Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bunny19

bunny19 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    171
    Не сум една од девојките , како што пишав знам една од девојките која е плукана поради тоа и налетав на емисијата а предходно немав ни слушнато. Од помал град сум каде секој со секој се знае и информацијата за емисијата се прошири и нема кој во градот не знае за емисијата и дека е плукана . Сето тоа резултира така што на девојката и е непријатно и срам да излезе од дома и не се чуствува добро

На Svetoslava му/ѝ се допаѓа ова.
  2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.573
    Допаѓања:
    3.331
    Па мене повеќе би ми било непријатно онака натртена да се сликам и да опнам слика за гзот да ми го фалат, ама ај. Кога веќе се сликаат онака, бар нека си го прифатат тоа. Сега не знам зашто ја плукал, највеќе гледам ги плука ради такви демек секси пози безвеза што ги прават.

На Angel06, Konfetka, SexiLy и 5 други им се допаѓа ова.
  3. bunny19

bunny19 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    171
    Девојката е плукана поради fake ташна, и дека парчињата не и одговараат на фигурата пошо е крупна

4. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.573
    Допаѓања:
    3.331
    Тоа е веќе друго. Ова за имитации не знам ни зашто го зборува, може он препознава бренд, јас врска немам ни ме занима искрено. Другово не мора ете да се сфаќа ептен трагично, сите иаме делови што сакаме да ги истакнеме, други да ги скриеме, без разлика на килограми и градба. Само што секој треба да си пронајде што најмногу и како му стои. Секако, не е негово да збори за килажа.

На bunny19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Абе депресии срам и било од дома да искочи, а не и беше срам облините у купаќ и задникот да си го слика?
    Па баш добро што ја искоментирал да знае што да смени, да прифати критика, совет... имала шанса да чуе коментар од стручен човек.
    Камо среќа мене да ме отвори... ќе му се пратам сама ама нема да го занимам, скроз обични слики имам хахахааа.
    Ајде кажи и нека не плаче нека се смени на подобро, ова е само критика.

Иначе за сите што прашуваа дали е компетентен да коментира, очигледно ДА компетентен е. Повеќето можда не го знате од времето каков професионслец е и какви тепачки беше за кај него да закажеш термин. Епа нема боље. Незнам што му се дешавало коа се повлече, се збореше дека бил ХИВ позитивен таков стил на трачеви. А неговиот изглед е ексцентричен да, доста му го ругате бркот отворете малку историја, бркот му е феноменален и целиот ми е таков Салвадор Дали wanna be.

Поддршка за Сергеј од мене.

На Alisa22, SexiLy, fificaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Koj facking faktor e sergej da ocenuva nekogo i da lomoti? Ondak ajmo bolja emisija, da iskoci i da kazuva koj so. Kogo spiel, od drugarite i drugarkite negovi.
    Prvo, emisijata i glupostitw cekaj da vidime sto vika djoli na toa, e s*anje.
    Vtoro, plukanje po random luge e uste pogolemo S!

Ceksm nekoj da go. Pretepa i da prespie u nekoj kontejner pa moze ke mu dojde pamet.

На stevemila, galapce, PaLaVa и 5 други им се допаѓа ова.
  7. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.574
    Јас мислам дека девојките ќе ќарат само од тоа. Сигурно многумина ќе ги заследат разгледувајќи им ги профилите што овој ги коментира, а на крај на ден тие тоа го сакаат.

На didisi и Bankarkata им се допаѓа ова.
  8. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Ама сте наивни бре :)))
    Па секоја реклама е добра реклама, дури и лошата.
    Јас знам една од девојките кои што беа 'исмејувани ' и на цурава и годеше вниманието, за неа беше лајф ачивмент што се појавила на тв и била коментирана од познат стилист.
    Гарант вие што ја пратите емисијава, ги имате отварано иг профилите на истите. :)
    Патат за внимание луѓево, почнувајќи од пози во кои изгледаат како 3600 грчеви да ги фаќаат у секунда, фотошопи до непрепознавање и оставање на профилот паблик.

