Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    И јас немам дефинирано мислење за неа. А што мислите за нејзиниот другар Јован Радњански?

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ми се допаѓа заедничката песна на Софија и Јован. Секој ден мислам се викаше. Убава е.

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Јас мислам дека тој се проби покрај неа.

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас не ја обожавам затоа што кога ја направи таа песната за Слаткар, ми изгледаше како да сака на туѓ грб да стекне слава, затоа што Слаткар е популарен ( некои го сакаат, некои го мразат )и сега испаѓа како она да збори лошо за него, па така покрај него и она да стане позната. Таков пристап не ми се допаѓа. Ако имаш со што да се истакнеш, покажи го тоа. Ако сакаш да бидеш пејач, покажи глас, а не со други работи да стануваш познат. Девојчето може да е ок, ама се гледа дека има јака позадина па плажа за да ја даваат на секоја телевизија. Многу ја исфорсираа телевизиите, а за тоа треба да имаш големи пари. Некој може да има 100 пати подобар глас, ама нема средства за да го пуштаат секој ден на ТВ. А од нејзините песни, ја знам само таа фамозната песна лигав тип и не ми се допаѓаше. Како детска песна.

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Што мислите за водителот на 4 сезони? На мене тој ми е многу антипатичен. Секогаш кога ќе го видам на тв менувам канал.

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Што беше 4 сезони? Тој куварот ли? Одамна не сум го гледала ама на почеток кога имам гледано неколку пати, баш ми беше ок и плус интересен :)

7. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    и јас :P глуп ми е онака чоек некогаш ке тресни некоја зелена така безвезе не знај како да се однесва пред камера не знам антипатичен ми е и мене

8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Мене ми е страшно гревче Дени. Не можам да не го сожалувам, никаков фат нема во тоа рацете, каков готвач бре! :D Ама не го мразам, ехеееее има далеку бетер од него, он барем ме смее.
    "Ете драги гледачи, јас го утнав јадењето, ама вие нема да заборавите да ставите сол, така"? :rofl:
    Мммм ммм мммм.... Башка си потпевнува. Ми доаѓа да го гушнам додека не испушти душа, така силно би го стиснала, од милост и гревност! :rofl: п.с. не е сингл. Има девојка ;)

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Мене многу ми е прост тој Миро од Бекстејџ |( :puke:

10. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    мене ме иритира то не знам глупо ми е и тоа е дел од она тресење зелени со спомнав :lol:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    :rofl: :rofl: :rofl: :y: :y: :y: Баш така. Ама ми е прост бе, неможам да го гледам, срам ми е од што е прост.

12. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    абе од бекстејџ цела екипа му е за во канта :lol:

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Да не ја заборавам Сузана Турунџиева
    :n: :n: :n:
    Не знам зошто ама ич не ми се свиѓа :^)

14. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Интересен е. Некогаш знае да тропа зелени, да праи глупости. Се на се, сам си го фали јадењето :!:
    и коа ќе каже Мхмхмхмхх ми е многу интересен.

15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Јас порано го мислев геј, посебно кога една торта срце и ја посвети на мајка му пропратена со трогателна монодрама посветена за неа. Инаку мене прво ми беше антипатичен и веднаш менував канал, ама како што кажа Трендафилка толку е мил кога греши што ти доаѓа да го гушнеш. Посебно ми е мил кога гледам колку е стрвен и со нетрпение чека да биде готово јадењето за да го “дегустира“. И тоа ммм, порано колку ме иритираше, а сега го обажавам.
    Абе мил е Дени, погледајте го некој ден без да сте критички настроени- ќе го засакате. ;) :D
    Несмасноста е негова доблест и она по што се издвојува од другите.

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    И Влатко Илиевски рикачот и грчалото неможам да го смислам. Многу бе мразам неталентирани а се појавуваат и ги има насекаде! А не сме за жалење, Игор Џамбазов, Сашко Коцев, Дејан Лилиќ, Каролина... Имаме доста добри јавни фаци. Ама не, оние што не чинат, тие ќе ти ги плеснуваат цело време да ги гледаш и слушаш |(

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    На мене баш ми е симпатична. А што мислите за Александра Пилева?

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Да и за најпанкерската песна Knocking on the heaven's door |( Простачка со диплома ми е таа. Од најголемите простаци најпростачката.Страшно се иритирам кога ја гледам, посебно од кога почна да ми изигрува даркерка. :puke:

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Немам мислење за неа. Едноставно не ми се допаѓа нејзиниот стил, ама не викам ништо лошо за неа. Сигурно си има фанови, ама јас не сум нејзин фан.

20. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    сузана турунџиева :n: а за александра пилева ок е не е нешто посебно ама се на се е ок

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.