Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2017
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    5.497
    Фала богу ако испаднала, толку се прецени како кој знае која станала и што направила, немам ништо против неа, и во предходните кругови на зг имало вакви како неа што летаат во облаци и не успеале, па така нема ни таа, затоа не се лета многу високо, во ред е да имаш самодовера ама сметам дека е многу глупо да се фалиш цело време, Ристе стана ѕвезда и Филип од мк таму што се пријавија пошто пеат на српски, а ова со мк ретко кој догурал до некаде далеку, за слабеење пред се од здравствени причини треба да ослабе па после муабет за другото, а за другари и...не знам очигледно единствена сум што ниту ми се смешни ниту интересни нивните "наводно" смешни пресмешни youtube видеа, али ок секој со свое мислење. Поинтересно ќе ми биде сега да гледам зг:hai:

На Alisa22 и didisi им се допаѓа ова.
  2. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    На blackwave, TrinityNeo и H.VAGA им се допаѓа ова.
  3. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.753
    Девојчево си е убава , лејла да не ги има тие лифтинзи на лице и секој втор ден фарбање на коса немаше на човек да личи со тие заби , второ некогаш драги мои карактерот е многу битен за разлика од лејлата коишто беше размазено детиште па уште аристократка била пффф

На Alisa22, Selest и stevemila им се допаѓа ова.
  4. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Богами убава е, само дали знае дека има лоша навика да си заборава картички во веце?:D

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Како што кажав во врска со изглед дефинитивно е ствар на вкус, за карактерот комплетно се согласувам, али алал да му е на Сефер ако ја проценил од прва каква е на карактер.
    Муабетот ми беше дека ептен наеднаш сето ова го изнаправија, пред месец пишувавме тука на темава дека се разведувале и дека деца оставил бидејќи се заљубил на аеродром во Истанбул. И еве сега за оженил.
    Очигледно Сеферче одамна си шетка на страна, ама ние касно дознавме :D

На CurlyBlossomGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.753
    Јас го знам Сефер дека одамна си шараше наоколу , но не верував дека до толку ке се разведи за друга да ожени

7. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Ивона Јовановиќ, ако не читаш, до харизмата ќе да е.
    Денеска , во ѕг помина уште подебела од тебе, што значи не ќе да е до килограмите, треба да поседуваш друга силна особина која ќе ги турне килограмите во заден план.
    Да обрнеш внимание на карактерот, па после на изгледот , ако истиот те прави несигурна на сцена.
    Ако не го смениш тоа и Моника Белучи да се сториш, џабе ти е.

На fana, blackwave, Alisa22 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.469
    Допаѓања:
    13.697
    Жената пишува писмено, без правописни грешки, има речник да, но нема талент. Песните се предолги, сите се копи пејст, пишува само за тоа како е очајна, разочарана, многу оскудно пишување, нема стил ако анализира книжевник. Добро е за на Фејсбук, ама не е уметност, не е талент. Песните се како споменарки. Растегнати стихови на кои почеток и крај им губиш. Сите песни се со 30 стихови можеби и повеќе што од аспект на книжевник ќе кажам дека е лошо. На сите сериозни конкурси за поезија пишува дека песните не треба да се подолги од 30 стиха, а тој што не конкурирал не може да знае, така? И тоа правило не е за џабе. Се друго заличува на поема, ама пак не е поема затоа што ги нема тие елементи. Не игра со форма, со стил. Песните на дијалект се многу лоши, замислете да излезете на сцена и да читате „срцето да ми ти пејт пиле, или збор чоек да кажуваш“, смешно. Едно ниво или две од Лешоски ја делат по мене, но не повеќе. Тоа е моето мислење, а ако прашате некој сериозен автор од Македонија може дури и да ви каже дека тоа не е поезија вусшност.

Штета што сме нација која не си го вреднува она што го има. Има плејада на добри автори, ама кој да ги чита, штом ги нема на Фејсбук. Сериозни автори не пишуваат по Фејсбук. Може да споделат нешто, ама не се пишува на Фејсбук. Се собираат песни, па се објавува книга, а не обратно како што прават „Фејсбук уметници“.

Последна измена: 5 мај 2018
    На blackwave, CaraMia, buba4e89 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.899
    Допаѓања:
    25.524
    Ивона убаво пее , и млада е , и убава е на лице , иако е крупна . И јас мислам дека е до харизмата . Ете има и други натпреварувачи со говорни маани ( Мартинијан пелтечи нели ) ама поминуваат , не само поради вокалните способности и изгледот и понашањето на сцена , туку и што ги прифаќаат критиките на жирито и ги применуваат , покажуваат дека сакаат да успеат како пејачи , имаат некоја посебна харизма . Не враќаат на секоја критика на членовите на жирито . Ивона , можеби била малку дрска , не го гледав последниот настап нејзин . Тоа со хормоналниот дисбаланс може да се среди верувам , и искрено се надевам дека ќе успее и ќе истрае во намерата да го среди тој проблем , не само поради тежината , туку и за да нема лоши последици по сопственото здравје подоцна . Јас сум човек на кој и вода се лепи , и знам како е со вишок килограми да се функционира . Мене на 14 години ме болеше коленото , од прекумерната тежина која ја имав . Во последниве 4 години , толку се здебелив што еве пак осеќам болки во колено повремено . Затоа искрено се надевам дека ќе успее да ги доведе хормоните во некоја нормала , за да не дојде до поголеми здравствени проблеми .

На blackwave, stevemila, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Мене некој да ми рече "досадна си" за инат ќе ставам. Мој профил моја ствар,а не пак волкав реферат да му посветам.
    20180507_174529.png

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    И ко шлаг на тортата Мелитче :) Screenshot_20180507-174930.png

12. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.168
    На sweet-cherry, Luna91, blackwave и 16 други им се допаѓа ова.
  13. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    31.217
    Хаха, не го забележала вртлогот кај задникот. Треба некоја подобра апликација да симне. :D

На babygirl77, fana, blackwave и 5 други им се допаѓа ова.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Може додавала коса.:rofl:

На Antebellum и John Snow им се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.523
    Ко да има минијатурно торнадо во песокот :D

На sweet-cherry, Victorian, fana и 30 други им се допаѓа ова.
  16. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.168
    Треба некој да и каже да престане со free trial app,нека плати Мели и ќе нема тајфуни у песок:D

На Victorian, blackwave, Rose96 и 13 други им се допаѓа ова.
  17. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    7.840
    И 10 видеа сними, не е само рефератот :drunk:

На Antebellum и Skorpija25 им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    И тоа + им ја крена славата, на скроз небитни луѓе.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  19. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Кога веќе ја спомнавте Спенџарска... Беше во кафеана Фурна во саботата и искрено не беа ништо повеќе од attention whore со колешката Милена... Тие што ги користите социјалните мрежи инста и фб сигурно сте виделе за што зборувам, ајде остави настрана плетеки ала кардашијан и изглед едната како за на плажа а другата како во мрежи како за во бар стокмена, ама целиот циркус со играње, пола саат сликање пред тоалет и бесконечно правење видеа во стилот на цацко со ,, мамо, мамо види ме'' е стварно ту мач особено за нас обичните смртници кои само излеговме да си поминеме убаво, а не да слушам сто пати на микрофон утринска па утринска и песни за Милена...

На Victorian, blackwave, Tanjamm и 10 други им се допаѓа ова.
  20. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.547
    Мелита барем да се научеше фотошоп да користи. :drunk:

На Antebellum, didisi и LiliBoz им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.