми е поубава од Радица :)
    А и песни нема лоши,добро освен Лудило ,тоа е жива патетика песна,утка на годината. :D
    Многу ја сакам Предизвик,со Тони Зен.Заборавен свет,Простено ти е,со Роберт Билбилов имаше една не ми текнува како се викаше,сасвим океј песнички.

Едит:Моментално ја има кај Берберот у емисија :D :D :D

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Игор Џамбазов ми е многу интересен човек.No.1 ми е тој ;) Ептен го сакам човеков.
    За другиве несакам да зборувам, во Македонијава не останаа добри вокали како што беше Тоше ;(
    Е Влатко Лозаноски би го издвоила бидејќи има стварно добар глас.Другиве се кој од кој :x
    Хмм и Ламбе мислам дека е добар во пеењево :?:
    Но како и да е Тоше е незаменлив дефинитивно :)

19. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    За оваа Накова прв пат слушам (не сум единствена) ама многу ги прават звезди овие што учествуваат на вакви шоу-а..
    За Деана ама ич ич немам добро мислење .. Од лично искуство! Башка си знаеме колку добри работи имаме чуено за нејзе, плус што е грозна! Не знам кој кажа дека е убава :o Ни симпатична, ни убава, антипатична би рекла..

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Баш ми е жал за родителите и семејството, се гледа дека се фини луѓе...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.