Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Целта ми беше да ја дигнам свеста. Ниедна девојка, без разлика колку провокативно се облекува и какви слики става на социјалните мрежи, не си го бара. Толку :)

А тоа што е ова релакс тема, не значи дека треба да ги заобиколуваме и сериозните моменти.

Исто, ако ти велиш дека никогаш не си го слушнала „си го бара“, во контекстот за кој јас пишував, во ред. Ете, сега знаеш и во кој друг, многу поужасен контест се употребува. Нареден пат ќе знаеш да не го кажеш кога ќе коментираш слична ситуација (ако, нели, стварно не си знаела дека „си го бара“ се поврзува со силување) :)

2. Justicija

Justicija Форумски идол

Ања уште као мала кога и го гледав спотот со ЕО ЕО , си велев колку е само ружно девојчево , ај можеби коа ке порасне ке се пролепша ама она уште си била ружна и тужна ,,, а со гзот напрчен не ми е којзнае што , бидејки наплажа сум видела безброј во танги и голи(сум била на нудистичка де( и не знам колку треба да си неиживеан да кажеш дека заради што се сликала по танга дека е курва ... мислам дали сте излегле надвор од Свирипичино бе ? Во 21 век такво мислење да имате ....:fubar:

3. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

@MamacitaBuena, сега е сезона на одмори, на фб има куп слики од девојки во купаќи на плажа. Дали и тие си го бараат? Исто, особено сега во лето кога се носи полесна облека, колку девојки ќе се сликаат во кратки шорцеви, маички на бретели или голо стомаче? Или пак девојка која сака да носи длабоко дехолте зошто има убави гради и не се срами од нив? Можеби и таа си го бара? Ете, не задник, ама покажува гради?

Да резимираме уште еднаш, ниедна девојка не си го бара, па макар гола се сликала :)

Во контекстот, вчера имаше ситуација на форумов каде се тврдеше дека било океј машко да и пишува лп на мажена жена, затоа што она објавувала слики во модни критики, и на тој начин си го барала. Дали кога некоја членка ќе објави слика заслужува некој да и се закачи, зошто ја видел на слика дека е згодна?

kikin, Rose96, NarCis@ and 15 others like this.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Сакаш да кажеш дека Мелита е домаќинка со сликите? Ова "си го бара" нема да го употребам, ама дека бара нешто друго да.
    И има девојки со купаќи на плажа да, ама не си го брцаат долниот дел во газ.
    Фмп.

Dennings, stevemila, didisi and 2 others like this.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

А ти мислиш мелита има слугинки дома и што и чистат и готват ?
    Зарем мислиш дека животот е розов како на инстаграм ?

6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Малце забега во друга насока со муабетов. Не ме интересира дали готви и дали има слугинки.

Најубаво е секој да си каже свое мислење, а ако на некој не му се свиѓа нека скрола. :angel:

Dennings and Kamoraneze like this.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Ако немаше поента темана за чистота пред брак тогаш и оваа нема поента и треба да се заклучи.

Само се оговараат Мелита и Миа и глупи слики, 100 страни истиот муабет се прави. |-)

ivi1987, Nausicaa, stevemila and 10 others like this.
  8. honest girl

honest girl Популарен член

Како беше онаа мисла на Рузвелт...
    Great minds discuss ideas
    Average minds discuss events
    Small minds discuss people
    :wasntme:

Justicija, Indiegurl, Ingvild and 4 others like this.
  9. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Токму така. Но реално кој голем ум се слика во купаќи и става на фб слики! ?
    не секоја жена може да е дама тоа е факт. Ама најсмешни ми се тие разголените што мислат дека се дами :rofl:

stevemila, Miss666, CaraMia and 4 others like this.
  10. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Види, јас пред се за Мелита сметам дека жената има сериозни психички проблеми и не ми е јасно зошто нејзините блиски зошто не превземаат нешто. Чекаат ептен да ескалира состојбата? Сликите не ми се смешни, не ми се интересни, не ми се сеирџиски, туку ми се симптом на тоа што и се случува. Жената не е добро.

