Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    E шо има смешно тука????? :o не ми е јасноооо... :^) Стварно неможам да ја сватам потребата на луѓето да коментираат(a згора на тоа да шират и лажни инсинуации )за нечија нечија сексуална,религиозна...и друга определба... :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: ...
    и ние у Eвропа ќе сме оделе.. :?:
    Со ваква свест само во Aвганистанннн :envy: :puke:

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: :rofl: :rofl: не е македонска фацка, ама морав :lol:
    сом во штикли :rofl:
    само начекав една слика кај што си го сликал дигнат :x Hема да ја ставам, мада не му е мал море :rofl:
    Aма џабе кога во мушки ануси се бутка жените нема да земат задоволство :lol:
    Cо боки 13 совршен пар ќе бидат :lol:

Прикачени фајлови:

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    На Madonna и Hipica им се допаѓа ова.
  4. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Ништо сега ако немаме дечко поврзан со телевизија, ќе си седиме стари моми. :x :x :x

На mims-89 и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Не скокај веднаш, те молам. Не е коментарот ставен поради Калиопината сексуална определба, туку фаците што ги прави кога и го поставуваат прашањето.
    Баш ми е гајле дали е Калиопи бисексуалка или тиква зелена, тотално си ја утнала мојата поента во ставениот линк.
    И сватам се пишува сФатам.

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    " Ако од овој твој коментар не може да се извлече мојата констатација која ти била поентата " , тогаш незнам ..
    Инаку баш супер што не ти е гајле , иако твојот коментар говори спротивно :rock:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.464
    Честитки до Сашко и идната сопруга и многу среќа и дечки-мечки по дома! :)
    Девојки, па немора секогаш негативно да се гледа и коментира, исто беше за водителите Цаци и Сарма, па за Еми и Александар чинам беше дечкото, сега и за ова... Што е важно дали е јавно или само мегу нив двајца, важна е љубовта и потегот, а доколку му се може и во јавност зошто да не...
    А впрочем, ако бидеме 30 секунди реални, нема девојка што искрено не сака цел свет да чуе и види за среќата, љубовта и тој настан...

Предлог да намалиме со критиките во темава во иднина, на се нешто мани се наоѓа, зошто едноставно да не се премолчи ваков мил настан и да се поздрави, неразбирам...

На Hipica и MandyLane им се допаѓа ова.
  8. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    хахахаха, да не знаев дека е Калиопи ќе помислев дека е некоја од лудница дојдена :D

9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Зашо така збориш?
    Па ќе си најмиш фото студио. Ќе отидете на плоштад и ти доаѓаш го гледаш дечкото, гледаш камери, ги гледаш сите негови тетки, стринки, вујни, комшики со марамчиња веќе плачат, држат во рака Атлантик бомбоњера и он те бара за жена тука, а ти малце као потресена.
    Иако најдобро е веќе он да те побарал, пример 6 дена порано како Сарма и Цаци и после да глумите лудило.
    Не е битно дал си анонимен и познат, битно е да ставиш на јутуб видео, е тоа е!

Срамота за нашиве момци кои на само ќе не побараат.
    Резил ќе ми биде дома да кажам, поубаво на јутуб нека ме видат :D

Сашко не ми стана неомилен за разлика од останатите момци кои ги бараа јавно девојките само ради една причина. Изборот на песна која одеше во позадина! :wasntme:
    Иначе досадно клише се овие побарувања, ама хејтери ко нас секад ќе има, никад на луѓето нема да им се угоди јас сакам интимно, друг јавно, трет пред пријатели и се е вкус, секој како сака си прави. Битно нека се љубат, нека раѓаат деца, нека има убави вести наместо црни хроники и глупи политики.

На Ordinary и Madonna им се допаѓа ова.
  10. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Сите би ги поднела ама Дрган Вучич,Латас и оној Александар Блажевски под кожа не можам да ги ставам.Не знам некако ми се многу одвратни немаат речник на зборење.А добар впечаток ми оставиле:Сашко Коцев,Тони Михајловски,Жаре Бербер,Игор Џамбазов,Ненад Ѓорѓиевски,Од К-15,Зевзекманија,од Код, и мн други.У последно време оние од Сител не можам да ги смислам.

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  12. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Е баш да видиме што ќе биде. Не сакам да бидам негативна, песнава долго време се чува во “тајност’’, па да видиме како ќе прозвучи.
    Незнам што да очекувам, искрено :) :)

п.с.Претходната, таа Рум Дум Дум или како и да беше, не ми се свиѓаше, баш бев WTF??.. Почитувам јас и народни песни, и инструменти и традицијата, ама таа ми беше утка..

п.п.с. Иако и ги почитувам вокалните способности, се надевам дека нема да има многу “дерење’’ :)

13. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Можда нема да бидам во тренд ама ќе кажам - МИ СЕ ГАДИ ОД КИЛИ.
    Не сакам да бидам во тренд ако цената за тоа е да се воодушевувам на некаков си Кили.

На Divinebutterfly, enca.69, Masnickaaa и 8 други им се допаѓа ова.
  14. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Е значи алал да му е на Сашко Коцев! Како ме изнасмеја на Златна Бубамара. Капа му симпнувам! :clap: :bow: :worried:ilent:

На baguf4e, Alesii, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    За стајлингот мене Јана ми беше утка, како тетка ја направиле!
    Шминка и фризурата и беа убави ама па ја правеа како тетка.
    За фустанот исто.
    А штиклите според мене не и одговараа ич со фустанот!
    Па и Лоба не сватив што беше тоа на неа, не дека она и некогаш ми се допаѓала како се облекува,генерација сме а изгледа како да има минимум 26,27 години а не 21.
    За разлика од нив Керолајн мене ми беше ептен погодена стилски, 5ка чиста.

