Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.448
    Допаѓања:
    20.079
    Целта ми беше да ја дигнам свеста. Ниедна девојка, без разлика колку провокативно се облекува и какви слики става на социјалните мрежи, не си го бара. Толку :)

А тоа што е ова релакс тема, не значи дека треба да ги заобиколуваме и сериозните моменти.

Исто, ако ти велиш дека никогаш не си го слушнала „си го бара“, во контекстот за кој јас пишував, во ред. Ете, сега знаеш и во кој друг, многу поужасен контест се употребува. Нареден пат ќе знаеш да не го кажеш кога ќе коментираш слична ситуација (ако, нели, стварно не си знаела дека „си го бара“ се поврзува со силување) :)

На Joi, smooch, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.764
    Ања уште као мала кога и го гледав спотот со ЕО ЕО , си велев колку е само ружно девојчево , ај можеби коа ке порасне ке се пролепша ама она уште си била ружна и тужна ,,, а со гзот напрчен не ми е којзнае што , бидејки наплажа сум видела безброј во танги и голи(сум била на нудистичка де( и не знам колку треба да си неиживеан да кажеш дека заради што се сликала по танга дека е курва ... мислам дали сте излегле надвор од Свирипичино бе ? Во 21 век такво мислење да имате ....:fubar:

На kikin, celineparis, Cinderfakinrella и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.448
    Допаѓања:
    20.079
    @MamacitaBuena, сега е сезона на одмори, на фб има куп слики од девојки во купаќи на плажа. Дали и тие си го бараат? Исто, особено сега во лето кога се носи полесна облека, колку девојки ќе се сликаат во кратки шорцеви, маички на бретели или голо стомаче? Или пак девојка која сака да носи длабоко дехолте зошто има убави гради и не се срами од нив? Можеби и таа си го бара? Ете, не задник, ама покажува гради?

Да резимираме уште еднаш, ниедна девојка не си го бара, па макар гола се сликала :)

Во контекстот, вчера имаше ситуација на форумов каде се тврдеше дека било океј машко да и пишува лп на мажена жена, затоа што она објавувала слики во модни критики, и на тој начин си го барала. Дали кога некоја членка ќе објави слика заслужува некој да и се закачи, зошто ја видел на слика дека е згодна?

На kikin, Rose96, NarCis@ и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Сакаш да кажеш дека Мелита е домаќинка со сликите? Ова "си го бара" нема да го употребам, ама дека бара нешто друго да.
    И има девојки со купаќи на плажа да, ама не си го брцаат долниот дел во газ.
    Фмп.

На Dennings, stevemila, didisi и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.764
    А ти мислиш мелита има слугинки дома и што и чистат и готват ?
    Зарем мислиш дека животот е розов како на инстаграм ?

На Nausicaa, CameliaMiller, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Малце забега во друга насока со муабетов. Не ме интересира дали готви и дали има слугинки.

Најубаво е секој да си каже свое мислење, а ако на некој не му се свиѓа нека скрола. :angel:

На Dennings и Kamoraneze им се допаѓа ова.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ако немаше поента темана за чистота пред брак тогаш и оваа нема поента и треба да се заклучи.

Само се оговараат Мелита и Миа и глупи слики, 100 страни истиот муабет се прави. |-)

На ivi1987, Nausicaa, stevemila и 10 други им се допаѓа ова.
  8. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.655
    Како беше онаа мисла на Рузвелт...
    Great minds discuss ideas
    Average minds discuss events
    Small minds discuss people
    :wasntme:

На Justicija, Indiegurl, Ingvild и 4 други им се допаѓа ова.
  9. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.277
    Допаѓања:
    226.767
    Токму така. Но реално кој голем ум се слика во купаќи и става на фб слики! ?
    не секоја жена може да е дама тоа е факт. Ама најсмешни ми се тие разголените што мислат дека се дами :rofl:

На stevemila, Miss666, CaraMia и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.448
    Допаѓања:
    20.079
    Види, јас пред се за Мелита сметам дека жената има сериозни психички проблеми и не ми е јасно зошто нејзините блиски зошто не превземаат нешто. Чекаат ептен да ескалира состојбата? Сликите не ми се смешни, не ми се интересни, не ми се сеирџиски, туку ми се симптом на тоа што и се случува. Жената не е добро.