А за домаќинка. Порано под збор се подразбираше жена што не оди на работа, а денеска се користи за жена која одлично си го одржува домот и се грижи за семејстово; жена на која секогаш и е поминато со правосмукалка, нема прашина, нема неизмиени садови, има зготвено ручек... Дали Мелита е домаќинка? Не знам, не сум и била дома :)
    Ама секако дека нема поради сликите да кажам дека е блудница, ако сакаше таа паралела да ја направиш со зборот домаќинка:)

Исто, и да става провокативни слики од себе за да фати дечко, што ако? Како тоа влијае врз твојот живот? Жената е разведена, така да, нема ништо лошо и срамно во тоа повторно да си ја најде среќа :)

11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Е де де, па пола и јаче од форумов си го бара со цицките стегнати у корпи, и испречи на сред улица, па и на социјални мрежи, али ајде да јадеме знаете што дека си бара некоја со голиот гз на плажа, али и со слики, оти нели као анонимни совршени дами и госпоѓи, на нивоу.

Друго, не личи на млада жена така, али па коа ќе видиш пејачка е као, сака да ја има по новини, да собира лајкови, плус полнолетна е, нек си крши глаа, не убила некој. Нејзин гз, нејзино право.
    Битно ку*ва е.

Али ајде да го браниме оној тренерот педофил само оти бил од поштована фамилија, и плус имал жена и деца. А и сигурно девојчето имало добар гз, или се сликало по купаќи, па му станал на чичево, не е он крив, она си го барала.

Искрено, страв ми е за вашите деца...

12. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Ајдеее тие полуголите и голите по инста и фб што се сликаат светици ги направивте,само бидејќи е женско мора да биде оправдано.
    Па и педофилите се луѓе со психички проблем,исто како Мелита.Исто и тие што силуваат.

И двете страни не сакаат,ама ете така ги тера нешто одвнатре:rofl:

13. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Ти озбилна си со изјавава? Па уште и смајли што се смее. Гледаш јас не мислам дека има било што смешно во сексуален напад. Каква апологија човече- нешто ги тера од внатре. Браво!
    И чисто за информација, најчесто силувачите немаат психички проблеми, едноставно се чудовишта.

Влатче :( Нека почина во мир, навистина ми е жал.

celineparis, HardSex, NarCis@ and 8 others like this.
  14. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Да,најсериозна сум.
    Се што е вон нормите на општеството е психички пореметено,ти така рече и за Мелита а еве јас не гледам некој голем поремечај кај неа,ама сепак има дијагноза.
    Чудовишта се сите,и педофилите и силувачите и канибалистите,а богами и Мелита :rofl:

15. Lealealealea

Lealealealea Истакнат член

Luge na so drogi ê ovaj varoslija ili kako I da se vika ....slucajno pustiv tv1 I se zaprepastiv
    So ta stiklata so mu ê na masata treba po gla da se svesti malku
    :puke::puke::puke::puke:

Dennings, simonna.a and antonelala like this.
  16. honest girl

honest girl Популарен член

Аман жено кој како сака ќе се облекува која си ти да судиш и оправдуваш сексуален напад не дај Боже да ти се случи тебе такво нешто или твој близок нема вака да се кикотиш, ви се чудам на мозокот. :@

NarCis@, Joi and Nausicaa like this.
  17. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Никој не пишал на темава дека Влатко Илиевски починал? Нека му е лесна земјата, не ми бил никогаш омилен ама жално е на тие години пронајден мртов во својот автомобил :(

didisi and M&M like this.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

19. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

realGirl, CaraMia, VedaG10 and 2 others like this.
  20. antonelala

antonelala Популарен член

Cinderfakinrella and Bozica1980 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.