На Masnickaaa, Alesii, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Да Каролинчето овој пат и на мене ми се допадна. :) А и Јана ми беше симпатична, освен косата секако :puke: никогаш во животот не би направила таква фризура. А во фустанчето се вљубив :inlove: едвај чекам прилика да си сошијам такво :D Лоба не ја ни гледав, одвратна ми е за гледање!
    Инаку за запросувањето на Сашко не знам зошто се мрчи, баш беше романтично, сеуште сум под импресии. Сигурно не го направил тоа за да стане уште повеќе популарен, од чепост или пак за да му се восхитува некој... Не е таков тип!
    Се на се бубамарата оваа година не ми беше нешто посебно. Мислам не дека беше лошо ама другите години посмешно ми било. А такво нешто само Сашко може да направи, ние кумановците сме горди што го имаме. :) :bow:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    И мене исто не ми се допадна стајлингот на Јана. Многу ја прави постара. А за Каролина, ќе се сложам со вас дека прекрасно изгледаше. Браво! А и супер испеа. Запросувањето на Сашко Коцев беше многу романтичен и прекрасен момент, малце и се расплакав. Како јаготка на шлагот беше песната во позадина која ја пееше Каролина. Уфф прекрасно беше!

На maca99 и Alesii им се допаѓа ова.
  18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Човек да неможе да најде слики на интернет, мора да имаме црвен килим и да трачариме, не е фер да нема такви слики :D
    Во дневниот весник Вест има само подобри фотографии од девојкиве за коментирање.

Да беше ова друга девојка ќе дадев 10ка, мене ептен ми се бендисува фустанот, чевлите мислам обични кремасти беа, а и лично јас обожавам вакви огромни пунџи. НО Јана го нема овој стил, ова нејзе и е дадено да го носи, беше многу збунета, во Вест видете ја сликата раширени нозе а минич носи. Не е ова за Јана, не е ова стил за неа, утнато е, не е финтата да облечеш некој убаво, треба да знае и да сака да го носи. А Јана апсолутно изгледаше како да не се чуствува убаво во облеката.

Каролина ми беше прекрасна, баш во темата шљокици напишав дека ги сакам овие долги светкави фустани, прекрасна беше Каролина и изгледаше светски. Јес да фризурата и беше ептен опуштена ко подрастурена но нема врска, убава беше!

Прва грешка и е косата и го покрива цел фустан, аман со таа долга пуштена, нека направи фризура веќе кога носи свечен фустан. А друго ако приметивте и беше премногу долг фустанот, а таа е ниска многу, требало да го скрати изгледаше и визуелно пониска. Фустанот на повисока девојка со фризурка поелегатно ќе изгледаше. Не е лош до толку.

Иваннннннаа беше солидна, ми се допадна.

Неможе да ми текне како се викаше спикеркава ц ц ц. :tmi: Како и да е убава беше, многу нежен и убав фустан, со убава боја.

Се на се ќе кажам дека сум изненадена пријатно од тоа што нашиве вложиле и се потрудиле убаво да игзледаат. Неможе на луѓето да ни се погоди секогаш по вкус, но се гледа дека се дотерале. Фини, убави и посвечени изгледи. И за тоа големо браво ;) :clap:

На maca99 и anabel-a им се допаѓа ова.
  19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Мене многу ми се допадна Бубамарава. Ќе почнам од запросувањето затоа што најмногу за него се зборуваше. Слушнав повеќе негативни него позитивни коментари, но од кога го изгледав ептен ми се допадна, Сашко си ги покажа сите свои еемоции без срам и ме трогна. Можеби има вакви запросувања премногу, но неговото ми беше некако по со емоции.

За стајлингот, Јана ми се допадна како беше облечена, но не и таа како изгледаше. Мене девојкава ми е поубава без шминка, што го потфрли она дека шминката е за разубавување. Фустанот беше со совршен, се мислам за каде да си направам еден таков, но со штиклите не одеше.
    Ирена ми беше преубава во фустанот, таа жена ми е права дама. Секогаш соодветно облечена, со одличен став, дама бре.
    Каролина не видов добро или сменидва фустана? Овој долгиов зелен е прекрасен. Повеќе ми се допаѓа кога се облекува вака, него кога експериментира.
    Иванна ме изненади позитивно. Преубаво изгледаше и треба почесто вака понежно да се шминка.
    Е онаа Ана ме разочара. Колку и да имаш таков стил, понекогаш треба да се облечеш поарно.
    А да и Лоба, девојкава мора да почне да се погледнува во огледало пред да излезе некаде. Мене никогаш не ми била убава ама синоќа па ич. Џабе и е толкава косата кога не и изгледа нит убаво, нит па се труди да ја среди. Секогаш ми е ко излезена од бања и зачешлана само и така оставена да се суши. Па и некако не внимава многу што носи. Фустанот и беше ужасе или пак таа не знаеше да го носи.

На Cynthia, mims-89 и maca99 им се допаѓа ова.
  20. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Аууу дефинитивно утка на вечерта беше Јана со нејзината втора глава. Боже како ли се согласила на таква фризура. А баш е убава инаку, без тоа непотребно китење.

Лоба колку толку подобра од Јана, не се гледа баш убаво на сликиве.

Другиве убави се, баш како диви. А и машките не беа лоши, само на Сашко малку фризурата ми беше малку повеќе педерска, ама ај му се простува.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.