Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Фала богу ако испаднала, толку се прецени како кој знае која станала и што направила, немам ништо против неа, и во предходните кругови на зг имало вакви како неа што летаат во облаци и не успеале, па така нема ни таа, затоа не се лета многу високо, во ред е да имаш самодовера ама сметам дека е многу глупо да се фалиш цело време, Ристе стана ѕвезда и Филип од мк таму што се пријавија пошто пеат на српски, а ова со мк ретко кој догурал до некаде далеку, за слабеење пред се од здравствени причини треба да ослабе па после муабет за другото, а за другари и...не знам очигледно единствена сум што ниту ми се смешни ниту интересни нивните "наводно" смешни пресмешни youtube видеа, али ок секој со свое мислење. Поинтересно ќе ми биде сега да гледам зг:hai:

Alisa22 and didisi like this.
  2. Marie.m

Marie.m Популарен член

blackwave, TrinityNeo and H.VAGA like this.
  3. Justicija

Justicija Форумски идол

Девојчево си е убава , лејла да не ги има тие лифтинзи на лице и секој втор ден фарбање на коса немаше на човек да личи со тие заби , второ некогаш драги мои карактерот е многу битен за разлика од лејлата коишто беше размазено детиште па уште аристократка била пффф

Alisa22, Selest and stevemila like this.
  4. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Богами убава е, само дали знае дека има лоша навика да си заборава картички во веце?:D

didisi likes this.
  5. Marie.m

Marie.m Популарен член

Како што кажав во врска со изглед дефинитивно е ствар на вкус, за карактерот комплетно се согласувам, али алал да му е на Сефер ако ја проценил од прва каква е на карактер.
    Муабетот ми беше дека ептен наеднаш сето ова го изнаправија, пред месец пишувавме тука на темава дека се разведувале и дека деца оставил бидејќи се заљубил на аеродром во Истанбул. И еве сега за оженил.
    Очигледно Сеферче одамна си шетка на страна, ама ние касно дознавме :D

CurlyBlossomGirl likes this.
  6. Justicija

Justicija Форумски идол

Јас го знам Сефер дека одамна си шараше наоколу , но не верував дека до толку ке се разведи за друга да ожени

7. ilyan

ilyan Популарен член

Ивона Јовановиќ, ако не читаш, до харизмата ќе да е.
    Денеска , во ѕг помина уште подебела од тебе, што значи не ќе да е до килограмите, треба да поседуваш друга силна особина која ќе ги турне килограмите во заден план.
    Да обрнеш внимание на карактерот, па после на изгледот , ако истиот те прави несигурна на сцена.
    Ако не го смениш тоа и Моника Белучи да се сториш, џабе ти е.

fana, blackwave, Alisa22 and 3 others like this.
  8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Жената пишува писмено, без правописни грешки, има речник да, но нема талент. Песните се предолги, сите се копи пејст, пишува само за тоа како е очајна, разочарана, многу оскудно пишување, нема стил ако анализира книжевник. Добро е за на Фејсбук, ама не е уметност, не е талент. Песните се како споменарки. Растегнати стихови на кои почеток и крај им губиш. Сите песни се со 30 стихови можеби и повеќе што од аспект на книжевник ќе кажам дека е лошо. На сите сериозни конкурси за поезија пишува дека песните не треба да се подолги од 30 стиха, а тој што не конкурирал не може да знае, така? И тоа правило не е за џабе. Се друго заличува на поема, ама пак не е поема затоа што ги нема тие елементи. Не игра со форма, со стил. Песните на дијалект се многу лоши, замислете да излезете на сцена и да читате „срцето да ми ти пејт пиле, или збор чоек да кажуваш“, смешно. Едно ниво или две од Лешоски ја делат по мене, но не повеќе. Тоа е моето мислење, а ако прашате некој сериозен автор од Македонија може дури и да ви каже дека тоа не е поезија вусшност.

Штета што сме нација која не си го вреднува она што го има. Има плејада на добри автори, ама кој да ги чита, штом ги нема на Фејсбук. Сериозни автори не пишуваат по Фејсбук. Може да споделат нешто, ама не се пишува на Фејсбук. Се собираат песни, па се објавува книга, а не обратно како што прават „Фејсбук уметници“.

Last edited: May 5, 2018
    blackwave, CaraMia, buba4e89 and 8 others like this.
  9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Ивона убаво пее , и млада е , и убава е на лице , иако е крупна . И јас мислам дека е до харизмата . Ете има и други натпреварувачи со говорни маани ( Мартинијан пелтечи нели ) ама поминуваат , не само поради вокалните способности и изгледот и понашањето на сцена , туку и што ги прифаќаат критиките на жирито и ги применуваат , покажуваат дека сакаат да успеат како пејачи , имаат некоја посебна харизма . Не враќаат на секоја критика на членовите на жирито . Ивона , можеби била малку дрска , не го гледав последниот настап нејзин . Тоа со хормоналниот дисбаланс може да се среди верувам , и искрено се надевам дека ќе успее и ќе истрае во намерата да го среди тој проблем , не само поради тежината , туку и за да нема лоши последици по сопственото здравје подоцна . Јас сум човек на кој и вода се лепи , и знам како е со вишок килограми да се функционира . Мене на 14 години ме болеше коленото , од прекумерната тежина која ја имав . Во последниве 4 години , толку се здебелив што еве пак осеќам болки во колено повремено . Затоа искрено се надевам дека ќе успее да ги доведе хормоните во некоја нормала , за да не дојде до поголеми здравствени проблеми .

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Мене некој да ми рече "досадна си" за инат ќе ставам. Мој профил моја ствар,а не пак волкав реферат да му посветам.
    20180507_174529.png

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

И ко шлаг на тортата Мелитче :) Screenshot_20180507-174930.png

12. John Snow

John Snow Форумски идол

Песоков од десна страна некако чуден..:wasntme:

13. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Хаха, не го забележала вртлогот кај задникот. Треба некоја подобра апликација да симне. :D

babygirl77, fana, blackwave and 5 others like this.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Може додавала коса.:rofl:

Antebellum and John Snow like this.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Ко да има минијатурно торнадо во песокот :D

16. John Snow

John Snow Форумски идол

Треба некој да и каже да престане со free trial app,нека плати Мели и ќе нема тајфуни у песок:D

Victorian, blackwave, Rose96 and 13 others like this.
  17. Harper

Harper Популарен член

И 10 видеа сними, не е само рефератот :drunk:

Antebellum and Skorpija25 like this.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

И тоа + им ја крена славата, на скроз небитни луѓе.

Antebellum likes this.
  19. winter flower

winter flower Истакнат член

Кога веќе ја спомнавте Спенџарска... Беше во кафеана Фурна во саботата и искрено не беа ништо повеќе од attention whore со колешката Милена... Тие што ги користите социјалните мрежи инста и фб сигурно сте виделе за што зборувам, ајде остави настрана плетеки ала кардашијан и изглед едната како за на плажа а другата како во мрежи како за во бар стокмена, ама целиот циркус со играње, пола саат сликање пред тоалет и бесконечно правење видеа во стилот на цацко со ,, мамо, мамо види ме'' е стварно ту мач особено за нас обичните смртници кои само излеговме да си поминеме убаво, а не да слушам сто пати на микрофон утринска па утринска и песни за Милена...

20. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Мелита барем да се научеше фотошоп да користи. :drunk:

Antebellum, didisi and LiliBoz like this.
Thread Status:
Not open for further replies.