Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    799
    Допаѓања:
    2.960
  2. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    СИ СЛУШНАЛА ЗА САРКАЗАМ ????
    олабави ме жено плс

3. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    460
    Допаѓања:
    4.695
    Критикувал девојчиња со купачи во гс набутани?! Па они ли го измислија тоа?!?! Пред некое време коментирав за истото зашто ја видов онаа либа со купачиот и гс! Па тие “познатите” ја измслија таа глупост а девојчиња имитираат! И позите се од што глеале фаци натртени!
    Грди се позите да, ама сергеј освен што плука не кажува ништо практично. Често коментира и фотографијата каква била...Можда имал некаква океј идеја ана како ја реализирал ужас е!!!!

На Victorian, Bozica1980, bunny19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    460
    Допаѓања:
    4.695
    DFB71579-480B-48D1-8C47-A39828FBD4D5.jpeg 94AF5EAA-A637-4A7F-8D42-F4F55E1762ED.png Да го искоментираме ова? CC796885-1254-4D2E-8579-C638F575C547.jpeg
    Првата, а што си замислува, дека е принц?!
    Вторана е ко добермани да го нападнале и му ја распарчиле маицана
    Третана е...се газам од смеење само фацине што им ги глеам

На celineparis и Justicija им се допаѓа ова.
  5. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Ова е веќе Шоу Бизнис. Не се споредува онаа со плавата сенка и розевиот кармин со правење пари од ШОУ. Тоа го прави Карлеуша, го правеше Азис, Мадона, Лејди Гага. За наши услови толку

6. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Дечките се прилепчани, живеат и творат во Македонија, Бојан и Андреј браќа се. Имаат настапи во многу клубови во државава и настани како "Warm Up DJ" на суперстар диџеите “Hardwell”, “R3hab” и “Steve Aoki”,“Strumica Open Festival”, “Trap Da Fuck Up”, “Free Zone Festival”, “Open Sky Bitola”, “Beer Fest Prilep” и други. Имаат соработка со Иван и Дина со кои имаат авторски песни, а исто така имаат преработки на песни.

На Victorian, Bozica1980, zhap4e и 3 други им се допаѓа ова.
  7. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.401
    Се чудам како го нашла видеото,сигурно некој и има пренесено :D
    Или редовно го прати Сергеј8-|

На LollySky и didisi им се допаѓа ова.
  8. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.902
    Допаѓања:
    25.542
    Многу ми се допадна песната со Иван и Дина , летно хитче е и лежерно е некако . Браво за дечкиве , вакви песни сакам , убави летни песни , не ко онаа на Еленка со лЕмонот :D . Освежување се за нашава никаква естрада :) .

На LittleChili и Someonespecial им се допаѓа ова.
  9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.214
    Месеци се зборува тука за емисијата на Сергеј,да бидам искрена дури вчера погледнав неколку емисии,човекот претерува бидејќи се работи за непознати рандом девојки,и едноставно нема право да ги исмејува јавно,без разлика што профилите им се јавни,и без разлика што со самото тоа кога постираш слика на инста или било каде не е повеќе само во твоја сопственост :worried:
    Но,од друга страна,Сергеј како Сергеј,знаејќи го како ексцентрична и драматична личност,осмислил интересен концепт на емисијата,несекојдневна емисија и фазон фура,ама пак ќе нагласам,пофер би било кога би ги критикувал само јавните фаци и од кај нас и од странство,наместо нашиве уанаби блогерки кои ги вреѓа за "црните косишта" за "купаќите набутани во задник и што не.
    Ама полесно е нив да ги вреѓа а на Лила,Каролина и Лоба да им се улизава нонстоп.... А да,и на Бокица :D

На Victorian, bunny19, Indiegurl и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.767
    Луѓе, коментирајте за јавните фаци што сакате, ама кочете малце и опуштете се, не си дозволувајте да ги судите општо тие што на некаков начин ги пратат за лабавење мозок и смешки.
    Го гледам Сергеј за сеир и си кажувам, како што сум рекла дека и Ина Многуфина ја читам необавезно, нема што да глумам лудило. И знам многу интелигентни и ич не површни луѓе што го прават тоа.
    Далеку ми се од идоли нормално, и ич не ми сметаат негативни коментари за самите нив, ствар на вкус е тоа, ама со ова другово се претерува.

