Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.208
    Допаѓања:
    175.963
    Анастасија Аврамовска сега прв пат ја среќавам на "Ја Сакам Македонија" и дојдов да прокоментирам дека е многу, многу симпатична. Иако настапот кој го прикажаа на емисијата некако не ми се поклопуваше гардеробата со песната и танцот ама сепак беше фина песна.

2. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.850
    Допаѓања:
    5.616
    Насловот на сликите доле вели: Позади секоја успешна жена. И демек Бојан покажува што се случува. Исценирани се намерно сликите :)

На Antebellum и Luna91 им се допаѓа ова.
  3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.909
    Допаѓања:
    25.602
    Изразот и е неадекватен секако . Трудниците што мораат да ја прележат цела бременост , квачат ли ? Јас кога бев бремена со синот за малку ќе го изгубев во 5-ти месец ако не мирував 1 месец . Јас квачев според Тамара . Ако е " мрдната " има институции за тоа , нека оди нека си се лечи , нека не навредува трудници што од здраствени причини се врзани за кревет . Нема оправдување за овој израз , во каков контекст и да го ставила .

На bunny19, Chanell*, tamche995 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    17.983
    Видов на инста. Позади секоја успешна жена стои напален маж кој зјапа во неа. Така нешто. Во секој случај невкусно. Ко ја да си го сликам маж ми со раката кај брат му и да го ставам на инста. (facepalm)

На bunny19, realGirl, celineparis и 6 други им се допаѓа ова.
  5. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.402
    Ми се згнаси.
    Боже симни се да си ги пребериш вересиите,отиде светов веќе у неповрат...
    А у вези Тамара...Незнам дали имате приметено ама луѓето додека се дебели не се толку гласни,никаде ги нема,а коа ќе симнат некое килце грмат на сите страни.Муцка неможе да им се затвори,де така и оваа.

На celineparis, Oleeenka, CrazyGirl15 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Тамарке , ти ли си?

На Leat, kukla21, stevemila и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Според Ајкју или девојкава која појма неам како се вика, позади секоја успешна жена стои напален маШ кој си го драпа додека се сликаат.

Бедни ми се нашиве фацки колку да се пишуваат за нив и комемтираат. Лила цицки ќе извади, оваа овој ќе го стави на Инстаграм, Јелена ко будала се понаша во јавност...
    Имаме ли нормални јавни личности кои не патат за внимание и медумски простор?

На celineparis, Someonespecial, tamche995 и 8 други им се допаѓа ова.
  8. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.402
  9. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
  10. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    876
    Еден од најубавите парови кај нас ми се манекенката Маја Ристевска и сопругот и' фудбалер (не знам како се вика).
    Некоја претходно имаше споменато дека се разделиле, не е валјда вистина?!

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Концептов на емисијана на Сергеј не ви е слична на Fashion Police, и таму имаше коментари и шеги но нормално Америка е за ѕвездите дали пејачи , актерки ....Кај нас ко за беља па не може така да се тера, оти пола му се пријателки, други му се улизуваат и имаме такви како самопрогласена јавна фаца од типот на јелена што очајно посакува да ја коментира Сергеј и тој нема што па копа по социјалниве мрежи.Не го оправдувам ама нека ги фати малку и нашиве фаци и реален да биде во коментарите

На buba4e89, Justicija и elimkd им се допаѓа ова.
  12. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    892
    Jas prasav dali se razdeleni bidejki ona e tuka a on znam nekade igra nadvor i iene mi se epten super par i mi deluvaa mnogu zaljubeno:)

13. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Џулијана на Fashion Police еден коментар имаше за суканиците на актерка, и се збогува од кариерата, нигде ја нема. Има разлика од хумор и навредувачки коментар, некогаш ја претерува Сергеј од тоа малку што имам гледано.

