1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Svedska ubavica hahahaha a se preziva Petrusevska. Lele greota e ova e prav primer za skorojevici. Pa vika najcesto ke ja vidite u nekoja metropola. Abe dzabe ako sakas i vo Pariz staj ja da zivee seloto i provincijata od nea nema da izlezat. Kako be si gi vospituat decata da im bidat vaka plitki i debili?

На Tajnaotrovna, Antebellum, makedonkamak и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Зар децава дозволиле да ги има на профилов? Јас да бев богато дете од Скопје ((facepalm)) брука би ми било некој анонимус да ме става на страница со опис како за во алманах. Вајда знаат дека живеат во Скопје, а не во Лос Анџелес.

На Feminka22, sweet-cherry, makedonkamak и 4 други им се допаѓа ова.
  3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.541
    Па не е исто . Јас бев жртва на булинг и исмевање од моја 8-ма година . Бев дебело дете , наутро околу спремање за во училиште ми помагаше баба ( мојте беа од 6 на работа ) , па понекогаш ја носев истата облека по 3-4 денови . Мојте не беа кавгаџии како родителите на другите деца , никогаш не му се развикале на наставникот ако јас сум добила 3 на тестот , понекогаш дома носев и 1 за оценка , по што добивав казна " додека не ја поправиш оценката , нема играње на компјутер " итн . Сакаа да стекнам знаење , сакаа да се потрудам за да знам за себе си . Додека пак , родктелите на моите соученици , се расправаа со наставниците во дворот на училиштето , пред директорот дури , како нивното дете заслужува 5 , како наставникот ќе бил избркан од работа ако не стави 5 , итн . Кога малку пораснав , и сама се спремував за на училиште , пак бев избегнувана . Затоа што мајка ми и татко ми беа обични работници . Не бев дете на командир во полиција , не бев ќерка на секретарката на директорот на болницата . Е ова е булинг . Јас не бев , не сум и нема да бидам јавна личност . Не бев и нема да бидам ќерка на газда на фабрика или не знам што . Меѓутоа , многу сум побогата од оние кои ме гледаа од високо . За почеток , имам човечност кон секој . Никого не сум погледнала од висина , нема ни да погледнам . Само , моите родители денес се чисти , не се плашат дека ќе им дојде полиција дома , не се кријат во подрум , не пуштаат брада и мустаќи за да не ги препознаат , не се шетаат од една во друга партија за да си го зачуваат работното место и главата на рамо . Сите оние што ме гледаа од висина , од 8 до 12 години , денес се поздравуваат со мене , односно се трудат да се дружат со мене . За жал , од мене добиваат здраво од чиста култура , и толку . Никогаш нема да ми бидат во друштво . Не заслужиле .

Овие деца , сами се нарекуваат famous kids , и нормално е дека ќе ги има на темава . Јас од сите оние деца , само Ветерова ја препознав . И тоа затоа што беше во тие ѕвездичките на пинк или гранд беше поим немам . Другиве прв пат ги гледам . И воопшто не личат на деца . Повеќе личат на тетки и чичковци од 30+ години со стајлинзите . Ма какви тетки , тетките се пристојно облечени . Овие како старлети (facepalm) . И кога си јавна фаца , нели е нормално да имаш и хејтери :)

На zaMiG, dunika, realGirl и 27 други им се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.298

Булингот не се однесува само на деца, може да малтретираш и возрасни, а ова е практично тоа. Ги нарекувате 'ненормални', 'курви', 'спонзоруши'.. од тоа што прочитав. Не е ова само кај нас, секаде во светот го има, што всушност не е оправдување, туку само констатација.

