Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bunny19

bunny19 Истакнат член

Не сум една од девојките , како што пишав знам една од девојките која е плукана поради тоа и налетав на емисијата а предходно немав ни слушнато. Од помал град сум каде секој со секој се знае и информацијата за емисијата се прошири и нема кој во градот не знае за емисијата и дека е плукана . Сето тоа резултира така што на девојката и е непријатно и срам да излезе од дома и не се чуствува добро

Svetoslava likes this.
  2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Па мене повеќе би ми било непријатно онака натртена да се сликам и да опнам слика за гзот да ми го фалат, ама ај. Кога веќе се сликаат онака, бар нека си го прифатат тоа. Сега не знам зашто ја плукал, највеќе гледам ги плука ради такви демек секси пози безвеза што ги прават.

Angel06, Konfetka, SexiLy and 5 others like this.
  3. bunny19

bunny19 Истакнат член

Девојката е плукана поради fake ташна, и дека парчињата не и одговараат на фигурата пошо е крупна

4. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Тоа е веќе друго. Ова за имитации не знам ни зашто го зборува, може он препознава бренд, јас врска немам ни ме занима искрено. Другово не мора ете да се сфаќа ептен трагично, сите иаме делови што сакаме да ги истакнеме, други да ги скриеме, без разлика на килограми и градба. Само што секој треба да си пронајде што најмногу и како му стои. Секако, не е негово да збори за килажа.

bunny19 likes this.
  5. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Абе депресии срам и било од дома да искочи, а не и беше срам облините у купаќ и задникот да си го слика?
    Па баш добро што ја искоментирал да знае што да смени, да прифати критика, совет... имала шанса да чуе коментар од стручен човек.
    Камо среќа мене да ме отвори... ќе му се пратам сама ама нема да го занимам, скроз обични слики имам хахахааа.
    Ајде кажи и нека не плаче нека се смени на подобро, ова е само критика.

Иначе за сите што прашуваа дали е компетентен да коментира, очигледно ДА компетентен е. Повеќето можда не го знате од времето каков професионслец е и какви тепачки беше за кај него да закажеш термин. Епа нема боље. Незнам што му се дешавало коа се повлече, се збореше дека бил ХИВ позитивен таков стил на трачеви. А неговиот изглед е ексцентричен да, доста му го ругате бркот отворете малку историја, бркот му е феноменален и целиот ми е таков Салвадор Дали wanna be.

Поддршка за Сергеј од мене.

Alisa22, SexiLy, fificaaa and 6 others like this.
  6. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Koj facking faktor e sergej da ocenuva nekogo i da lomoti? Ondak ajmo bolja emisija, da iskoci i da kazuva koj so. Kogo spiel, od drugarite i drugarkite negovi.
    Prvo, emisijata i glupostitw cekaj da vidime sto vika djoli na toa, e s*anje.
    Vtoro, plukanje po random luge e uste pogolemo S!

Ceksm nekoj da go. Pretepa i da prespie u nekoj kontejner pa moze ke mu dojde pamet.

stevemila, galapce, PaLaVa and 5 others like this.
  7. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Јас мислам дека девојките ќе ќарат само од тоа. Сигурно многумина ќе ги заследат разгледувајќи им ги профилите што овој ги коментира, а на крај на ден тие тоа го сакаат.

didisi and Bankarkata like this.
  8. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Ама сте наивни бре :)))
    Па секоја реклама е добра реклама, дури и лошата.
    Јас знам една од девојките кои што беа 'исмејувани ' и на цурава и годеше вниманието, за неа беше лајф ачивмент што се појавила на тв и била коментирана од познат стилист.
    Гарант вие што ја пратите емисијава, ги имате отварано иг профилите на истите. :)
    Патат за внимание луѓево, почнувајќи од пози во кои изгледаат како 3600 грчеви да ги фаќаат у секунда, фотошопи до непрепознавање и оставање на профилот паблик.

9. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Овој Сергеј не вреди минут на него да потрошиш, не емисии да му гледаш. Не знам за сеир што пишавте дека го гледате. Бетер од него сте. И да му се релевантни забелешките за некои рандом ликови начинот и изразувањето му се несоодветни.

10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

И самиот нема поим од мода.Како глупо се облекува,а експерт се прави. :puke:
    :!: А,е и тотална грозота и во карактер и во лик.

galapce, didisi and orevka like this.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

12. Minci13

Minci13 Популарен член

Можеби делува грубо и ќе ја намали самодовербата на многу девојки,но не можете да кажете дека Сергеј"нема појма".:) На страна што неговата облека вреди илјадници евра тој во многу случаи потенцира дека може преубаво да се изгледа а да не е Гучи,Шанел итн.. Буквално се согласувам со сите критики особено за некои квази старлети како што ги нарекува затоа што за жал во приватниот живот тоа им е "професија"(повеќето не сите,само тие што ги знам).
    Многу е рУжно за некој да се збори дека бил на седативи наркотици не знам што,сите поминуваме некакви фази во животот кои не се за пукање сеир.

13. orevka

orevka Популарен член

galapce, ane.bella, oblace1 and 2 others like this.
  14. Harper

Harper Популарен член

Што има културно во одговорот на Бети Сикрет?

15. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Сељандура одма да му врати. Брао!
    Па нек се види на што личи прво.

Macito007 and didisi like this.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Бети е убава жена и мн добро му врати !!
    Не би рекла дека баш Сергеј све му е марка , до пред една година молел за 1000 денари

stevemila and didisi like this.
  17. LollySky

LollySky Популарен член

Сергеј не критикува личност или карактер, туку моден стил, стил на облекување, а коментарите против него се сведуваат на ниски лични удари и вадење прљав веш.

18. Minci13

Minci13 Популарен член

Абее :)) Сите гледаме и знаеме како се облекуваат Сергеј Лила и Боки тие рекла-казала муабети да не кажам сељачки не би ги коментирала.

19. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Не е проблем што криткува, начинот на кој го прави тоа е најблаго речено несоодветен.
    Емисијата би била далеку покултурна да ги земе тие девојчиња и да им помогне да го поправат стилот.

20. Svetoslava

Svetoslava Истакнат член

Мислам во ред е да има таква емисија , ама соодветен водител и со стил и со карактер... На тој начин многу девојки ќе се променат и во облекување и во сликање ... Искрено многу се прават манекенки, со атрибути , со облини.... ( И во коментари срцка си , прекрасна манекенка и слично ) а реални да бидеме во живо се губат .. во диско среќа е што главата и се гледа од масата губат се во толпа народ ... Рамни немат ни г од газ .... Како може на такви да се коментира дека се глумици и манекенки.... Штикли со платформа 15см на ништо не доликува... Кратки панталончиња толку кратки (Тексас) газот се гледа ама демек ногата ми е долга .... На ништо не личе знаеме колку ти е долга ногата 30см а не 60см :) ... Устата како линија и е , а со кармин како обркани со високо крената глава одат .. погледнете се во огледало на минувачите не сте и пријатни не сакаат да ве гледаат ( измачкани не личе ) каде такви ... и после некој ве коментирал .... Епа златни ќе ве коментира на ништо не личето ни со слики ни со стил .. време е да престанете прифанете се какви што сте а не повеќето манекенки да се мислете со 150см.
    .. на дипломска сликани во канцеларија со Др на науки с со натртени газови .... ..

Thread Status:
Not open for further replies.