На Victorian, tamche995, vrapce.b и 13 други им се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Овој Сергеј не вреди минут на него да потрошиш, не емисии да му гледаш. Не знам за сеир што пишавте дека го гледате. Бетер од него сте. И да му се релевантни забелешките за некои рандом ликови начинот и изразувањето му се несоодветни.

На ivi1987, XstrongerX, stevemila и 15 други им се допаѓа ова.
  10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.919
    Допаѓања:
    130.184
    И самиот нема поим од мода.Како глупо се облекува,а експерт се прави. :puke:
    :!: А,е и тотална грозота и во карактер и во лик.

На galapce, didisi и orevka им се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.865
    Допаѓања:
    122.851
  12. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Можеби делува грубо и ќе ја намали самодовербата на многу девојки,но не можете да кажете дека Сергеј"нема појма".:) На страна што неговата облека вреди илјадници евра тој во многу случаи потенцира дека може преубаво да се изгледа а да не е Гучи,Шанел итн.. Буквално се согласувам со сите критики особено за некои квази старлети како што ги нарекува затоа што за жал во приватниот живот тоа им е "професија"(повеќето не сите,само тие што ги знам).
    Многу е рУжно за некој да се збори дека бил на седативи наркотици не знам што,сите поминуваме некакви фази во животот кои не се за пукање сеир.

На Cinderfakinrella, Victorian, Alisa22 и 10 други им се допаѓа ова.
  13. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    На galapce, ane.bella, oblace1 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    664
    Допаѓања:
    7.890
    Што има културно во одговорот на Бети Сикрет?

На Victorian, Someonespecial, realGirl и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Сељандура одма да му врати. Брао!
    Па нек се види на што личи прво.

На Macito007 и didisi им се допаѓа ова.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    Бети е убава жена и мн добро му врати !!
    Не би рекла дека баш Сергеј све му е марка , до пред една година молел за 1000 денари

На stevemila и didisi им се допаѓа ова.
  17. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Сергеј не критикува личност или карактер, туку моден стил, стил на облекување, а коментарите против него се сведуваат на ниски лични удари и вадење прљав веш.

На zaMiG, Cinderfakinrella, Victorian и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Абее :)) Сите гледаме и знаеме како се облекуваат Сергеј Лила и Боки тие рекла-казала муабети да не кажам сељачки не би ги коментирала.

19. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Не е проблем што криткува, начинот на кој го прави тоа е најблаго речено несоодветен.
    Емисијата би била далеку покултурна да ги земе тие девојчиња и да им помогне да го поправат стилот.

На ivi1987, Victorian, celineparis и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Svetoslava

Svetoslava Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2016
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    127
    Мислам во ред е да има таква емисија , ама соодветен водител и со стил и со карактер... На тој начин многу девојки ќе се променат и во облекување и во сликање ... Искрено многу се прават манекенки, со атрибути , со облини.... ( И во коментари срцка си , прекрасна манекенка и слично ) а реални да бидеме во живо се губат .. во диско среќа е што главата и се гледа од масата губат се во толпа народ ... Рамни немат ни г од газ .... Како може на такви да се коментира дека се глумици и манекенки.... Штикли со платформа 15см на ништо не доликува... Кратки панталончиња толку кратки (Тексас) газот се гледа ама демек ногата ми е долга .... На ништо не личе знаеме колку ти е долга ногата 30см а не 60см :) ... Устата како линија и е , а со кармин како обркани со високо крената глава одат .. погледнете се во огледало на минувачите не сте и пријатни не сакаат да ве гледаат ( измачкани не личе ) каде такви ... и после некој ве коментирал .... Епа златни ќе ве коментира на ништо не личето ни со слики ни со стил .. време е да престанете прифанете се какви што сте а не повеќето манекенки да се мислете со 150см.
    .. на дипломска сликани во канцеларија со Др на науки с со натртени газови .... ..

На LaSchtroumpfette, SwanMay, anaja1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.