Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    па јас како пејачка ја знам ....
    така почна со кариератата таа , имаше и една песна Кажи ми кажи ми (кажи ми кажи дали ме посакуваш , дури и лажи љуби ме ко некогаш ) и во спотот беше и Александар Маленко и Лора како бебе , и имаше и евровизиска песна спот со цртан филм , од после стана водителка

На zaMiG, Cinderfakinrella, Victorian и 7 други им се допаѓа ова.
  2. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Jas kolku sto znam taa e peacka... pa ne i odese pa pocna voditelstvo pa na kraj knigi pisuva

На Cinderfakinrella и SummerGirl им се допаѓа ова.
  3. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.347
    Допаѓања:
    5.766
    Сузана има завршено музичка академија и мислам, ама не сум сигурна дека предава или предавала во Луј. Своевремено, крајот на 90-тите и почетокот на 2000-тите на тогашна А1 водеше контактна неделна емисија со разни гости, спонзорирана од Бујото ( за производство за мебел) и во истиот период пееше и тогаш беа актуелни некои нејзини песни. Подоцна ваква слична емисија имаше на Наша ТВ, а дали уште ја води не знам, ретко ја загледувам таа ТВ.

На Cinderfakinrella, Victorian, Antebellum и 2 други им се допаѓа ова.
  4. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685

На Orthophill и SummerGirl им се допаѓа ова.
  5. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407

Вадете сите фискалните

На stevemila, kukla21, *Лорена* и 7 други им се допаѓа ова.
  6. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.416
    Допаѓања:
    8.520
    @BabyStyle И јас се имам наслушано се најлошо за Елена Лука и тоа од лично искуство кажувале луѓе. Далеку е од добра и нормална жена.
    А фамилијарно сите се ужас газди кои дефинитвно заслужуваат фирмите да им ги затворат, само сончоглетки се тешки па се вртат како се менува власта, срамота.

На Cinderfakinrella, b.o.n.i, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Na fesn polis taa starata Joan Rivers ednas izjavi za Katy Pery deka nejzinite grdi glupi kratki siski se pricinata zosto nejziniot brak propadnal. I toa odese ko najavna spica na televizijata E! Pred edno 6 godini. Ovde odma na anonimusi biserite im se sroneti oti gi prozivaat deka se slikaat so faca ko da im smrdi na crknata zivotinja pod nos.

На Macito007 и Bankarkata им се допаѓа ова.
  8. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.120
    Допаѓања:
    9.424
    А зошто се скарале Бејби и Елена Лука? Изгледа сум пропуштила трач... ;( :D

Бејби пишува сега некаде или само со театарот е?

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.767
    Вчера првпат го гледав оној Стефан Лазаров во емисијата во која Сергеј му одговараше, не го ѕирнав претходно видеово. Штета, млад, убав и презгоден дечко а не знае реченица да сврзе, жолта му била „педерска“ боја и за „машкост“ напна во секоја факинг реченица. Да не зборам па за другарчето до него што се крекаше на цел глас, како оние најкринџи laugh tracks на ситкоми ама уште стопати поиритантно. Ма каква и да е пародија и за кого било, хумор со вакви елементи не можам да сварам. Жално што е слика и прилика за многу македонски мажи.

Последна измена: 9 август 2018
    На zaMiG, Victorian, bunny19 и 16 други им се допаѓа ова.
  10. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    ако си го гледала RUNWAY со Хајди и Мајкл Корс и Нина Гарсија , еднаш Нина Гарсија кажа во емисијата дека ;сексот продава; , значи во таа емисија имаше и транвестити , и што уште не , и сите беа за сексипилот да е на површина , а не да се плука ако некоја има длабоко деколте а само за другарките да ги поштедиме тие мислења

На Antebellum и didisi им се допаѓа ова.
  11. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.688
    Што мислите за овој Стефан што го коментираше Варошлија?

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.688
    На мене овој Стефан ми личе ептен на балкански муж сака да се претстави доминантен сака да каже дека машкост е опаснен, со мускули алфа маж доминантен за разлика од жените, дечкото е слеп изгледа, ми личе на лигав, ама Сергеј ама го закопа во оваа новата епизода пушти видео од Мадона како на сцената дави еден со мускули и вика еве што и прави Мадона на овие со мускули ха ха ха :D а и тоа оопределба на бои како јас сега носам плаво и готово абе машкуданка леле македонијо света кога ке излезеш од 19 век и од тие сексуални определби.

На lovestoneddd и Someonespecial им се допаѓа ова.
  13. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    664
    Допаѓања:
    7.890
    Jас на господинот Стефан со искрена искреност би му кажала дека не требаше ова сам на себе си да си го направи :D.

На Cinderfakinrella, Chocolate.me, bunny19 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.688
    Господинот мускулест мрсулко неможе ни да му се фати на Сергеј и јас иам замерки за Сергеј така јавно што зборува некои работи ама фала богу се појави некој 2018 година да критикува изглед кај нас е тоа малку смешно али ај, Сергеј сепак има зад себе кариера, цел свет прошетано и знае како идат работите, овој Стефан ми личи на примитивец што не излегов од границите на Балканот. Толку.....

На Bankarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  15. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Тек сега го гледав тој Стефан и баш ми е криво што на таков лик му се даваат 5 минутки внимание, ама добро, како дошле тие неколку минути така и ќе си отидат.
    Прво малку срам ме фати место него гледајки го, дечкото е неинтелигентен и не знае две реченици да сврзе.
    Баш би било интересно кога некој малку попаметен би снимил една пародија на емисијата на Сергеј, ама сето тоа да биде хумористично, да држи внимание а успат и нека го боцне малку.
    Типот што се смее у позадина е тек посебна приказна и дефиниција за простоќа, малограѓанштина.
    Ко што рече Сергеј, Денис Куртовиќ, како што изгледа така и се вика. :D

Инаку Сергеј убаво им врати во вчерашната емисија, културно и со стил. Ај да видиме дали дотичните ќе се појават денес на тв, а со оглед на тоа дека плачат за внимание секако дека ќе се таму.

На Cinderfakinrella, bunny19, realGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    664
    Допаѓања:
    7.890
    Стефан ја прифатил понудата на Сергеј, денес во 17:30 ќе биде гостин во емисијата. Не пропуштајте :P. Ќе биде: „Убила ме туџа срамота“, осеќам :D.

17. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
  18. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.271
    Ехх, кога би знаел Стефан дека носам розеви боксерки којзнае што ќе ми каже. :D

Сергеј му вика, како за некој што алудира за машкост, немој така под тој агол да си ги чупаш веѓите. :rofl:

На Cinderfakinrella, Victorian, bunny19 и 8 други им се допаѓа ова.
  19. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    29.418
    На bunny19, Antebellum и lovestoneddd им се допаѓа ова.
  20. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    11.650
    Сергеј многу се сили со плукање, но со оглед на тоа дека кога зборува во емисија, зборува сам, дали ја ќе се дрзне да го користи истиот стил кога разговара со некој ]:).

Малиов не верувам дека ќе изненади, нема некое искуство пред камери, барем јас не сум го видела и не знам кој е.

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.