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  14. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Ама не, озбилно... Му ја сакам на Сергеј емисијата, сметам дека сосема Е потребен некој степен на bullying за да има ефект. Камо да ја имаше емисијата кога носевме фармерки со низок струк и ни ѕиркаше автопатот меѓу газовите, или мојата комбинација на дреч-зелена рамбовка врз црно боди на долги... или моментот кога сечев фармерки и ги облеков ко шорцеви на црвена хулахопка (јер секси...:x), па и се разресија после еден круг шетање. :rofl:

Али... не хејтам, не го ни знаев кој е и како изгледа до пред некој ден, ама што има шик/модно во синон на Лила Филиповска? Делува малце, да не речам, греотно и мутаво. Ко постојано да е тажен за нешто, ко да го тепале да се облече ко што се облекол, па не е задоволен од тоа, па му е тесно, непријатно...
    Сфаќам дека се другарчиња со Лицка, ама ја на моиве им кажувам кога нешто не им личи, што знам...
    Јас да имам таква емисија, тоа т.н. стилче составено од два броја помала кошула, бермуди, мокасинка и поза „да се види саат, пошто, маче, време е да се упознаеме“, има да го горам, па пола емисија у тоа ќе ми мине. Типичен douchebag стил, ништо погоре од „старлета да будем“. Впрочем, баш у пар идат.

На moonlight-girl.55, CrazyGirl15, tamche995 и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Starata Joan rivers bese po hard core. Imase ednas receno na reklama idese toq ko najavna spica za kejti peri pred 7 godini ova, deka siskite i se kratki i odvratni i deka toa e pricinata so nejziniot brak propadna tolku brzo. Koga se razvede od toj Rasel, kako god i da se vikase tocno.
    Za Juliana ne sum informisana me ja fakjam E! ovde.

На Justicija и kristina.k им се допаѓа ова.
  16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.560
    Кога ги спомнавте веќе Ај кју што е со забите на Марија, знам носеше протеза, но вчера ја гледав емисијата кога гостувала во Есклузив и делуваше ко да нема два заба напред, многу, многу грдо делуваше :(
    И јас имам носено фиксна протеза но во никој случај тоа не делуваше така, ова беше баш непријатно за гледање.

На mila89, Oleeenka и TutiFuti им се допаѓа ова.
  17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.535
    Допаѓања:
    43.758

Па шо не смени канал онда?

На galapce, ivi1987, lovestoneddd и 3 други им се допаѓа ова.
  18. meggle

meggle Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    861
    Допаѓања:
    2.653
    Абе дечки, читав нешо за Дунавка и Владо прееска демек заедно биле презаљубени...

Само јас ли мислам дека Владо си е геј со тапија ?! Не од сега, ами од поодамна го имам ова мислење, некако премногу ми е онака ко да ми вреска дека е геј кога ќе го погледнам, Изглед, начин на зборење, гестикулација .... Еве последно нешто емисијата еден на еден - премногу е со рачињата, со мавтањето на глава ...

На zhap4e, celineparis, Русата и 8 други им се допаѓа ова.
  19. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.893
    Допаѓања:
    3.282

Хахаха мора да сум јас.

На Dentina му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Go gledav intervjuto so dunaFka i mozam da kazam samo edno, sto mu e na vlado? Kako li ja trpi ovaa. Vrska od zivotot nema, utepanica!
    Pa si kazuva u flamingo ke ne vidat kaj uste rece. Ok po hoteli iskacate.
    Son i bilo u krizno podracje da raboti, pa uste tolku u kriza so tebe ke bide... Uzas uzas! Onaa pa uste u emisija ja viknala, tu bree...

Tamara, imam kazano deka e uzasna i nikad ne sum ja sakala. Po pokondireno stvorenje nema. I ona i sestra i. A so bidna so emisijata na tijana so ja cepidlacese od bg do sk?

Treta rab ke pisev za Џулијана od fashion police. Ozbilno se razvela od Russell??? Ne sum gledala toa 100 god.

На stevemila, didisi и candy.cane им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.