Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.241
    Зашто да не? Јас не се срамам од моите постапки. Се пуштам на ФБ, инстаграм, на форум и горд сум на тоа. Секоја девојка која ќе ми се допадне на еден или друг начин ќе флертувам. Нејзино е да ме одбие, а јас нејзината одлука да ја почитувам. Има членки со коишто сум пријател на фб или инстаграм. Темава отиде во сосема друг правец и најдобро е сите да се вратиме да коментираме за јавни фаци.

2. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Марија ми е згодна. Ова ако е дебела нога... имате некој проблем. Има добро тело само не ми се допаѓа чудово што го носи. Се надевам дека со ова нема да настапува на Евровизиската вечер... :worried: А и не сфатив што е поентата со тие карнерите околу струк кај придружниве вокали? Кој ги облака уопште?! (facepalm)

На Troi, blackwave, dayla и 14 други им се допаѓа ова.
  3. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Точно, твое право и користи го како сакаш, но да потценуваш некого навистина е згрозувачки. И таа од Трубарево и ти од "скопската" елита сте исти на форумов и надвор од него, сите се луѓе.
    Или да не испадне дека селомрзачите ги имаат најголемите селски корени, па од тука да потекнува фрустрацијата?
    БТВ за вкусови не се дискутира.

На azelea, lovestoneddd, DAngel и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.241
    Јас немам ниту една девојка на форумот повредено или загрозено на било кој начин. Со некои девојки сум станал и пријател на ФБ, а некои ме одбиле. Не гледам никаков проблем. За вкусови не се дискутира, но мојот вкус вели девојката од Ај Кју нема нозе за таков шорц. Таа е далеку од дебела, но за таков шорц е крупна. Тоа беше мојата поента. Не потценувам никого и сметам дека не е во ред, но на мојот пост се додадоа 30 неосновани клевети. Нивно право. Не ги земам за сериозно. Одиме понатаму.

5. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.537
    Ќерката на Панки е навистина симпатична :) , ама колку ја изнафалил новинарот , си помислив дека ја манијачи :worried: . Мислам , океј , девојчето е стварно убаво , и ете тоа што напишале за неа , да ја видиме и ние ( мислам јас што поим немав дека Панки имал 2 ќерки :?: , се си мислев има ќерка и син , не знам зошто :?: ) , ама новинарот претерал . Освен дека е многу убава , дека ќерката на Цеца и не знам кој таму биле мали деца за Јана .. мислам дека Панки треба да ангажира телохранител за девојчево . Јас би се плашела од вакви типови :|

На stevemila и Mishela им се допаѓа ова.
  6. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    Стварно!?!? :^) А какво тело треба да има за таа облека??
    Облеката не и е нешто посебна и на мене не ми се бендисува но Марија баш има убаво тело и баш има убави нозе.
    А што е пак вкусно за на Евровизија? Црниот костум на Калиопи или пак можеби фустанот на Есма? :lol:

На Troi, Elen4e_sonce, blackwave и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.753
    Со тоа што ја нарекуваш дебела ме навредуваш и мене , бидејки јас имам таква градба !!
    И јас мислам дека ти си едно ископлексирано детиште , што ниедна женска не те сака па тргна да навредуваш дека било девојчето дебела (а нема врска , таква и е градбата) и постираш од некоја фотошопирана слика .... Но како и да е , ти и дебела женска не можеш да фатиш , камоли слаба како фотошопираната слика !!
    Оди сега замарај во темата политика !!
    ..Нашле некој грев тамо..

На Feminka22, DAngel, christinnn и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.525
    Допаѓања:
    139.419
    12.jpg

Фустанчево е загреови. Широко а кусо.

А и некој нека и каже доколенките на време да ги соблече кога ќе биде во живо оти линии се гледаат. И да... Не стои кусо на вакви нозе. И јас иам дебели нозе и не носам вака кусо. 02.jpg

На realGirl, Antebellum, antonelala и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.270
    Допаѓања:
    260.750
    И јас истово ќе кажев. Може со подобрар избор на облека одлично да изгледа. Не е навреда, не е дебела едноставно има нозе кои бараат малку повеќе покривање. Ама фала богу огледала има, секој може да се огледа.

