Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    ^Оваа не ги исполнува критериумите за да шета по писта. Каква мис, какви бакрачи. :tmi: После се чудиме зошто немаме успех...

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Не само што не е убава,туку е ептен грда. Ништо убаво нема на неа, малце бар да беше симпатична, или тело да имаше асално,малку позатегнато ако ништо друго. Што е ова?! :tmi:

На macigv му/ѝ се допаѓа ова.
  3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Мене оваа на Драгана Мирковиќ ми личи, а јас неа ја сметам за поприлично грда женска.

Мисицава не е за мис, ниту за модел, очигледно е дека тука игра улога „Мамо, тато, сакам маникенка да бидааааам, татоооо бе мис на Македонија, сакам тијара бе пааааааааааа !!!“.
    Дебела е, бутки на бабачкооо, охоо, па и јаки листови, со два-три зборови нема манекенско тело.
    Кажа Мимс убаво, не е цурава за титулата, ни по цена да праќаме кој стигне.
    Ниту не е убава во фаца, нема убав осмех-една од најбитните ствари покрај телото за мисица.

Јасно е како ден дека изборот е наместен, ама па кога веќе местат нека праќаат барем некои поасални девојки, кои кај нас не е тешко да се најдат.
    Оваа ми е потполно просечна девојка, ко што во секој кафич можеш да сретнеш, а толку обична што тешко дека ќе ти падне во очи.
    Очај.

На mims-89 и pamelche им се допаѓа ова.
  4. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Мисицата подитно да се стави на диета и да почне да вежба! Ич не е затегната, како и секогаш мисицата е промашена

5. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Амин!

Него што не ја бива за титула Мис, не ја бива.
    Мене не ми е ни во фаца симпатична, а ни тело нема за подзавидување. Штета, придружничките се поубави :D.

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    НЕ претерувајте не е дебела, ама се гледа дека ич не е затегната, па ни убава нит шармантна.
    Ама па кој наша мисица била убава, после Сања Николич мене никој не ми била нешто посбно.
    Или се стап за чукање ореви, или вака нестегнати, како било кој обична девојка.
    Убаво рековте на форумов има девојќи сто пати поубавки и со подобро тело складни за менекенки.
    Али не ме чуди ич се знае како кај нас се станува мис.

На si.exs му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Aу кога видов што фаци не претставувале на Mис последниве години ми се плаче мајке ми, солзи непролеани. ;( Jaс пратев Mис редовно до Cара Леши, после - слабо.
    2001 Cандра Cпасовска ( не ми се допаѓа, тело не сум и видела)

2002 сестра и Jасна да не остане и таа покусо :x

2003 Maрија Bасиќ, чиј нос е издлетуван и обработуван бог знае колку пати. Tело добро, ама носот како да го избегнеш кажи ми.

2004 популарната Cара Л(цр)еши. Kрајно антипатично створење. Cи има ци*ки ала лубеничиња, ама со фаца расчистила.

2005 некоја си Mилена Cтанивуковиќ. Cи сакаме носиња. :wasntme:

Прикачени фајлови:

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    2006 Mарија Bегова. Hемам коментар.

2007 Jaна Cтојановска (на сликава прслук празен)

2008 според мене најдоброто нешто што сме пратиле на Mис, од тело до фаца, Cузана Aл Cакини

2009 Bикипедиа не ми вади информации

2010 Стефани Борсова на сликава е симпатична, ама во глобала ми има коњска фаца, ама затоа тело - :o .

2011 и демек најубавото за крај. :D Bесна Jакимовска
    Aууу фатална беше оваа последнава, посебно нејзиниот англиски даде фајнл тач на нејзината појава.

Aууу, се уморив. :whew:

Прикачени фајлови:

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Абе и јас имам предиспозиции за Мис според сликиве. :rofl:

Ако чита моменталната Мисица, да не се увреди, ама мене многу ме потсеќа на Вале Гулабица. Како некои далечни роднини да се. Мислам, без увреди. :$

А сега ја гледав оваа Миа, се породила, кој е таткото бе?
    Дека сум душегрижник па онака си прашам. :rofl:

На JoxyTheFreak, cinderella5 и starfish им се допаѓа ова.
  10. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Последица на некоја драстична промена на неговото лице или шминката си го прави своето?