На dunika, Antebellum, makedonkamak и 9 други им се допаѓа ова.
  5. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.191
    Допаѓања:
    13.624
    Сеир да гледаме

На nena2010 и Offspring им се допаѓа ова.
  6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.541
    Јас никого не сум нарекла со погоре наведените погрдни зборови . Без разлика какви се , тоа е нивен личен избор , и ако така сакаат нека се облекуваат . Само имам забелешка што девојчињана изгледаат како старлети во таа облека , а за тоа не се они криви . Родителите се , не ги поучиле дека таа облека не личи на 18 годишни деца . Речиси кај сите во описот им стои ќе ги видиш во елитна дискотека , елитен кафиќ итн . Што они не можат да одат во нормален кафиќ ? Па не можат , затоа што ете вака се расфрлаат со слики по страници како онаа погоре ( речиси сум сигурна дека знаат за сликите ) па нели срамота е да бидат видени во нормален кафиќ . Истите тие деца , за кои велиш дека ги озборуваме , први ги избегнуваат децата на обичните работници , се движат во одредени кругови , со одредени луѓе итн . Да , булингот не е во ред , ама и вакви слики од 18 годишни девојчиња не се во ред . Ај шо ставиле слики , страницава е од јавен карактер , на профилите приватни голи нека ставаат слики ако сакаат , ама оваа страница е јавна и ја гледаат и манијаци . Ако знаат за сликите , а верувам знаат ( побогу тагнати се со приватен профил ) , можеле да реагираат да се промени сликата со слика на која се попристојно облечени ( онаа на првото девојче , беше во купаќи , исто и една друга девојка со задник испрчен ) , епа кога ќе им довикнуваат на улица утре ќе се осеќаат увредено и повредено . И јас онакви слики да ставам не ќе можам на 2 метра од куќа да мрднам . Не е ова булинг како булинг , повеќе е како општа критика и за нивно добро , и за добро на оние што ги земаат за пример . Имам ќерка , и не би сакала да земе за пример некоја од девојкиве . За карактер , не знам какви се , ама некои слики се ту мач .

На Antebellum, celineparis, Kimberly11 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.298
    Ако се сликале по купачи, тоа не ги оправдува манијаците да ги напаѓаат и силуваат.
    И оговарање е цела тема. Разглабање надолго-нашироко туѓ живот и одлуки, оговарање е.

На Gosh, makedonkamak, LollySky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    На Antebellum и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  9. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
  10. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    Претеризмот на Фран....помислувам дека и фали нешто,озбилно.

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Изгледа Мели ме блокирала Зоштоо ? Никогаш и немам коментирано или лајкнато...

12. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Profilot na melita e ko droga. Ednas vleguvas i nema vrakanje sekoj den otvaras da se nasmees slatko :D
    I mene ne mi bese jasno so tolku ja ogovaraat dodeka ne i vlegov na profilot i mi stana nepresusen izvor na zabava i seir.

На Antebellum, ocicka2014, elimkd и 5 други им се допаѓа ова.
  14. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Што се десило ?

15. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.277
    Допаѓања:
    226.767
    Фран е бремена

16. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    853
    Da bremena e

17. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    Сторијава со бакнувања на стомакот....Знаеме дека е бремена, нема промашување.:D:D

На Rama и Harper им се допаѓа ова.
  18. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Не ја следам, сега влегов кај нејзе на профил да видам за што збориш (facepalm).Никогаш не ми се свигале таквите видеа објавени на социјални мрежи. Не знам што е слатко ама ок :smirk: а Фран ми е како травестит:|

На CurlyBlossomGirl и didisi им се допаѓа ова.
  19. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213
    boze gospode!!!!!!!!
    report mi odi da napravam na ova gomno od insta profil
    kade bre so ovoj pamet

На oblace1, Harper, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.014
    Допаѓања:
    14.498
    Значи морам тука да се испукам. Читам теми коментари по интернет ова она... И нене,не можам да не се изјаснам јавно за да ми олесни. Значи стварно поантипатично суштество од елена ристеска немам сретнато. Извинете и игнорирајте ама морав да си ја олеснам душата

На nena2010, CurlyBlossomGirl, Antebellum и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.