Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.472
    Допаѓања:
    34.821
    Мене лично повеќето песни од Лозано ми се веќе во тел. ретко тоа се случува но ете неговите ми се доста добри, текстот допира и може да ти се допадне веднаш. Од новиот албум би ја издвоила оваа
    http://www.youtube.com/watch?v=1c_4TocDXK4

На Amelia и Mini-Mouse им се допаѓа ова.
  2. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    ^ Првпат му го гледам спотот, баш е супер али требал да ги извади наочарите барем вечерта кога снимале. :D

Инаку, нема утка кај Лозано секоја песна му е добра стварно. Новово албумче гледам му го рекламираат, може ќе си го земам.

3. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.472
    Допаѓања:
    34.821
    Да, одличен е, ама ете видиш јас не сум ги забележала наочарите :) Нема врска, битно е тоа што, еве токму Влатко проба и успева да допре до нас со својата музика за разлика од многу други ,,ѕвезди,,на музичково небо.

4. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    А што мислите за ова? Мене многу ми се допаѓа песната, а спотот уште повеќе. Многу професионално направен.

http://www.youtube.com/watch?v=vA9MWTYlh0M

5. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Лозано е најдобар пејач момантално заради многу фактори а посебно затоа што е професионален и скромен е,има добар однос спрема фановите.За вокалните способности да не збориме,исто и жанрот на музика :up: Еве го целосно најновиот албум т.е.песните што до сега се објавени
    http://www.youtube.com/watch?v=fMesghog ... playnext=1
    Димитар исто не е лош,сипматичен е на лик и има убави песни а оваа најновата му е хит на скај радио.Една од омилените
    http://www.youtube.com/watch?v=mOB3w1ubMu8

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Лозано не го обожавам многу,не за друго ретко слушам макк. музика од овие поновиве пејачи што се, ама оваа песнава „Нема ден, нема ноќ“, стварно зараза ми стана бе. Прво гледам почнаа да ја објавуваат сите, а јас обично нејќам да ги слушам овие хитчињата моментално што се, ама една многу драга личност ми ја прати и ја слушнав, и во глава ми остана. :D

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Влатче има нова песна(ја како презентер испаѓам) Соба 101, за стриптиз песнава :D се зезам, во соба сто и едееен.....
    http://www.youtube.com/watch?v=jyE1BXsF8Hg

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Новиот албум на Влатче ми се свиѓа многу, искрено секоја наредна песна е се подобра од претходната, од овие новиве фаворит ми е `Заборави`, на песнава сум навлечена 4-5 дена, постојано ми е на repeat, прекрасна песна, се надевам ќе ја надмине популарноста на `Сонце не ме грее`, стварно вреди песната. Други така поубави ми се `Со тебе поубав е денот` и секако `Како ден јасно е`.
    Има огромен потенцијал албумов, ќе го биде! Едвај чекам годинава да направи еден концерт во Универзална, му следува затоа што победи на оној фестивалот МАРС, стварно би сакала да му одам на концерт. Ма супер ми е Влатче!

http://www.youtube.com/watch?v=mmuARFXU ... r_embedded

9. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    477
    Влатче Илиевски ми е пријател на фб уште одамна...ама денеска постираше неколку слики и сметам дека треба да ги споделам со вас :tmi:
    коментар...анивоне??? :lol:

10. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    ^^
    Го каснала мачкава, ко во Жена-мачка филмот, и сега е Мажо-мачка??? :?: :^)

Катастрофа. :rofl: :rofl:

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Прво да си коменитрам за Лознано наш. Многу фин дечко е ептем,има добро однесување и со фанови и со се'.И многу ми е драго го познавам и него и неговата мајка :) :$ Е сега за новиот албум сакам да кажам дека му е соврешен,секоја песна е се' поубава и поубава :) Омилени ми се : Заборави,Има ли и Нема ден нема ноќ. Браво Лозано,браво! :)
    Гледам некој го спомнал и Димитар Андоновски ми се допаѓа момчево :) Ми се допаѓаат неговите балади,а новата со се спотче супер е :) http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... A9MWTYlh0M

И сега колку да фатиме малку сеир да кажам дека Јован Радјански се оженил! А наводно невестата била правнука на Питу Гули. Еве ви неколку фотографии од свадбата
    :rofl: :rofl:

На Eleonorastrumica му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    ^ Венчаницата и е Vera Wang. Преубава е :inlove:
    Нека им е со среќа, и како што прочитав нема да живеат тука, туку во Австралија

13. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Миа Костова се породила. :o Јас не знаев ни дека е бремена,ни дека е мажена,значи крајно сум неинформирана цк цк цк...Како и да е,нека и е живо и да се надеваме дека нема да личи на неа. :lol: http://backstage.com.mk/mk/articles/makedonska-scena/mia-kostova-se-porodi

14. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
  15. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
  16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    На macigv му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Дебела е :tmi: :D
    Воопшто не ми е за мис, ниту во тело ми се допаѓа ниту во лик.Премногу обична...

18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    ^ И ја мислам дека нема добро тело, Мимс наша е 100 пати позгодна. 8)

На JoxyTheFreak и mims-89 им се допаѓа ова.
  19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Не дека е дебела ама има вишок килограми за да биде мис. Знам ќе речето коски и кожа не е убаво, но тоа е реперот за манекенка. Модел може секој да биде, но веќе кога се излегува на писта треба да се запази таа висина и пропорции 90-60-90 па и помали. Што е ова со волкави гради и газови бутки растресени. Не е воопшто стегната, како и голем дел од пријавените. Еве ја Маријана од лотово за пример. Е тоа е манекенско тело, не е премногу слаба но е совршена. Јас незнам со која храброст со телава се пријавуваат за мисици, и која стучност ја имаат тие што ги бираат.
    Девојката си има супер тело кое е складно на неа, но воопшто не е тоа тело да се шета по писта. Што е со судииве или со наместениве избори и до кога ќе виде вака без никаков режим и критериуми да се пријавуваат и да победуваат девојки кои немаат тело за мисици. И Стефани Борсова беше исто, со 70 кила оди на мис - епа не е возможно тоа. Погледнете на мис на свет какви тела имаат девојките од другите земји. Се знае, висина над 180 се бара, слаби долги нозе, затегнат задник и стомак, грам целулит да нема, гради до обем 90, а не растресени спуштени милки. Затоа после за никаде сме и за ништо не не бива, нормално кога тие судии и жири комисии дозволуваат пријавување на девојки кои не одговараат на светските критериуми кои се поставени за избор за мис.
    Инаку вака не е ништо посебно девојката, нема убава насмевка која патем треба да блеска кога веќе си мис, од 6ка до 6ка, да зрачи лицето, а не као намрштена да изгледа. Сосема просечна девојка каква што секој ден се гледа на улица.
    И добро кој ги облака? Сандалине се крш, бикините исто :puke: Придружничките се поубави.

Запазете ја третата девојка по ред :fubar: Втората и четвртата се со солидни телца.
    Еве тука салцето се превртува, а она е толку горда и со испрчена глава. Третата девојка е доста симпатична.

На Monna.Monna, calliope, rainlover и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Потполно се согласувам со Мимс. Работава е не само прати си, треба да биде симпатична, а и да има солидно тело и висина. Оваа нема и У од убавина, а да не зборуваме за тоа што има вишок кила. Каде со онакви бутки? Битно си го прошетала целулитното газе.
    Посимпатилна ми е девојката со број 4, 100 пати. ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.