На realGirl, eli25, dunika и 12 други им се допаѓа ова.
  10. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Не можат сите да бидат слаби, но секој мора да бира облека според својата конструкција.
    И ја сакам све да носам, ама нема.
    Девојкава не е дебела воопшто, само облеката не и одговара на градбата.

На SexiLy, SV1911, Alisa22 и 18 други им се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    И што поразлично кажа Мамли па триста навреди се нафрлиja? Не и стои убаво,у право е. Секси и на друг начин може да биде. Не со голи бутови и препони, кога нозете не и се обликувани,стегнати.

На SV1911, Lolipop23, dunika и 22 други им се допаѓа ова.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.270
    Допаѓања:
    226.739
    Лошо и стои навистина. И тие линии од чорапи...

На realGirl, eli25, BabyStyle и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    7.840
    А што се буниш, кога тоа е негово мислење?

Нели и ти викаше дека ниските девојки се џуџиња и нема што да се види кај нив? Нели не ти беше гајле кој чита зошто тоа си е лично твое мислење и нема зошто да те напаѓаат?

Не знам стварно зошто се вреѓаш и напаѓаш сега...

На Ladybbc, Lolipop23, butterfly6223 и 14 други им се допаѓа ова.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Ова не личи на фустанче, ова е палто и обид за фустан да биде направен. Невкусна изјава има...ама кажав нема да влеземе во финале.
    И лани се попаливте за Бурче ииии...
    Ништо.

На Alisa22 и didisi им се допаѓа ова.
  15. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.753
    На orevka, Antebellum, stevemila и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Баш затоа што е Евровизија се обидуваат што поексцентрично и можеби провокативно да изгледа... Не ми се допаѓа ни мене стајлингов (иако ништо не ѝ фали на фигурата и воопшто не е дебела), ама не е ни до толку прелошо и вулгарно како што велите.

А стварно е факт дека кај нас секогаш отповеќе се мрчи за нашите претставници. Експерти насекаде (facepalm) На спотот на Јутјуб има позитивни коментари од секаде, а нас тука ни била „(пот)просечна“ песната...
    Лани на Јана па ич не можев мана да ѝ најдам ни во настапот, па истата приказна беше. А тоа кој влегува во финале и не е баш најголем показател за квалитетот на песните...

На ivi1987, piglet1, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  17. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Screenshot_20180501-191830.png Screenshot_20180501-191830.png

На Antebellum и Tince2018 им се допаѓа ова.
  18. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Screenshot_20180501-191826.png koga sme kaj silikonite i ovaa se napumpala, posto se falese lani vo intervjuto kaj kumanovkata deka osven ustata i malku botoks vo celo za osvezuvanje na liceto nisto drugo nema praveno. Poglednete kolku nerealno tenka i e polovinata Luge, ja videl li doticnava nekoj vo grad?? So drugarka i Nakova ili ist plasticen hirurg koristat ( posto i taa silikoni stavi pred nekoj mesec) ili istata aplikacija za photoshop ja koristat posto so Nakova se kako preslikani, izdolzeni so napumpani gradi i nenormalno tenki polovini i racem). I se e super dodeka ne postira live l, i pokraj toa sto kamerata ja dvizat kako luda zabelezete i gi racete kolkavi i se...

Последна измена: 1 мај 2018
    На Antebellum и Bankarkata им се допаѓа ова.
  19. Igle

Igle Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.728
    Допаѓања:
    18.443
    Ова не е ни убаво ни привлечно. Мера се нема, а занес голем.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.698
    На Лила де фејсбукот и го хакнаа, де ја ограбија ај сега пак кај Боки во емисија, мора да раскаже што како било. Инаку кутрите нема што интересно да прикажат на програма, мора Лиле некако да му се одолжи на Боки за папучите што и ги шверца.

На Tajnaotrovna, Alisa22, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.