Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Не, немој погрешно да ме сфатиш... :)
    Акцент му удрив на неговиот коментар дека ќе бришел пријатели, а меѓу тие негови пријатели, има и фанови, не? Малце неблагодарно од негова страна.. Граматичката грешка мало важи... :)

На moonlight-girl.55 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183

А од ова што го пишал на статус што е? Најкоректното човече на планетава? :?:

И јас не му замерувам за граматиката, нека е неписмен ако сака, јас зборам за културата негова, што типов очигледно ја нема. Ако сака нека брише, не му требал и статус за тоа.

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Океј, он си знае зашто ќе си брише, знам дека сега откако стана барем малку популарен, сите почнаат да го тапшаат по рамо, а порано сите на мајтап ги имале.
    Инаку е ептен фин, вака барем, јас кога го упознав мислев е дигнат, се покажа многу океј, и културно дете.
    За тоа имам да кажам дека не се прави и дека не му е удрена слава го глава, колку што го познавам јас.
    A ала да вие вас како од еден статус препознавате кој е дигнат, фин нефин културен воспитан.
    Епа ептен се замарате, дали била фина, нефина, на Дејана не и прилегал Војдан како вие први другар сте му.
    Не сум ништо посебно блиска со Игор, ама ме иритира, што секој се дрзнува да коментира за секој сешто и да кажува и да суди, башка и искрено игор за мене не е воопшто некоја звезда, ниту нешто посебно славен и популарен, но тоа е друга работа.

4. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Па ете, како причина навел, дека не му пишале ништо, а го имале во пријатели. Мислам, апсурдно.
    Сигурно го имаат зашто сакаат да го следат, во поглед на кариерата, негови коментари, нови песни, известувања за настапи, промоции итн итн..
    Ништо од тоа веќе, збогом Људи, Игор Митрович не брише, ;( |(

5. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183
    Па јас ќе коментирам што сакам, затоа е форумов!

По ова што го пишал, да, дигнат е, можам тоа да го кажам. А ти да не си му прва другарка па да кажеш каков е? Ни ние не сме му први другарки, али еве, по ова пишаното, јас и да сум имала фино мислење за него, сега сметам дека е дигнат.

Војдан и Деана, уште пред да почнат препирките пишав дека ми е гајле што сакаат можат да прават, не ме интересира. Исто и овој што и како сака нека си прави, али нека го прави со малце култура!
    На што личи ова, не сте ми пишале ништо, ај чао! Бог да чува! Така ако ги третира луѓето, не знам, може и сега сите сакаат да го тапшат по рамо, али сепак може има и некој фан во тие што ќе ги делитне, е тоа пак, воопшто нема да му помогне ако сака да напредува.

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Форум, не место за трачарења и празни разговори!
    Да имавте нешто паметно да правите нема да копавте по туѓу фејсбук профили да пишувате тука празни мислења и коментари.
    А не планирам да се расправам воопшто, човек ќе рече нешто одма 100 луѓе рипате.
    Научете веќе да си ги браните мислењата, со асален муабет а не одма со тоа ќе пишувам што саками како сакам уште навреди фалат, осеќам и тие ќе паднат наскоро, деца не сте срамота е.
    Искористете го времето паметно, а не тука за сите да кажувате се и сешто, што држи и не држи место.
    Ма било тоа за Игор, Дејана, Петкана, Станко, небитно.

7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Хипстерке, во никој случај не мислев да се карам, и не копам по други фејсбуци, туку едноставно тука го приложив тоа што го видов. И темата е за тоа нели.. Да си споделиме мислење,што како у веза со македонскиве јавни фаци. Незнам зашто толку си го сфаќаш тоа при срце, си правиме само муабет :)

И верувај дека не сум јас таа што сака да навреди, туку ти штотуку го стори тоа со твојата прва реченица од коментаров. Не се ниту празни мислење, ниту празни коментари.
    А поготово не ,,копање,, по туѓи фејсбук профили ;)

