Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Јаоооо овие Бекстејџ АМАН! Многу се очајни. Немаат нова вест, па зеле старава ја преџвакуваат, па уште и Снеже Велков ја вметнаа, ја испофалија. Јас мислев нешто ново, тие - статусот па статусот, ци*ките па ци*ките. |( |( |(

За Ноне само еден совет - одбиј на глупост! :rofl: :rofl: :rofl:

2. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Е стварно аман! |( Не дека ја бранам Ноне, како пејачка ми е катастрофа и воопшто не знае да пее, ама фина е. А водителките од бекстејџ ми се умислени шмизли што мислат дека кој знае што прават а не се гледаат колку се смешни и бедни. Не знам зошто воопшто се брукаат на телевизија. Да имаат нешто интересно за кажување ок, ама мене ми се жива глупост! А башка не дај боже да пробрчкаме малку подлабоко во нивните животи.....аииии што ли ке најдеме :o
    Зајчето му вика на магарето дека има големи уши.Ц ц ц ц :puke:

На AnaKarenina, miss.ella, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ^ Тој што и го направил спотов, сигурна сум дека ја мрази ]:) :rofl: На овој начин и се одмаздува.

На LaChiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Мислам дека ке има тепачка во догледно време, Барби и Сузана Гавазова- и ја земала песната растур со неа по австралија ке правеше :D :D :D

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Луѓе, тоа им е работа. Пари си земаат за тоа.

Инаку, за болдираното, не си во право ако зборуваш за Јуле (која ја презентираше оваа приказна), зашто девојката е фина, културна, добра и не е attention whore.
    Всушност, таа ми е извор на уметност.
    Не е е секогаш точен првиот впечаток. ;)

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не можам да прокоментирам, а да не ги навредам „водителките“ од Бекстејџ. Водителки? Обични трачарки собрани од улица. Секакви глупости вметнуваат само колку да врви емисијата. Под итно да се стават покомпетентни луѓе на нивна позиција! Па има вистински новинари бе, кај е за овие глупачи таа работа. Тоа се девојки без 2 грама мозок, ни грам образование, ни грам интелигенција. Новинарство е демек да буричкаш на профилот на една обична ама многу обична да не речам пејачка и да чекаш да објави нов статус за да и го вклопиш во збирката статуси и да објавуваш во твојата емисија воедно со тоа да ги замараш гледачите што чекаат да почне серијата? НЕ! Па ми го губите времето, подобро сериите да си тераат една по друга, Бекстејџ и да не постои, зошто и онака нема смисла неговото постоење. Многу сте антипатични и со самото тоа ми ја правите и целата емисија антипатична, немате никакви идеи, воопшто не сте интересни и кога зборите покажувате колку сте плитки и глупи. Не, не сакаме да ве гледаме! Чао!

На rakce69, SparkyAngel, macence85 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Buttterfly не зборувам посебно за некоја, Јуле, Рајна, Трајанка...зборувам воопшто за сите. Да тоа им е работа, ама нека си ја вршат како што треба, стварно не личат на водителки, се замислуваат како кој знае што да се а всушност се бедни шмизли. Нема тука во право сум- не сум :D можеби за вкус се работи. А башка, што им се информациите? Да не случајно нешто асално кажале? И ајде и да не им се буричка подлабоко во нивните животи, зарем тие никогаш не истрескале некоја глупост, мислиш дека од нивните статуси неможе да се направи интересна приказна? Пффф јас да им ги разгледам и филм ќе направам. :D
    Ама нема врска ајде, и онака цела сител телевизија е таква!
    :up: Се сложувам, има покомпетентни луѓе за оваа работа. Водителките не се ништо повеќе ни од Ноне ниту пак од било кој друг што го коментираат. А се мислат Анџелина Џоли сум јас! Хаа :^) Мислат дека кога ќе кажат нешто ние пред малите екрани со отворена уста остануваме и без зборови остануваме...wooowww...ама кога би можеле фацата да ми ја видат кога ги гледам, многу ќе се разочараат!!!