Како и да е, сака да бде центар пажња. :fubar: :talk:

*Мислам го препознавте, така?
    - Скандалозниот Боки13 :?:

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Мисицата :puke: Не ми личит на мисица туку на прасица. :puke: И сите предходни.
    Се чудиме зошто немаме успех?! Па нормално кога при толку убави девојки во Македонијава наша,ги праќаме најгрите. :puke:
    A што се однесува до Миа,кој гледал Бекстејџ знајше дека е бремена се позаваше.Инаку не се срамела затоа што има дете а нема маж,со таткото од бебето биле во добри односи.А и не планирала да се мажи,па затоа си го родила детенцево.
    БОГ ДА ЧУВА! :x :x :x

12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Ок Влатче убав си признавам, иако не те сакам како пејач, и очите ти се убави, сини, ама овие слики ти се педерски, а на моменти дури и страшни. |( :puke:
    Уф, морав прво тоа да го искоментирам...

Антипатичната, краваста Миа се породила, нека и е живо и здраво бебето и нека не личи на неа. А во врска со тоа дека не е мажена и ќе го чува сама, мене ништо не ми е чудно ниту пак лошо. 21 век, и зошто толку предрасуди? Не е ни прва ни едниствена. Искрено и јас би се осмелила на такво нешто. Зошто да не...

Е сега мисицата. ^_^ Да е грда- грда е и тоа многу. Ама се навикнавме на тоа, никогаш не победува најубавата, а да не зборуваме за тоа дека има милион поубави девојки што воопшто не се ни пријавиле. Е сега не сум го гледала изборот за да видам дали се тресе или е стегната, ама на сликиве гледам и мене не ми е дебела. Ок ми е. Па што оние од fashion tv ли се манекенки- костури? Не викам дека треба една манекенка да е дебела, ама не треба ни ногата во горниот и во долниот дел да и биде еднаква, ако ме разбирате...барем според мене! Еве LilBaby ставила слики од "убавиците", погледнете ја таа од 2002 колку е широка во половината... А Стефани па целосно промашување, башка нејзините нозе се подебели од оваа сегашната.

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Неверојатно еј :D :D си се пресмеав пред спиење, која фаца мајко мила!
    Ниту една еј, ниту една не е убава,ниту просечна. Ц, ц, ц, ц.
    Убаво кажа Хипстер, само Сања Николиќ беше пристојно убава и толку. Срам како не им е на тие што ги избираат.

14. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Леле кое чудовиште :x

Си го уништи лицето само да биде во центарот на внимание. Па зарем не гледа дека никој не го сака :fubar: колку концерти откажа во скопје зошто се продале само 10 влезници, нека не остави на мира и како што кажа нека остане во изолација ама го молам доживотна да биде :D

15. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Боки 13 одлучи засекогаш да се повлече од естрадата.
    Ама судејќи според сликава е решен да се врати како БОЈАНА!!!!
    :puke:

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    И Hаумче Mојсовски се ожени. Hек му е со среќа и на него. A невестата преубава. ^_^
    Hе знам кои слики да ви ги издвојам, ама еве поинтересните што ги најдов, за останатите видете си ги на страната на Bест. :)

Aма сликава со Kире ме пресмеа до солзи. :rofl:

Гoсподичната Будимир со нејзиниот дечко.

Mи изгледа на ептен весела свадба, за разлика од онаа Mиркуловски која ми делуваше ептен аристократска, возвишена, оваа ми е тотално различна од неговата, или фотки има повеќе па затоа. A и Kире откачил. :D

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    ^ Шо убава невеста си земал мојо симпатија.
    Ај, со среќа нека им е, многу деца нека им трчат по дома, и на таткото да бидат, спортисти. :D

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  18. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Миа се има омажено, а после и разведено поради друга девојка. Таткото на бебето не е бившиот маж, туку се договориле со девојка и тоа да биде нејзин близок другар. Ете што ти е прав другар, секогаш тука да ти помогне. :D
    Не е рекла-казала, мислам дека и самата има зборувано за ова.

Миа&Маја

19. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    ајјј ццц овој ли е бе дечко за Будимир :o |(
    Ќе речете не е се во изгледот ама па таква лепотица со ваков не ми иде и не ми иде во комбинацијаа... :emo:

20. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    1.678
    А дечкото на Будимир македонец ли е ?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.