Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Она дошла од село, а он од каде е дојден со ваков речник? Па и со женско така ли се збори?
    Одвратен човек.

2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Каква и да е таа Накова Жаре е стопати полош.
    Како прво тој нема основна култура,во емисиите го гледам какви глупости кажува за да испадне смешен и интересен а не пак таму.
    Речникот му е на ниво.Каква сака нека е,женско е.

На INSIDIOUS и MandyLane им се допаѓа ова.
  3. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    34.788
    Не постои денес почит кон спротивнииот пол кога во прашање се ,,шушки,,.Наместо да се бранат двајцата претставуваат иста држава,тие очите ќе си ги извадат.Срам прават за државата ништо друго...

4. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Да,да а Жаре е некој голем интелектуалец па нашол на Накова да и збори дека е од село и дека е гуска.Со тоа повеќе зборува за себе отколку за неа.

5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Беше водителка,ако ви текнува на онаа емисијата BU со парфемите BU,мислам дека со онаа Миа заедно водеа,оние моја генерација ќе се сетат сигурно,помалите не верувам

6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    34.788
    Нека му се смее цел Балкан таму и нека прават мајтапи за Македонија. ,,Сложни браќа,, Македонци,жими ....

7. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па така е кога праќаме такви како Жаре и Боки да не претставуваат во вакви шоуа.Ајде лани Тони Зен се покажа како многу пристоен и културен дечко ама овие |( .

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    34.788
    Па тие сакаат од почеток да покажат нешто,демек кој сме што сме,ќе привлечеме внимание,на Тони Зен не му беше тоа целта во ниеден случај,а со овие сегашниве ќе прават вицеви таму сите.

9. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    1.670
    Секоја чест на Тони :clap:

10. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183

Аууу, и јас се затекнав тука навредена со коментаров на дебилов, оти и јас сум од истото "село" од кое што е и Накова. Ебати неписмениот дебил! Се надевам оти Накова бар убаво го испукала после ова и не му останала должна! Да му отворела географска карта за дебилов да научи што е село, а што е град! А да, не морала барем сељак што е да му покажува, ваљда знае идиотот што гледа во огледало!

На Hiii и creshicka им се допаѓа ова.
  11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Што се однесува до овие од Бекстејџ воопшто не ги ни гледам, бидејќи нинвиот магазин е налик таблоид кој само пренесува трачеви кои најчесто сами ги смислуваат и зачинуваат само за да бидат повеќе гледани, чиста патетика се. Додека одеше во етер А1 и Ексклузив кои исклучиво се држеа до вестите од случувањата на естрадата, овие од Бекстејџ бидејќи немаа доволно информации па ги реметеа нив, од тогаш овој магазин ми е под секое ниво.

Баш добро им возвратила Ноне, секоја чест. Незнам каков рејтин очекуваат овие од Бекстејџ кога една обична шала ја пренесуваат како бомбастичен трач или сеир. Каков непрофесионализам! :x

На Rubiii и Danilela им се допаѓа ова.
  12. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    1.670
    Дечкото на Каролина Николаос Саитис зборува македонски јазик, тој поседува фабрика во Битола за текстил. Пред точно 5 години се преселил од Лариса во Грција. Родителите на Николас се потомци на познатата Охридска фамилија Робевци, Каролина веќе се запознала со нив.

Па според тоа ваљда е македонец зетот хахаха

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Oваа Kаролина секој балкански љубовник го проба :D знае сите какви се, што се, утре и со Kинез да ја видиме нема да не изненади :D Aко и се може, напред
    Hего овие од бекстејџ, ептен го*на изедоа за Hоне, хахахахах викаат ако сакаш 2 минути слава сними си спот така нешто :D
    A Hоне освен статуси на фб да пишува, за друго баш не ја бива
    имаше еден нејзин статус, еден дечко и бара 1000е на заем, она му пиша, пфф за тебе ли, одма, сега ќе дојдам така нешто беше муабетов

да имаше она 1000е, спот ќе си снимеше, ама ајде :rofl: Hека се радува

На Rosewood и anabel-a им се допаѓа ова.
  14. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    34.788
    Младо е Каролинчето има време,треба да испроба па да го пронајде вистинскиот...

15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Мене Каролина ми е најодвратното суштество што постои. За неа дечко не се најде, ми стои дека е љубоморна зајадлива кучка. Ја замразив уште толку кога даде една глупа изјава по смртта на Тоше. Бич. :puke:

16. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Што се однесува до мене овие двајца слободно нека се фатат рака под рака и нека се џитнат таму во океанот.Гадни се бре и на изглед и во душа!Па и таков сеЉак ќе ти води емисија што не разликува град и село.

На softqueen му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Borjana

Borjana Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Pa jas neznam uste sto treba da proba Karolina oddamna ima probano poznata si e vo elitnite kuloari
    [mod-kirilica:1fqf5328][/mod-kirilica:1fqf5328]

18. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    vo ministerstvo за образование работи...сега е сериозна цура...ама откачена е така шармантна...иако вака од далеку да ја видиш се прави важна мислиш скопје е на татко и :) ама беше интересна на времето сакам такви водителки откачени позитивни луди...и симпатична е...тоа знам :)

19. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сите се зазборевте за Каролина, ваква била онаква била. Јас лично нит ја мразам, нит ја сакам. Единствен впечаток што сум го добила од гласиниве е дека повеќе трча по пари отколку по дечковци.. Но ете можеби не е така, што знам.. :)

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Мене ми е многу арогантна, крената, премногу пребирлива. Како да заборава каде живее. :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.