На miss.ella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Во секој случај, ако не прават вакви скандали, нема да бидат толку озборувани и нема да се познати...јас па ни на ум не ги редам.
    Беден начин на заработка на пари, ги жалам.

10. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    1.674
    Не дека ја бранам Ноне воопшто не ми е омилена , но водителките од Backstage ја претераа од еден обичен пост се направи драма, па и ние на шега си го посакуваме Миркуловски, па и таа така напишала знаеме човекот си е верен, па и оваа Ноне откако од Backstage го тоа објавија веднаш почна со нејзините ниски статуси можеше да остави така на Backstage тоа и е работа, но не знам зошто толку тупеа кога нашите ракометарчиња се скромни луѓе не сакаат да станат славни по скандалите особено ако некој друг ги прави на нивна сметка
    Backstаге и Ноне нека си препукуваат додека Миркуловски си е со неговата Благица :lol: :lol:

11. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    МАКЕДОНЕЦОТ СТЕФАН ЛОШКОВСКИ - НАЈУБАВ МАЖ НА СВЕТОТ

Македонскиот Мистер Стефан Лошковски се закити со наградата Mister Sea World.

Од интернационалниот избор „MISTER SEA WORLD 2012“ кој годинава се одржа во Перу, Стефан се врати дома со две титули. Покрај наградата Мистер на светот, во конкуренција од десетина финалисти од целиот свет тој е избран и за „најубаво лице“.

-Имав силна конкуренција затоа што на изборот имаше фини момчиња. Горд сум на оваа титула која и ја посветувам на мојата земја. Сега сигурно знам дека и Перу слушна за Македонија, вели Лошковски.

Инаку 20-годишниот Стефан Лошковски од Скопје е ватерполист во Македонската репрезентација и студент на електро факултетот.

Ова е првпат македонско момче да се закити со титулата најубав маж на светот.

http://www.fakulteti.mk/news/12-02-20/m ... vetot.aspx

убав е :!:

На SparkyAngel, viva.la.vida, velesanka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    nikola dimitrov :)) mnogu sharmanten decko :) go znaete??
    [mod-kirilica:lbpstvd6][/mod-kirilica:lbpstvd6]

13. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Убав мистеров, ич не е лош.
    Ама, искрено, помазен е од мене. :D

На sadangel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    :D

Прикачени фајлови:

• komentar.png
      komentar.png
      Големина на фајлот:
      11 KB
      Прегледи:
      305
    На Meggy, FortuneTeller.xD, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Иако не е некој трач или сочна приказна, но е поврзано со македонска јавна `фаца` го оставам линков од оваа песна која прв пат ја слушнав на Антена5 завчера, ме разбуди од сон мислејќи дека Ријана има нова песна. Но, девојкава не е Ријана, има преубав глас, песната исто ми се допадна премногу, и што е најважно во приказнава песната e PRODUCED BY Роберт Билбилов.

Уживајте:

http://www.youtube.com/watch?v=ZKTvDRYUwCY

16. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мистерот ми е колега. Убав е на сликите, ама во живо не е ни пола од тоа. :!:

17. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Не знам каков е во живо, ама ни овде не ми е нешто WOW!!! На првата слика посебно ич не ми се допаѓа, на вторите две е да кажеме убав. А на сите три ми е педерастичен. :$ :D

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.700
    ^ Се согласувам со тебе Danilela.. Мистеров наш и мене не ми е нешто посебно.. Некако ми има просечна, стерилна лепота.. Не е да воздивнеш по него, бар јас не би... :)

На Danilela му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Attention!

Боки издава афтобиографија! :lol:
    Иначе ЛилБејби, и јас ја слушнав на антена5, и јас мислев дека е Ријана.
    Дефинитивно песнава заслужува more views на јутуб. :)

Прикачени фајлови:

• Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      55,2 KB
      Прегледи:
      142
  20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    http://www.youtube.com/watch?v=dzz5gH3JccE

Не знам дали некој го постирал ова некогаш, но јас вчера, рака на срце, си умрев од смеа.
    Навистина Калиопи имала "моменти". А очите се’ кажуваат! Да не грешам душа, ама не е арно. Се смеам уште.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.