Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mama-marija

mama-marija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    90
    Како и целиот свет и тој имал падови во животот. Алал да му е што јавно за се зборува не се преправа. Екцентрик е да, ама нели сите уметници се?

На buba4e89, Justicija, Maeve и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.763
    Го гледав и јас синоќа, многу интересно интервју. Појма немав дека имал толку бурна животна приказна :)
    Изгледа баш океј, креативен човек со доста подеми и падови во животот, малце отповеќе ексцентричен ама тоа е и нормално за неговата професија.

На DAngel, buba4e89 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  3. Maeve

Maeve Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2017
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    913
    Исто и кај мене, го мислев лигав некако, не ми е битна сексуалната определеност, изгледов негов цел живот ми е ту мач, ама нели, ретки се тие што можат да го изведат тој стајлинг.. Ваљда затоа сум го нејќела, али после интервјуво, можам само браво да кажам, свесен за грешки, пороци, и нема срам да си признае пред јавноста, тоа нешто најмногу го ценам јас лично кај човек, понизноста, прво погледни се себе, па после околу тебе..

На sweet-cherry, blackwave, SummerGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  4. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.855
    Допаѓања:
    24.142
    ^^ Ова е стариот Сергеј јас на којшто се сеќавам од телевизија/интервјуа и сл.
    Способен да биде ексцентричен, а ненападен и неарогантен истовремено.
    Ми се допадна енергијата со која зрачи тука, умерен и ненадмен во објаснувањата... светлосни години поразличен од емисијата за матурантките.
    Убаво е за промена да се види и слушне едно вакво интервју.

На blackwave, theowndemon, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  5. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    4.694
    Емисијата на Кочишки ја гледав како емисија која дава глас на лица кои што не се "фаци" и кои што треба да бидат слушнати. Искрено мислам дека на Сергеј не му е местото во оваа емисија. И не, не мислам дека е трагично што не одел во школо и лошо го гледале луѓето зашто е различен, на многумина им се случува истото. Го напуштиле партнери зашто варал или не им било дозволено да бидат со него.
    Како лик доста поподнеслив во ова интервју отколку во неговите емисии, ама дека глуми лудило го глуми и те како и баш поради тоа не ми изгледа природен 100%

На SummerGirl, Antebellum, Rebecca_R и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    А што кажал всушност? Не сум ја гледала емисијата. Зошто не одел во школо, во кој поглед е различен, друго нешто интересно...?

7. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    4.694
    не одел во школо зашо досадно му било, различен зашто со стилот различен, се има дрогирано, најтешка комбинација хероин и кокаин, таблети земал (лексилиуми), Надица ја варал, дечкото му го пратиле во друга држава, не го бива за бизнис...абе бомбастични работи ни откри!

На buba4e89, blackwave, SummerGirl и 7 други им се допаѓа ова.
  8. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Призна дека е БИ???

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.493
    Допаѓања:
    288.237
    Да.

На SummerGirl и didisi им се допаѓа ова.
  10. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    10.127
    Сергеј во интервјуто призна и сподели работи кои ретко кој на нашата естрада би ги открил за себе јавно- респект за храброста. Кажувајте сега која е дечкото што го пратиле во друга држава заради Сргеј?

На Tajnaotrovna, blackwave, makedonkamak и 6 други им се допаѓа ова.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.896
    Допаѓања:
    25.495
    Ок , делува на прв поглед дека е искрен , ми се допаѓа делот каде што јавно зборува за дрогата , зависноста од таблети , инсомнијата и сексуалната определба . Сергеј како Сергеј , самобендисан е , се гледа од вселената , стилот му е добар ( ќе ги прескокнам брковите на Дали , веројатно он се осеќа среќен со нив па затоа и ги носи ) . Малку е преслаб , ама и тоа е ок , ако е среќен со својот изглед . Што кажа една членка малку поназад , и јас кога сум средена од пети до последното влакно на косава сум самобендисана :D

На blackwave, realGirl, SummerGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.067
    Допаѓања:
    9.358
    Најискрено? Ич не ми е гајле за нечија сексуална ориентација, мене ми е проблем лажното претставување.
    Во врска со Сергеј убаво што си нашол издувен вентил. Живееме во многу лошо време со никакви вредности.
    Нема да ја гледам и не гледам ниту една емисија од тв на Боки13 не можам да го сварам.
    П.С. не сум фрустрирана и не ме фрустрираат туѓи животи.

На CaraMia, azelea, blackwave и 6 други им се допаѓа ова.
  13. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    4.694
    Смешно ми е дека збори за мода, ги критикува тие што не се во тек со модата...а бркот негов одамна е аут!

На VedaG10 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Го изгледав видеото со Сергеј .Он повторно е во негов некој егоистичен елемент, но ми се допадна . Интересен ми е за слушање и гледање ама само вака како во емисијава . Се друго што снима на инстаграм е премногу ! Видеата што ги постира на инста се премногу лоши и мислам дека е на некоја дрога . Свесен човек тоа не го прави...
    Сепак мислам дека кај што води на 1тв се глупира ,и се тоа му е глума за да биде поинтересен за гледање. Многу добро знае што прави .

На душленце и Antebellum им се допаѓа ова.
  15. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.936
    Допаѓања:
    19.751
    Јас немам против ничија сексуална орентација , дрога , начин на живот и итн. , Сергеј си ја отворил душата во емисијата , но луге што се оние слики на инста , она како некој психички проблем да има , мене страв ме фати ... Мене ми е чуден Сергеј ...

На CaraMia и Antebellum им се допаѓа ова.
  16. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.068
    Допаѓања:
    173.716
    Зборувај за лош прв впечаток. :D Сергеј прв пат го видов на видеата на инста и не ми остави впечаток ради тоа со чеканот. Со матурантките ми се допадна, на интервјуто сега веќе многу. Има вокабулар, искрен е. И за ова со самобендисаноста, и сам си кажа дека е егоцентричен. :P

На Victorian, CaraMia, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Да да видеата на инста се страшни:sweat:
    Он вика дека е уметник и дека тоа било уметност бла бла ... :shake:
    Не може да не си на дроги и такви работи да снимаш
    @theowndemon се изненадив не знаев дека од такво убаво семејство потекнува..

На Victorian, CaraMia, Antebellum и 3 други им се допаѓа ова.
  18. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.068
    Допаѓања:
    173.716
    @VedaG10 па нема ништо чудно за семејството ахаха. Колку семејства- толку различни луѓе идат од нив. А за дрогата, ако добро слушнав, рече дека веќе не зема туку во неколку наврати во неколку различни периоди од животот.

Како и да е ова е баш да видиме повеќе од само надворешноста на Сергеј како лик. Многу луѓе ова не би го признале, не па пред камера. Не велам дека е океј се што направил, од моја гледна точка бар и дал јас би направила, ама треба храброст прво пред себе да си признаеш некои работи.

На sweet-cherry, Victorian, CaraMia и 6 други им се допаѓа ова.
  19. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Скроз се согласувам со тебе . Мислам дека никој до сега нема вака искрено зборено пред камери .

На Victorian, CaraMia, SummerGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  20. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.698
    Ги гледавте новите реклами на ЕВН со Весна бејби, Стојанче Стоилов и Драган Вучиќ? Интересни се. :)

На Stories, Victorian, CaraMia и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.