Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Оти ме мачи мислава некое време, па да си ја кажам :D инаку обично се ми одлетуваат.
    Лила..
    Оти и го фаќам чат-пат квизов „Се или нЕшто“, многу ми се допаѓа шминката.
    Поразлична ми е од она, како порано ја шминкаа. Подискретно, убаво.. супер.
    Тоа што стваааарно не ми се свиѓа се фустаните во квизов. Не моделите, а материјалот. Немам заприметено од каде-како-што, кои се спонзори, но, не бива и не бива да на фустан се гледаат набори онаму кај што е штепнат. Изгледа ко пред емисија зад сцената некоја женичка ги склапала делчињата.
    А, настрана тоа што мене ете ми боде очи, не дека е многу битно оти се друго ми се свиѓа кај неа (специјално во изданиево на квизот,не као, Лила која е и што е), ама за да е на ниво сето она што се трудат да го направат, со тој стил што го тераат во секоја епизода... убаво е да си имаат и соодветни партнери за да реализираат.
    И то.

2. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    OMG :D ме изненади сликата од Боки, ич не ми личи на него...

А за мисициве сте во право. Уствари јас не сум ги ни погледнала кои се и какви се, ама на мис фб може само идиоти да се пријават. Јасно е дека ќе победи онаа која ќе има најмногу пријатели. Ќе си измоли лајк од сите, па тие поблиските пријатели од нивни други пријатели ќе соберат и ете ти! Кога веќе бираат најубава треба на друг начин да се гласа а не со лајкови. Али ок, и онака кај нас каков било избор да се прави секогаш победува некој од ШКЉ- категорија! А посебно за мис сум забележала дека пријавените никогаш не се нешто wow- лепотици, просечни девојки се. А оние најубавите со најмногу квалитети не се ни пријавуваат.

На Nastjaaa4 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Незнам дали пишуваам во соодветна тема,али баш денес видов еден спот на телевизија од Дарио пејачот,го памтам најмногу со таа песната Плачела,плачела.Па реков да прашам каде,жив ли е сеуште? :D :rofl: :rofl: :rofl:

4. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    не ми се јасни ова мисициве :) некои изјавуваат дека никако не би се сликале за плејбој,а ваму ставиле 10 слики по купаки по долен веш :D шо е уствари разликата,и вака и така секој им го гледа голото тело..барем за плејбој ке изработат професионални фотографии,и може ни нема да се гледа толку,колку што се гледа на сликиве шо ги ставиле шо се сликале по дома по купаки :D ама не за плејбој никакооо :rofl:

На Nastjaaa4 и mims-89 им се допаѓа ова.
  5. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Е ајде де. Отсекогаш велев дека манекенките се глупи и дека ништо паметно не знаат да кажат, ни сами незнаат што зборуваат. А не па ваквите фб- манекенки, мисици. Ноу комент. И немој некој да се навреди, секогаш постои исклучок. :D Сега као светици се не би се сликале, а на фб сликите не дај боже да им ги видиме.
    Толку ми се мизерни... За говорот, веќе знаеме што зборуваат таквите.
    Хоби: Манекенство :makeup:
    Како стигна до тука: Пааа, јас уште од мала сакав да бидам манекенка... :wasntme:
    Најголема желба: Да има мир во светот.... шмрц ;(

И после иде нели поздравување, уште малку солзички и мавтање со раката во Миа Колучи- стил! :clap:

Патетика...

На Nastjaaa4 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902

Мислици?! Абе мислици е мал збор за оние лисици,не ја заслужуваат таа титула.Има три од моето гратче.Молеа за лајкови.Само една од нив се занимава со професионално манекенство за неа свака част,али за другиве две бе? Па сало од сите страни им течит,и дојде ред оние манкенки да бидат?! Не би се сликале за пејбој,а што се викат по купаки шетаат низ град.Да видите само на фејсбук колку по провокативни слики имаат.Лошо,лошо......

7. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81

p.s kako se cuvstvuvas?......eventualno.... :?:

...абе не да се патетики...туку шо ќе им правиш мора и такви маскоти да има за да им се смееме

8. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    woooow моментот кога ја збришува од асфалтот...толку тажен ;(
    :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    што ќејф ќе ми падне кога оваа нашава смрдла од евровизија ќе си дојде со последно место од полу финалето хаха

11. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ????
    културава ти е на ниво

12. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Mоре за такфи ко таа што прво ја плука државата па после лиже газови се најлошо и посакувам.

13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.365
    Еве шо била работава бе, љубоморштии едни :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

http://www.plusinfo.mk/vest/41177/Viki- ... e-angliski

(помалку патетично ќе беше ова уопште да не се објавеше)

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.365
    Закаснив за редактирање, ама сеа видов овие од Бекстејџ што направиле...па добро де, згрешила, стварно беше смешно и непрофесионално у одредена рука (за што не мора таа да биде крива, може од МТВ не се согласиле да платат за преведувач, ама па не е до толку да не може сама да си плати, да не навлагам додуша коа не се разбирам у тие протоколи). За разлика од фрик шоуто шо ни` се приредува, ние стварно праќаме редок бисер, една од малкуте добри пејачки со кои нашите простори може да се пофалат, ако не и најдобрата, за пеење и Калиопи муабет да нема, се знае.

Најмалку шо можеа медиумите да направат е да и` дадат поддршка, а не да долеваат масло на огнот и тоа на мошне сељачки начин. Можам да замислам колку се има додатно потресено. И песната прво ич не ми се свиѓаше, па ја дотераа. Ептен сакала да оди на Евровизија, па сакала, нејзино право, ако и` се може да си ја оствари желбата, ние може да се сликаме. Едино зашо не би сакала да победи е зашо неаме пари за организирање на event-от, ептен се испотрошивме за други работи :lol:

15. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Дечки еве уживајте малку со најновиот македонски музички бисер “Нека удрат громови“ на Гулабица. Морам да признаам дека уметничково име и е врв.
    http://www.youtube.com/watch?v=MqcVpF5J ... _embedded#!
    Што све не ќе види човек!!! :x

16. Hellen

Hellen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    73
    Bel Golub и Nакова а и Vикторија Rалева брука голема направија во реалните шоуа ама изгледа такви им требаат за гледаност сепак и псишолози има во комосиите за кастинг па можат да ги проценат какви се..

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
  18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Удри Мујо!

Прикачени фајлови:

• boki131.jpg
      boki131.jpg
      Големина на фајлот:
      84,6 KB
      Прегледи:
      305
    На Elennaa, JoxyTheFreak и Maxymous им се допаѓа ова.
  19. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Знаете ли кој е типов што му оставил трајна шминка, да го частам??? :D

20. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Веќе преку глава ми е од оваа бабетина спржена од по солариуми, кој а не сваќа дека колку да ја тегнат и разлекуваат по фацата и колку да ја шминкаат не е убава, ГРДА е :envy: :envy:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.