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^Конкретно не зборев за тебе, но океј, мисли како сакаш.
    И не не сум му другарка, само ми сметаше искрено што станува фoрумов станува апла трачарско место.
    темава брои 100 мислења, 1000 да не претерам, а некоја тема од литератува, филм па и музика брои многу помалку од оваа.
    Едно да се смееме, трачариме од време на време, ама не цело време.
    Ова тргнувам од себе, па кон другите.
    НИшто повеќе немам да кажам, излитно ќе биде се.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  9. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183
    Па да, не го користам времето правилно, трошам тука време за некои си небитни, ко демек познати фацки, али тоа е, се најдов меѓу многу слободно време, што да правам :D

И јас не сакам да трачарам, нити да трескам глупости, едноставно ме нервира начинов на кој дотичниот некако сакал да си го зголеми своето его. И таква работа не почитувам, па кој сака нека е!
    И мене не ме интересира кој што прави, а камоли копање по профили на фб! :rofl:
    Според тебе, треба очигледно да ја заклучат темата, оти ништо добро не произлегува од неа! И се согласувам! :!: Али поради тоа што тебе ти е досадно да читаш или да пишуваш во темава, или те нервира трачењето, тоа не значи дека треба да се контраш со другите и дали тоа било правилно или не :)

Ја читам темава, кога сакам нешто пишувам, кога ќе ми се трачари. Кога не, оставам и не коментирам ај затнете се, од каде на вас ви е правото да зборите така, не го познавате.
    И не те навредив, нити пак сакав, а нема ни да го правам тоа. Секое добро.

10. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.459
    Случајно наидов на песнава и се изненадив...Се од ова спротивно, е денес Каролина што ја гледаме...
    Без чуства и емоции пеење, без држење и своја лична кореографија и држење, изгледа со годините ја изгубила оваа ведрина, позитивен шарм и енергија.
    http://www.youtube.com/watch?v=PZQwGvDs ... re=related

И Тамара тука ми е многу слатка, без неколку забчиња :D
    http://www.youtube.com/watch?v=l-xO3yQE ... re=related

11. Borjana

Borjana Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    А најновата вест во ВЕСТ Каролинчето поштено си фатило дечко Грк :)

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. abba

abba Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Epa moram da gi spomnam Dejan Lilik i Sasko Kocev onii mi se omileni :))
    I mnogu mi se svigashe glumata na Toni vo Pankot ne e mrtov mnogu e dzver :D
    A od muzika Superhiks mi se najomileni pa Bernays propaganda, Foltin, PMG kolektiv i drugi nekoi pomalce poznati bendovi :)) da mnogu mi se odvratni Zare berber i Boki 13 :worried: I se cudam samo kako nikoj ne go spomnal Kili covekot e car! :D :D
    [mod-kirilica:1d7gohci][/mod-kirilica:1d7gohci]

13. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    еми со среќа нека и е сега, па што... сите што не требаше, сите ги фати таа :lol:

14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.459

Го освојува Балканот полека!
    Каролинче за медијатор!!! :D

Шала на страна, и посакувам искрено, конечно да го пронајде својот животен сопатник :)

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Kaко што јас знам, дечкото е Битолчанец што работи во Грција :)

16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.459
    Не, дечкото е Грк, бизнисмен, кој има фирма или фабрика и во Битола.
    Биле во некое кафуле во Битола, и дечково со обезбедување бил.

17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    8.586
    Јас го избришав Игорче пред година време :wasntme:
    Многу е монотон и стално тупеше со некои филозофии.
    И никогаш ни А не ми пиша... :worried:

За пеење го бива ама за по дома, за ѕвезда нече мочи.

18. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Ееее си го по*бала, ќути си :P вака он тебе ќе те избришал :D
    Не дечки шала на страна, јас стварно не знам кој е типов?! :?:

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    TeddyGrey, тој ќе да е :D :rofl:
    Иначе и официјално Игорче го има избришано срцепарателниов негов статус. Неко меџу нама није наш а? :D :rofl:
    Шала на страна, си ја увидол грешката очигледно, или пак евентуално почнале сите ,,А,, да му пишуваат, па се решил да не превзема такви строги мерки :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.