Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Како на пример? :wasntme:
    Стварно не знам какви работи сме чуле за нејзе,ја не сум чула.Освен зајадливи коментари,не сум чула лошо за нејзе ни од чаршиски муабети ни од медиуми. :)

2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Мис-Индепендент, што си и ти братучетка или сестра?! Значи јас ти зборам сум видела лично, и сум слушнала и немам потреба да се објаснувам .. мое лично мислење.. Ако ти имаш добро мислење ок :) никому ништо

3. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Eлена Лука

4. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не бе ќерка од втор брак ми е. :D
    Божеее наелектризирани особи,да не смееш да прашаш нешто |(
    Те прашав најозбилно,без трошка иронија,какви муабети зошто јас ги немам слушнато а ме интересира..ко што знам темава е за тоа.И кога не мислиш да зборуваш,не мораше уопште да пишуваш за тоа,а не уште да се припотресуваш на прашање. ;)

На glow, pink4ever, baguf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.514
    Допаѓања:
    251.469
    Мисче не знам дали си имала прилика да бидеш во нејзина близина.
    Јас од тоа што го гледав на факс, а често ја гледав, во исти денови имавме предавања, девојката нема вкус за облекување, според мене. За Бојана не би рекла, знае да се облече и среди, ама ова не. Секогаш носеше лоша фармерка, его имаше дигнато до небо. Во бифе не се трпеше.
    Кај неа вреди тоа што е згодна само.
    А за паметна не би рекла дека е, гледај ја само во Опуштено кај Тони, кога одеше на А1, не знае реченица да склопи, а на правен е демек.
    Мене лично не ми смета, каква сака нека, ама јас за неа имам таков впечаток.
    Си се понаша и си се умислува.
    А и не знам со кој оди. Со Војдан велите, така? Или погрешно ве сфатив? :wasntme:

6. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    И јас воопшто не бев иронична туку само ме нервира што не можам ни јас да се искажам.. Кажав и погоре дека тоа е мое мислење, и не мора да ме прашуваш за што конректно или зошто?

7. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Деана за мене е дно дна, ќерка на богаташ/ка и ништо повеќе... Имам другарки на правен и ја имам видено низ факултетот, за стилот не би коментирала ич не памтам што носеше, иако памтам еднаш ја видов во тренерки на факултет. Второ девојката нема убава фаца, а има стварно убаво тело. Имам впечаток дека е полу-писмена девојка. Дефинитивно таков остава, што најмалце значи и дека е така, но...

8. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Па ја гледам често,имам и муабет правено онака со нејзе неколку пати,ама лично нешто баш да ја знам-не ја знам.Јас кога и да сум ја видела ми била убава,средна што знам :?: ...и на настапи реално скоро секогаш ми е убаво дотерана.Кажав,не ми е нешто преубава у фаца,ама не ми е ни грда,ете симпатична е. :wasntme:
    Ама доказ дека вкус е у прашање,на некој му се свиѓа на некој не. :)

А иначе Јуле за со кој иде незнам :D Јас тука нешто сфатив демек со Војдан се сплеткала нешто,и ако е вистина мене ко што кажав баш ми се пар.Војдан ми е сасвим просечен дечко,симпатичен ама не е нешто ВАУ.Кога не би бил кошаркар,или ете позната фаца,верувам дека 80% од девојките што сега "лудуваат" по него,да го видат на улица не би се свртеле. :wasntme:

Вомен жено божја,кој ти забрани да кажеш мислење,ја ко што гледам ти ми забрануваш да прашам. :)
    Ти кажа дека сите знаеме што зборат за нејзе,ја кажав дека не сум чула некој нешто лошо да кажал(мислев за нешто конкретно дека зборуваш) и те прашав фино лепо-што.
    И приметувам дека се нервираш,затоа и ти се чудам :)

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Фала на одговор, иаку не ми делува како де е елена лука, но сепак, баш ќе се загледам утре.

10. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не воошто не се изнервирав така ти се чини :)

11. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Никој не се потресува за Војдан и Деана, што ве глеам смешни. :D Дечкото делуваше како скромен, воспитан и зрел човек, очигледно не е = разочарување, точка. Ко што се они јавни личности и можат да си праат што сакаат, ние сме публика и можеме да коментираме колку сакаме. Деана е невредна за внимание, многу е згодна, ништо повеќе. Ако си се навежбал супер за тебе, не те прави паметен ниту убав, најмалку талентиран. Една од многуте "пејачки" во земјава за која стварно не гледам причина да ѝ ги знам двете исплакнати песни, ни на било која друга од тој калибар. Три се можеби вкупно добри пејачки тука, ваквите пуфли се неинтересни освен за ремет. Добра екипа сме ти ја и моите френдици, озбилно?

На Rozich и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

За Бојана Васиќ знам дека студираше на правен факултет ама за Деана слушнав студирала на Европски правен смер, така некој ми кажа. Инаку Бојана Васиќ уште јас кога студирав ја среќавав низ факултет и беше премногу умислена, никогаш немаше насмеана фаца, среќа што во брзо време се откачив од факсот инаку ќе бев принудена да ја среќавам па уште и Деана која органски не ја поднесувам.

13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.514
    Допаѓања:
    251.469
    Може се преместила, инаку на Правен беше, јас мислам дека бев трета, а она прва година.
    Зедно беа со Бојана, после ова си отиде и остана Деанчето.

14. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Деана и Војдан :?: мене некако не ми се баш ПАР... Деана ми делува некако премногу влезена во филм, направила 2 песни и одма ВАЖНА ФАЦА :tmi:, За убавина ми е просечна. Ок девојката може си посветува внимание и се средува но има далеку поубави девојки од неа. За Војдан мислам дека е просечен дечко и не ми е нешто посебно убав и некако наеднаш стана популарен во последниве месеци... Мислам ретко која од неговите обожователки го познавале пред првенството...
    Но очигледно него му годи популарноста :rock:
    Мислам дека ова брзо ќе заврши... :lol:

15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

First at all, неписмен.
    Во множина се пишува ,,КОИ,,.
    Добро тоа батали, него дали дотичниов размислува дека е познат меѓу луѓето во нашево поднебје, и дека очигледно меѓу овиe 5,000 пријатели има и фанови. Супер нека ги избрише сите.
    Delete all the friends!!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Се извинувам, кој е овој? :^)

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Е глуп Игор Митрович бе, па барем вие што сакате да сте фаци треба да се радувате на секој френд рикуест, на секој лајк на фан страната, да освојувате фанови и преку социјалниве мрежи...ццц! Ај дигај се ти, прај се фаца, али контраефектот што ќе го постигнеш ќе биде толку јак што ќе ти влијае многу на кариерата.

19. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183

Дури кога пиша дека имал и фанови тука, пак го прочитав името и ми текна кој е овој. Бог да чува! Ретардирана будала!
    А да, имаше 2-3 песни, и сега тоа го прави пејач или што? Не знам, не ми е јасно ... :?:
    Мене ми е прво ко педерче кога ќе го видам како дава некое интервју за некоја третокласна емисија :D.
    Дете, преиспитај се прво ти, па после бриши некој што ти пуштил понуда на фб ;)
    Сељак! |(

20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Незборете така за Игор, за разлика од другиве ни се дига ни се прави, сосема е скромен и воопшто не е дигнат.Е сега што малку е смотан е, а и се прават грешки, како да сите пишуваме сосема кореткно секаде граматички.
    Не правете од се страшен проблем, не дека го знам али општо.
    Има доста пострашни неписмени од овој, па никому ништо.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.