А за домаќинка. Порано под збор се подразбираше жена што не оди на работа, а денеска се користи за жена која одлично си го одржува домот и се грижи за семејстово; жена на која секогаш и е поминато со правосмукалка, нема прашина, нема неизмиени садови, има зготвено ручек... Дали Мелита е домаќинка? Не знам, не сум и била дома :)
    Ама секако дека нема поради сликите да кажам дека е блудница, ако сакаше таа паралела да ја направиш со зборот домаќинка:)

Исто, и да става провокативни слики од себе за да фати дечко, што ако? Како тоа влијае врз твојот живот? Жената е разведена, така да, нема ништо лошо и срамно во тоа повторно да си ја најде среќа :)

На Indiegurl, dayla, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.384
    Допаѓања:
    42.041
    Е де де, па пола и јаче од форумов си го бара со цицките стегнати у корпи, и испречи на сред улица, па и на социјални мрежи, али ајде да јадеме знаете што дека си бара некоја со голиот гз на плажа, али и со слики, оти нели као анонимни совршени дами и госпоѓи, на нивоу.

Друго, не личи на млада жена така, али па коа ќе видиш пејачка е као, сака да ја има по новини, да собира лајкови, плус полнолетна е, нек си крши глаа, не убила некој. Нејзин гз, нејзино право.
    Битно ку*ва е.

Али ајде да го браниме оној тренерот педофил само оти бил од поштована фамилија, и плус имал жена и деца. А и сигурно девојчето имало добар гз, или се сликало по купаќи, па му станал на чичево, не е он крив, она си го барала.

Искрено, страв ми е за вашите деца...

На Feminka22, Justicija, Indiegurl и 21 други им се допаѓа ова.
  12. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.401
    Ајдеее тие полуголите и голите по инста и фб што се сликаат светици ги направивте,само бидејќи е женско мора да биде оправдано.
    Па и педофилите се луѓе со психички проблем,исто како Мелита.Исто и тие што силуваат.

И двете страни не сакаат,ама ете така ги тера нешто одвнатре:rofl:

На stevemila, Miss666, Роберт 7 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.448
    Допаѓања:
    20.079
    Ти озбилна си со изјавава? Па уште и смајли што се смее. Гледаш јас не мислам дека има било што смешно во сексуален напад. Каква апологија човече- нешто ги тера од внатре. Браво!
    И чисто за информација, најчесто силувачите немаат психички проблеми, едноставно се чудовишта.

Влатче :( Нека почина во мир, навистина ми е жал.

На celineparis, HardSex, NarCis@ и 8 други им се допаѓа ова.
  14. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.401
    Да,најсериозна сум.
    Се што е вон нормите на општеството е психички пореметено,ти така рече и за Мелита а еве јас не гледам некој голем поремечај кај неа,ама сепак има дијагноза.
    Чудовишта се сите,и педофилите и силувачите и канибалистите,а богами и Мелита :rofl:

15. Lealealealea

Lealealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    320
    Luge na so drogi ê ovaj varoslija ili kako I da se vika ....slucajno pustiv tv1 I se zaprepastiv
    So ta stiklata so mu ê na masata treba po gla da se svesti malku
    :puke::puke::puke::puke:

На Dennings, simonna.a и antonelala им се допаѓа ова.
  16. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.655
    Аман жено кој како сака ќе се облекува која си ти да судиш и оправдуваш сексуален напад не дај Боже да ти се случи тебе такво нешто или твој близок нема вака да се кикотиш, ви се чудам на мозокот. :@

На NarCis@, Joi и Nausicaa им се допаѓа ова.
  17. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.191
    Допаѓања:
    13.624
    Никој не пишал на темава дека Влатко Илиевски починал? Нека му е лесна земјата, не ми бил никогаш омилен ама жално е на тие години пронајден мртов во својот автомобил :(

На didisi и M&M им се допаѓа ова.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.277
    Допаѓања:
    226.767
    има тема за него.
    https://forum.femina.mk/threads/Пеј...ден-мртов-во-Скопје.29121/page-4#post-4011380

19. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.191
    Допаѓања:
    13.624
    На realGirl, CaraMia, VedaG10 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    4.694
    На Cinderfakinrella и Bozica1980 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.