Не оправдувам само тоа што спомнал нечија килажа на каков и да е начин, и што стварно не е објективен кога зборува за некои од јавниве фаци (на Каролина, Катарина Ивановска и Лоба на пример и мене ми се супер тие комбинации што им ги пофалил, ама Лила и овие од неговата телевизија се далеку од толку совршени како што ги фали). За бабено на пример не можете да ме убедите дека на некоја тој кич ѝ се допаѓа и дека не ви е за комични реакции. А младиве што ги коментира, колку што сум фатила сите имаат под профил титула personal blog/public figure, освен што се јавни профилите. Се претерува стварно на инстаграмов, па мене неколку пати ми имаат излезено и како sponsored скроз рандом профили на анонимци.

И ептен драматизира и користи секакви изрази за да биде интересен, ама за посебни комбинации и слики. Нема кај него лично омраза кон некој што го коментира, на иста девојка знае да се треска од земја на една комбинација, а за друга да ја пофали. Додека некои од овие заканувачки пораки што му ги пишуваат за возврат, се стварно згрозувачки и no comment.

Последна измена: 4 август 2018
    На Victorian, winter flower, SwanMay и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.271
    ^Мене ме чуди бабето ака уана би милфица како отишла во странство така неписмена? :?:

На stevemila, didisi, TrinityNeo и 2 други им се допаѓа ова.
  12. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.329
    Допаѓања:
    19.736
    Еми како си ги видел ти нашинцине у Аустрелија како зборат. :)

На Victorian, ane.bella, Rose96 и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.271
    Острелија, те молам! :!:

:D

На Victorian, душленце, Mari-Ja и 4 други им се допаѓа ова.
  14. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Screenshot_20180805-114950.png
    Place za vnimanie

15. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Pa neka pise u temata modni kritiki je ja komentirame... E Boze Gospode... :rofl:
    Edno 5 6000 sliki stavila denes u istovo oblecena.. Ok sfativme si se poddoterala.

На Victorian, Bankarkata, oblace1 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    Штета...можеше да си изгради поголема и подолготрајна кариера , имаше убавина , глас и све што треба но .... Сега и преостана само да се слика и старата слава и да пее само на политички мигинзи...штета

На didisi и Antebellum им се допаѓа ова.
  17. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Ти да не си плукана од Сергеј па вака што коментираш? Брееј, му се фати на Сергеј и оние кои го поддржуваат како слеп за стап. Олабави се малце, секој има свое мислење. А и да ги најде дел, нема да види ништо во споредба со она што покажува он.
    За стилот нема право да коментира реално, секој има сопствен стил, но им кажува каква гардероба му стои на одреден човек. Неможе некоја од 250 кила да се накрца во краток шорц и да мисли нешто као јака пи*ка е. Може ќе им удри малце во главата на некои, па ќе сфатат дека не сите се палат на голи газови, цицки притиснати со едната рака за поголеми да бидат и муцки напрчени мислиш гуски се.

Мислам дека време беше некој да го каже ова, бидејќи мноооогу станаа или мислат дека станале тако звани инфлуенсерки и модни блогерки, кои освен голотија друго немаат да покажат. И таквите, баш тие се пример за помали генерации, што е навистина брука во државава.
    Не знам што се закачи толку со темава, океј е, човекот си може и си коментира, и дај Боже на овие што се според тебе "повредени" од крититки, да им удри малку во глава и да престанат со тој тренд.

На Kimberly11, LaSchtroumpfette, mssuniquee и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    1, мене не ме коментирал , мене профилите одсекогаш ми се заклучени , на твитер сум активна можеби некогаш ке се најдеш и ти таму ,
    2, Реков дека е субјективен , дека плука по непознати девојчиња , и е против гради на изволте а неговите колешки не ги коментираа воопшто, а трендот што го кажувате за старлети го створија токму тие негови колешки,,,Еве зошто не ја коментира Тамара ?Тијана? Кочишки ?Па кој друг ако не Боки 13 ако не се слика со напучена уста како да му смрди нешто под нос кој друг (n)
    3, Секако дека девојка од 250 кг да се облекува како некоја што има 57 кг не е лично но никогаш не сум го коментирала тоа на темава , а и се работаше слаби девојки што секако наога мана
    3 И олабавена сум од каде тоа дека не сум олабавена
    4 секако дека секој има свое мислење како јас што си имам свое мислење а ти не го почитуваш (n)
    5 Некој не сака јавно да се експонира и нема право на тв да дава некој без негово одобрение
    6 Поздрав до твоите лајкувачки (n)

На Victorian, stevemila, antonelala и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.120
    Допаѓања:
    9.422
    Ена Цветковска пишува убави текстови.

Последна измена од модератор: 5 август 2018
  20. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Спенџарска се понаша ко девојче од 16 год|(

На Victorian, christinnn, Baby23Baby и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.